Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Player » 29 юли 2015 11:33

svetli-lz написа:
Player написа:Как може на огромни стадиони на запада 20-30 мин преди мача да е почти празен стадиона и за началото на мача всички са по местата си. Едва ли хората там отиват 10 минути преди началото на мача да си купят билет. Ако беше така стадиона на Барселона например, ще се напълни сигурно към 90 минута на мача. Не може хиляди да се струпат на 2-3 каси и да мрънкат защо не можели да влязат навреме. И на мен ми се е случвало, но веднъж и след това втори път няма как да я направя пак тази грешка. Билет предварително или поне час преди мача или най-добре с карта. С карта ти излиза по-евтино, но пък по-малко пари за клуба, ако ще си купуваш билет на всеки мач. Всеки си избира сам.

Колега не мрънкам а казвам, че някой трябва да си свърши работата и ако не знае как трябва да освободи мястото на такъв който ще знае какво да направи за да не се получават недоразумения на стадион "Георги Аспарухов". Не знам на колко мача си бил на Барса или друг европейски отбор , но да попитам там колко пъти те проверяват за бомбички и има ли такива на стадиона?
На мача с Разград за купата опашките бяха на входовете а онзи ден на касите, ти ми кажи как става на "запада" и дали на "запада" хората си сядат на местата или кой къде свари и дали стоят хора по стъпалата между редовете. Най-лесно е да си седнеш в аквариума и да не ти пука и после да казваш, че няма хора на трибуните, а когато дойдат да не можеш да реагираш адекватно.В този ред на мисли кога най на края някой ще измисли адекватна схема за охрана при която куките няма да спират преминаването през паркинга на В.

Аз влизам за около 3 секунди. Просто изваждам телефона, ключовете и портмонето в ръка и ме опипват празните джобовете за 2 секунди и минавам. Като е по студено малко повече време изисква якето, но пак става много бързо. Помагай на проверяващите като изваждаш всеки предмет който имаш в теб и ще видиш колко е лесно.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 29 юли 2015 11:36

Ще обявят ли името на спонсора тази седмица както каза Баждеков?
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 29 юли 2015 12:53

Емблематичният бивш състезател и директор в Левски - Емил Спасов заяви пред Topsport.bg, че според него "сините" избързват прекалено много с включването на някои от талантите си в големия футбол. Спасов сподели, че на младите надежди на клуба трябва да се дава повече време за адаптация към първия отбор, преди те да бъдат продадени или тествани зад граница. Ето и коментара на бившия ръководител на Детско-юношеската школа на тима: "Лично според мен един от проблемите в Левски е свързан с най-младите таланти в клуба. Смятам, че някои от тях съвсем не са готови за големия футбол и се избързва с тяхното продаване или тестване зад граница. Такава е ситуацията с Антонио Вутов и Божидар Краев. Трябваше да им се даде повече време за адаптация към първия състав на Левски, преди да потеглят за проби в различни тимове в чужбина. Ако даден футболист натрупа достатъчно голям опит в титулярни състав на клуб, от ранга и класата на Левски, то след това ще му е много по-лесно да се приобщи към отбор от по-високо, европейско ниво. Избързването не е от полза за никого, защото в доста от случаите просто при такъв сценарий не следва нищо значимо за футболиста в новото му амплоа. Другият вариант е той да се контузи, в следствие на големите натоварвания, към които не е привикнал.

При всички положения нито едно от двете не е желателно".

http://topsport.ibox.bg/news/id_1609281507

Едва ли в "Левски" някой ще го чуе, но това го знаем всички. Хора като Божо и Тони - готови за мъжкия футбол - да прекарат две-три години в "Левски", да се оформи в тях навика да излизат всеки мач за победа, да са най-добри на тренировка, да получат от духа на стадиона също. А после с натрупано самочувствие и способност за носене на отговорност, да излизат. Така и на "Левски" ще помогнат, защото ще знаят, че което вземат от Герена ще е готово за терена, и след това - помагат на себе си. А не като Вутов. Беше ли останал, той щеше да се продаде два пъти по-скъпо и вместо сега в Серия Ю нейде на майната си в Италия, да играе в евротурнири.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 29 юли 2015 14:32

4 кръг: 8 август 2015, събота, 17:30 ч:
Черно море (Варна) - Левски (София) /пряко по Диема спорт/

5 кръг: 15 август 2015, събота, 20:00 ч:
Левски (София) - Монтана 1921 (Монтана) /пряко по Диема спорт/

6 кръг: 23 август 2015, неделя, 20:00 ч:
Локомотив 1926 (Пловдив) - Левски (София) /пряко по Диема спорт 2/

7 кръг: 30 август 2015, неделя, 20:00 ч:
Левски (София) - ОФК Пирин (Благоевград) /пряко по Диема спорт 2/

8 кръг: 13 септември 2015, неделя, 16:15 ч:
Славия 1913 (София) - Левски (София) /пряко по Диема спорт 2/

9 кръг: 20 септември 2015, неделя, 20:00 ч:
Левски (София) - Берое (Стара Загора) /пряко по Диема спорт 2/

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 29 юли 2015 22:52

Новият генерален спонсор на Левски със* сигурност е „Виваком”. Novsport.com се добра до брандирана фланелка на „сините” с логото на компанията, която доскоро беше спонсор на Ботев (Пд).

Изображение

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 30 юли 2015 10:35

Днес ще бъде обявено за новия спонсор.

Знам, че ще е Виваком на 100 %.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 30 юли 2015 17:42

Какво стана с Хербалайф? Нали щяха да стават спонсор?

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 31 юли 2015 11:38

Телекомуникационната компания "Виваком" ще бъде официален спонсор на ПФК „Левски”. Управителният съвет на телекома взе единодушно решение да подкрепи легендарния отбор в рамките на следващата календарна година. “Сините“ ще излязат с логото на компанията на тениските още в утрешното дерби с Лудогорец. Повече детайли за спонсорският договор ще бъдат дадени през месец август.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 31 юли 2015 15:55

Срам и позор за всички левскари. Мен ме е срам, че адвоката на Шиши е един от собствениците ни, а фирма на дебелия е генерален спонсор. Да видим ще има ли реакция от София ЗАПАДнали и НКуПи или вече е имало превод по сметката за такса спокойствие.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 31 юли 2015 16:34

Ако изключим това по-горното, другото което ми прави впечатление, че договорът е пак за една година. Така на парче се работи в махалата.

Върни се в “Левски”