Славия - Черно море/3 кръг/02.08.2015/18:30ч/

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Re: Славия - Черно море/3 кръг/02.08.2015/18:30ч/

Мнениеот boys85 » 31 юли 2015 14:25

UFOs написа:Селекцията му е нулева. Спасов ще ни унищожи. Колко капацитети ще ти кажат, Спасов никой в България не го познава и футболистите не искат при него. Днес мой приятел ми каза, че прочел във столичен вестник как ни се подиграват за Иван Стоянов, никой не го иска, свършил с футбола, ние ще го взимаме обаче, това е подигравка!Не мога да разбера каква е политиката на Спасов, има ли нещо в главата му изобщо. Горкият съвсем се е объркал, кой знае какво му викат там вътре в клуба, онзи хитрец Тодор Великов само клател главата за ''да'' или за ''не''.

'' Спасов пуска Вареа на върха срещу „Славия” ''

''Славия уреди нов нападател - Дуде Дугала''

ха сега, хората си работят, ние имаме интерес към Иван Стоянов, смях...

Изображение

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 31 юли 2015 18:24

UFOs написа:Селекцията му е нулева. Спасов ще ни унищожи. Колко капацитети ще ти кажат, Спасов никой в България не го познава и футболистите не искат при него. Днес мой приятел ми каза, че прочел във столичен вестник как ни се подиграват за Иван Стоянов, никой не го иска, свършил с футбола, ние ще го взимаме обаче, това е подигравка!Не мога да разбера каква е политиката на Спасов, има ли нещо в главата му изобщо. Горкият съвсем се е объркал, кой знае какво му викат там вътре в клуба, онзи хитрец Тодор Великов само клател главата за ''да'' или за ''не''.

Добре дошъл инж.капацитет Мишо!Сега като UFOs ли ще ни тровиш?Бравос!!!Ашколсун!!!Нямаш спирка!!!Не искам да адвокатствам на Ив.Стоянов!Даже не го харесвам особено,но понеже ти,твоят приятел и някакъв столичен вестник го обявавате за "свършил с футбола"....искам да ви припомня,че и Кривия беше обявен за "свършил"!!!Но дойде при нас....и видяхме каква я свърши!!!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 31 юли 2015 19:51

КироВарна написа:

Добре дошъл инж.капацитет Мишо!Сега като UFOs ли ще ни тровиш?Бравос!!!Ашколсун!!!Нямаш спирка!!!Не искам да адвокатствам на Ив.Стоянов!Даже не го харесвам особено,но понеже ти,твоят приятел и някакъв столичен вестник го обявавате за "свършил с футбола"....искам да ви припомня,че и Кривия беше обявен за "свършил"!!!Но дойде при нас....и видяхме каква я свърши!!!

Че Мишо как плюеше Кривия като дойде при нас,идея си нямате.И пак ни пълнеше главите с някакви "извънземни" открития,които според него вече трябваше да са част от гръбнака на Барса и Реал.Такова развитие ги чакаше тези Мишови "надежди".
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 01 авг 2015 18:27

И Жиньо аут за гостуването на Черно море на Славия
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/i-zh ... iia-339257

Славия картотекира Емил Мартинов за мача с Черно море
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/slav ... ore-339259
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
thisisthelife
Контакти:

Мнениеот thisisthelife » 02 авг 2015 11:10

Тежък мач ни очаква, но вярвам в победата! Първенството не почна по най-добрия начин за нас, сега е време да променим този факт! Напред моряци!
Truth is hate for those that hate the truth.

4erno-more
Контакти:

Мнениеот 4erno-more » 02 авг 2015 12:39

Не мисля че е станало нещо кой знае какво - равентство в Благоевград и загуба от шампиона не е нещо трагично, а и ние винаги имаме лош старт и после компенсираме.
Днеска успех на момчетата, според мен мачът е с троен знак, така че всичко може да стане, имаме сили, с мъжка игра можем да ги победим. Много ми се иска да видя Курьор на върха на атаката и по двете крила Васев и Райков, според мен при сегашните ни играчи, това би било оптималната постройка,

kapacitet

Мнениеот kapacitet » 02 авг 2015 16:38

4erno-more написа:Не мисля че е станало нещо кой знае какво - равентство в Благоевград и загуба от шампиона не е нещо трагично, а и ние винаги имаме лош старт и после компенсираме.
Днеска успех на момчетата, според мен мачът е с троен знак, така че всичко може да стане, имаме сили, с мъжка игра можем да ги победим. Много ми се иска да видя Курьор на върха на атаката и по двете крила Васев и Райков, според мен при сегашните ни играчи, това би било оптималната постройка,

A, да нищо не е станало..Просто чудесно и игра имаме и отбор имаме в качички. Днес хубаво като ни опердаши и Славия пак нищо кой знае какво няма да е станало, с посредствен треньор толкова. А този неграмотен футболист Васев изобщо не искам да го виждам, Райков и той нулата от началото на сезона, вчера говорих с Билито и той вика как е възможно да пускаш такъв футболист като Васев, тотално неорентиран и НЕГРАМОТЕН ФУТБОЛНО.

4erno-more
Контакти:

Мнениеот 4erno-more » 02 авг 2015 16:48

kapacitet написа:
4erno-more написа:Не мисля че е станало нещо кой знае какво - равентство в Благоевград и загуба от шампиона не е нещо трагично, а и ние винаги имаме лош старт и после компенсираме.

A, да нищо не е станало..Просто чудесно и игра имаме и отбор имаме в качички. Днес хубаво като ни опердаши и Славия пак нищо кой знае какво няма да е станало, с посредствен треньор толкова. А този неграмотен футболист Васев изобщо не искам да го виждам, Райков и той нулата от началото на сезона, вчера говорих с Билито и той вика как е възможно да пускаш такъв футболист като Васев, тотално неорентиран и НЕГРАМОТЕН ФУТБОЛНО.

Изображение

за сведение вече дори не ти чета коментарите
Последна промяна от 4erno-more на 02 авг 2015 16:55, променено общо 1 път.

koseto40
Контакти:

Мнениеот koseto40 » 02 авг 2015 16:55

Страшно много помагаш на момчетата...те точно от това имат нужда-постоянно плюене и навикване..Това е то истинския фен и подръжник на любим отбор-шапка ти свалям...Жалко,че не ти остана време от учене с тия три висши...и то завършени...да излезеш в нормална държава,с нормални фенове-е..може би не толкова изучени..:))))))-за да направиш разлика в отношението...ама във всяко едно отношение...От такива като теб ползата е само и единствено-МАРШ ОТ СТАДИОНА... :mrgreen: А за вредите от радиолокацията...четохме вече нееднократно...а и имаме живия пример :mrgreen:

Потребителски аватар
piconero
Контакти:

Мнениеот piconero » 02 авг 2015 17:14

[quoteНепрочетено мнениеот kapacitet на 02 Авг 2015 15:38

4erno-more написа:
Не мисля че е станало нещо кой знае какво - равентство в Благоевград и загуба от шампиона не е нещо трагично, а и ние винаги имаме лош старт и после компенсираме.

A, да нищо не е станало..Просто чудесно и игра имаме и отбор имаме в качички. Днес хубаво като ни опердаши и Славия пак нищо кой знае какво няма да е станало, с посредствен треньор толкова. А този неграмотен футболист Васев изобщо не искам да го виждам, Райков и той нулата от началото на сезона, вчера говорих с Билито и той вика как е възможно да пускаш такъв футболист като Васев, тотално неорентиран и НЕГРАМОТЕН ФУТБОЛНО][/quote]

Е то не бива да си тъпанар,при това упорит такъв !!!Колко са напълно окомплектованите отбори в А група,тъпчо ????С напълно желана селекция и вариативност при всички случаи !!!Ето защо дразниш , а и излизаш с негативизъм час преди мача.Може и да паднем,какво от това !?Аз лично се надявам да бием с разлика.До като не видя как започваме,няма как да твърдя,че ще падаме и кой става или не става !!!С твоите глупости,какво очакваш да промениш ???Нов треньор и изцяло нова селекция ли ????Защото на теб ти се е приискало.Утре може и да ти се прииска друг,това означава ли,че трябва да занимаваш всички с прищевките си ??? Не смятам,че толкова много хора,трябва да ти четат глупостите.Просто си намери друг отдушник и не трови останалите с негативизъм,било то по политически или футболни теми.
Просто не се вписваш,не за друго.
Успех МОРЯЦИ !!!!!

Върни се в “Черно море”