HoUs4oOL написа:1982 написа:Всички русофили ли сте такива, виждате света в черно и бяло. Щом не си с Русия, значи си със САЩ, велика логика, русофилска.
За Обама нищо не съм писал, къде видя, че въздишам по него, само ти си знаеш май.
Ама престани да ми казваш какъв съм, бре, аз знам какъв съм и за разлика от теб съм го казвал.
Абсолютно всички тук, които плюете по Русия, минавате с номера, че не ви пука за нито за едните, нито за другите, а всъщност сте русофоби, ама такива русофоби, че от русофобство сте станали горещи привърженици на сащ, не защото нещо там ви харесва, а защото следвате оная мисъл, врагът на моя враг е мой приятел.
Не може да не ти пука за нещо, а ежедневно да пишеш за него и в 90% от случаите, то да е в полза на едните и против другите.
Аз не плюя Русия, по-скоро мощната руска пропаганда тук - всеки Божи ден е едно и също, САЩ си зли и гадни, Русия е добра и божествена. Години наред, всеки Божи ден, тук се пише едно и също. Сигурно и в самата Русия няма такива наколенки, каквито им правите тук на Путин и подопечните му.
Разбира се, за вас всеки, който е несъгласен със сектантската ви пропаганда, става соросоид, въздишащ по Обама и не знам още какво.