manolovplamen написа:Разгромява опонентите си како Левски.

И сам си дава оценка дали е разгромил или не. пхаха....
Левскар,
Как разгромяваш? Като ходиш да ревеш на модераторите? Пък и нали си парче филолог? Метафора ли не знаеш какво е? Какво си ми се разревал като никарагуанско сираче, че някой бил писал за майка ти? Абсолютен донос е това! Абсолютна лъжа. Никой не е те е обиждал лично!
Ти назад в мненията си описал защо си избрал Русия, и защо плюеш САЩ. След това някой ти е казал метафорично, че все едно някой да избере изнасилвача( да се разбира Кремъл) на майка му ( да се разбира България) , и да се вторачи да псува изнасилвача (САЩ) на комшийката ( комшийки много). Какво си се разревал? Къде виждаш в това обида? Или като един виден русофил си се обидил, че Русия е сравнена с изнасилвач ли? А нали уж България над всичко бе, брато? Нещо като че ли Русия ти е по-мила? Разгромвач голям. Цъ цъ..... Каже му някой нещо разгромяващо, и ходи реве на модараторите. Аз не съм писал тук в този форум от около две години и сега няма да се задържа много. С тия бан-вания не си мисли, че разгромяваш някой. Ако съм аз - имам поне 7-8 точки за достъп до интеренет с различни ай_пи-та. Не си мисли, че оня дето го баннаха заради това, че използва метафора няма достъп до много ай пи-та. Въпрос на желание е, а моето вече е на привършване тъй като е глупаво да си губя времето с такива безполезници като теб.
"Да ми идва някой си тука......". Алоооо, къде ти идва бе? Да не съм ти дошъл в хола? Това тука да не ти е бащиния? Тук ти си толкова никой ( или някой), колкото и аз, колкото и всички останали! На всичкото отгоре ти си се заял пръв с този баннатия....Какво ревеш след това? Синият разгромвач

Голям разгромвач си, няма що! Същото е като да кажеш, че днес Левски биха с 0:2. Всичко можеш да кажеш, важното е какви са фактите.
Виждам известна промяна в комуникацията и тона. Първо, разгромът не се отнася до тебе. Второ, целта на данданията беше именно аз да бъда изкарван от нерви и вкаран в модераторската тема-но не се получи. Няма и да се получи. Това с метафората и майката-някъде другаде го разправяй! Тъп гаф, и не ми развивай евтини теории. Както споменах, няма да те пусна за заобикаляне на бан. С колко айпита боравиш, няма никакво значение. Аз боравя с повече от тебе, но това не помага. Още с втория пост си ясен кой си. С онзи баннатия, който никак не си ти, не съм се заял пръв, нито пък съм му викал кафяв гъз.
Аз за нищо не рева и не се оплаквам. А ти, ако не забелязваш, сам вървиш към разгром-щеше да даваш факти, кадри, документи и да доказваш разни тези-а даже за приятел или неприятел е СССР на България през ВСВ беше...айде да го кажем, неубедителен. Ояждаш се със всеки, който не е на твоето-макар че момчетата говореха културно и се опитаха да спорят културно. Така даже Плейъра ще се отдръпне, да не говорим за другите-и си оставаш сам да си постваш руски асфалт и да си цъкаш емотикони. Ироничните ти подмятания за дробове и далаци бързо се обърнаха срещу теб. И не знам дали усещаш, могат да ти изиграят много лоша шега...Опитвайки се да превърнеш мен в обект на подигравки-сам стана такъв. Ето това е разгром, а не бана-и ако не ти е ясно, че си близо до него-твой проблем.
Никой няма да те подкрепи-заради гафа с майките и заради дребнавото заяждане с хората( мани ме мене). Няма да те подкрепят дори и тези, които споделят твоите или близки на твоите възгледи. Можеш да си постваш иронични забележки и да мислиш, че си ултраоригинален с подписа си-няма проблем. Аз да си давам оценки? Нещо си се изнервил. Оценките други ги дават.
Все пак, за мен беше интересно от съвсем друг аспект.