svetli-lz написа:Player написа:Как може на огромни стадиони на запада 20-30 мин преди мача да е почти празен стадиона и за началото на мача всички са по местата си. Едва ли хората там отиват 10 минути преди началото на мача да си купят билет. Ако беше така стадиона на Барселона например, ще се напълни сигурно към 90 минута на мача. Не може хиляди да се струпат на 2-3 каси и да мрънкат защо не можели да влязат навреме. И на мен ми се е случвало, но веднъж и след това втори път няма как да я направя пак тази грешка. Билет предварително или поне час преди мача или най-добре с карта. С карта ти излиза по-евтино, но пък по-малко пари за клуба, ако ще си купуваш билет на всеки мач. Всеки си избира сам.
Колега не мрънкам а казвам, че някой трябва да си свърши работата и ако не знае как трябва да освободи мястото на такъв който ще знае какво да направи за да не се получават недоразумения на стадион "Георги Аспарухов". Не знам на колко мача си бил на Барса или друг европейски отбор , но да попитам там колко пъти те проверяват за бомбички и има ли такива на стадиона?
На мача с Разград за купата опашките бяха на входовете а онзи ден на касите, ти ми кажи как става на "запада" и дали на "запада" хората си сядат на местата или кой къде свари и дали стоят хора по стъпалата между редовете. Най-лесно е да си седнеш в аквариума и да не ти пука и после да казваш, че няма хора на трибуните, а когато дойдат да не можеш да реагираш адекватно.В този ред на мисли кога най на края някой ще измисли адекватна схема за охрана при която куките няма да спират преминаването през паркинга на В.
Аз влизам за около 3 секунди. Просто изваждам телефона, ключовете и портмонето в ръка и ме опипват празните джобовете за 2 секунди и минавам. Като е по студено малко повече време изисква якето, но пак става много бързо. Помагай на проверяващите като изваждаш всеки предмет който имаш в теб и ще видиш колко е лесно.