Red joker написа:Кашчей написа:Red joker написа:А клише ли е,че изплати по 10(десет) заплати на треньорите и служителите от ДЮШ![]()
Забравете за Божков,той никога не е обичал ЦСКА и много силно се съмнявам,че и този път искаше да помогне на отбора и си намери повод да се скарат с Гришата!Според информацията ,която имам от мои познати в Клуба и от обкръжението на ГГ,стигам до извода,че човекът дава мило и драго за отбора,молете се тиквоча да не му попречи и нещата да се случат този път!
А аз ще се моля от БФС да се разровят и ако установят, че Ганчев дърпа конците и в ЦСКА, и в Литекс, да го резнат сериозно. Въобще, всеки който е замесен по този начин трябва да бъде отстранен от футбола завинаги!
Коша ,когато иде реч за ЦСКА ставаш като българската Моника МАКОВЕЙ,иначе си си просто един цаца-ров
Баш ме брига какъв ставам, но си стоя зад думите и не визирам само Ганчев, а всеки. То си има едно правило за влияние на трета страна във футбола и Ганчев май точно такъв го играе, но задкулисно. Това, да нямаш юридическа обвързаност с даден клуб, но да му въртиш делата е...отвратително. Май и в Разград стоят така нещата