ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Кашчей » 01 авг 2015 19:31

Red joker написа:
Кашчей написа:
Red joker написа:А клише ли е,че изплати по 10(десет) заплати на треньорите и служителите от ДЮШ :!: :?: Забравете за Божков,той никога не е обичал ЦСКА и много силно се съмнявам,че и този път искаше да помогне на отбора и си намери повод да се скарат с Гришата!Според информацията ,която имам от мои познати в Клуба и от обкръжението на ГГ,стигам до извода,че човекът дава мило и драго за отбора,молете се тиквоча да не му попречи и нещата да се случат този път!

А аз ще се моля от БФС да се разровят и ако установят, че Ганчев дърпа конците и в ЦСКА, и в Литекс, да го резнат сериозно. Въобще, всеки който е замесен по този начин трябва да бъде отстранен от футбола завинаги!

Коша ,когато иде реч за ЦСКА ставаш като българската Моника МАКОВЕЙ,иначе си си просто един цаца-ров :lol:

Баш ме брига какъв ставам, но си стоя зад думите и не визирам само Ганчев, а всеки. То си има едно правило за влияние на трета страна във футбола и Ганчев май точно такъв го играе, но задкулисно. Това, да нямаш юридическа обвързаност с даден клуб, но да му въртиш делата е...отвратително. Май и в Разград стоят така нещата :evil:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 авг 2015 19:32

Red joker написа:
Кашчей написа:
Защо си мислиш, че знаеш повече, след като и двете неща, които той предрече, че ще станат до края на юли, станаха?!

Е то беше много трудно да се предрекат... ;)

Тогава защо го кълнеш, като циганка на пазар?!
Последна промяна от Кашчей на 01 авг 2015 19:32, променено общо 1 път.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 01 авг 2015 19:32

Old_death написа:
Кировец написа:И не разбирам друго - Гриша Ганчев много се засегна от Домусчиев и изригна с добре познатата декларация. Сега когато трябва да успокои страстите в червено - той не говорел...
Не, че нещо, ама не си го представям седнал на бюрото и затрупан от бумаги, ровейки се в алинеи и членове, в търсене разковничето за правилния начин за "оздравяване" на ЦСКА, нито пък седнал пред ТВ да гледа играчи на ДВД.

Много обичал и много се интересувал казват. Добре, ама ние - жалките и простосмъртни фенове не обичаме по-малко, нито пък отстъпваме по заинтересованост и ни е интересно защо г-на мълчи, а отговорността му е пълна мъгла.

Поне подчинените си да изпрати да оповестят какво смята да прави. Защото обществото има нужда да знае кой се е заел и по какъв начин смята да се докаже.
Да няма след 2 месеца - аз нямам нищо общо с ЦСКА - Инджов ме прецака?! А Марков да се срами, че е бил подведен от "приятели", както Стоичков между впрочем?!

Кирчо , досега Ганчев никога не е афиширал какво смята да прави . Той просто работи . Не се надявай тепърва заради теб или някой друг да си наруши навиците . Томов говореше предварително , без да има резултати и видяхме до къде я докарахме . Лично аз предпочитам да се работи , вместо да се правят пресконференции .

Аз също предпочитам да се работи , не някакъв лаладжия като Лупи да се сваля на публиката и Легендите на ЦСКА ,а да няма пет кинта в джоба :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 01 авг 2015 20:04

Red joker написа:
Old_death написа:
Кировец написа:И не разбирам друго - Гриша Ганчев много се засегна от Домусчиев и изригна с добре познатата декларация. Сега когато трябва да успокои страстите в червено - той не говорел...
Не, че нещо, ама не си го представям седнал на бюрото и затрупан от бумаги, ровейки се в алинеи и членове, в търсене разковничето за правилния начин за "оздравяване" на ЦСКА, нито пък седнал пред ТВ да гледа играчи на ДВД.

Много обичал и много се интересувал казват. Добре, ама ние - жалките и простосмъртни фенове не обичаме по-малко, нито пък отстъпваме по заинтересованост и ни е интересно защо г-на мълчи, а отговорността му е пълна мъгла.

Поне подчинените си да изпрати да оповестят какво смята да прави. Защото обществото има нужда да знае кой се е заел и по какъв начин смята да се докаже.
Да няма след 2 месеца - аз нямам нищо общо с ЦСКА - Инджов ме прецака?! А Марков да се срами, че е бил подведен от "приятели", както Стоичков между впрочем?!

Кирчо , досега Ганчев никога не е афиширал какво смята да прави . Той просто работи . Не се надявай тепърва заради теб или някой друг да си наруши навиците . Томов говореше предварително , без да има резултати и видяхме до къде я докарахме . Лично аз предпочитам да се работи , вместо да се правят пресконференции .

Аз също предпочитам да се работи , не някакъв лаладжия като Лупи да се сваля на публиката и Легендите на ЦСКА ,а да няма пет кинта в джоба :!:

Само позволете да напомня, че Ганчев...досущ като Лупи ВЕЧЕ ИЗЛЪГА! Той затова дойде - дойде с лъжата, че ще спаси сегашното дружество?! Много малко помните...

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 01 авг 2015 20:23

Доколкото разбирам за някои проблемът е не дали ЦСКА ще се възроди, защо собственик е Гошо, а не Пешо.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 01 авг 2015 20:49

Доколкото разбирам аз важното е, че Пешо е казал, че ще оздравява, а лъже и в същото време няма никаква собственост, а Гошо и Тошо си играят на дружества и фалити без Пешо да е казал какво мисли по въпроса, не че има право на глас след като Иван и Марин са собственици, а той е в Ловеч.

Beladona

Мнениеот Beladona » 01 авг 2015 21:01

гражданин от село написа:Доколкото разбирам за някои проблемът е не дали ЦСКА ще се възроди, защо собственик е Гошо, а не Пешо.

ЦСКА с ганчев няма да се възроди, а ще се изроди ....то израждането започна . След като назначи животното за директор на стадиона , при собственик милионер имаме ленински съботник в понеделник, че даже некви фенове от лондон са организирали модерен вариант на сливи за смет (треви за фен карти ) и понеже те подозирам, че си гражданин от микре , да ти кажа една прогноза : при ганчев президент ще останат само мега селяни на стадиона и наркоманите на животното до 2 години ! Приятно гледане !

emanuilman
Контакти:

Мнениеот emanuilman » 01 авг 2015 21:01

Спокойно стойте зад отбора и всичко ще е наред.Не е лошо и малко да "помогнем" на бат Бойко да си тръгне поживо-поздраво на следващите избори.Аз лично в понеделник отивам в някой офис на виваком и се отказвам от абонаментния си план.А на някои форумци ще кажа само че Черепа е човек на Боко тиквата и единствената ни алтернатива е изцяло да застанем зад ГГ.Останалато са детски мечти и полюции :mrgreen:

Beladona

Мнениеот Beladona » 01 авг 2015 21:51

emanuilman написа:Спокойно стойте зад отбора и всичко ще е наред.Не е лошо и малко да "помогнем" на бат Бойко да си тръгне поживо-поздраво на следващите избори.Аз лично в понеделник отивам в някой офис на виваком и се отказвам от абонаментния си план.А на някои форумци ще кажа само че Черепа е човек на Боко тиквата и единствената ни алтернатива е изцяло да застанем зад ГГ.Останалато са детски мечти и полюции :mrgreen:

Не мога да заставам зад хора като ганчев ! Не мисля , че го заслужава с нещо ! Не ми е достатъчно това, че е приютил некви момци на неговия хотел в тетевен ....това не ме впечатлява особено !!!

Beladona

Мнениеот Beladona » 01 авг 2015 22:12

Кировец написа:Доколкото разбирам аз важното е, че Пешо е казал, че ще оздравява, а лъже и в същото време няма никаква собственост, а Гошо и Тошо си играят на дружества и фалити без Пешо да е казал какво мисли по въпроса, не че има право на глас след като Иван и Марин са собственици, а той е в Ловеч.

Поздравления ! Най- накрая да видя нагледно някой да обясни абсурдната ситуация в нашия клуб !!!

Върни се в “Архив”