Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот 1982 » 29 юли 2015 17:28

HoUs4oOL написа:
1982 написа:Всички русофили ли сте такива, виждате света в черно и бяло. Щом не си с Русия, значи си със САЩ, велика логика, русофилска.

За Обама нищо не съм писал, къде видя, че въздишам по него, само ти си знаеш май.

Ама престани да ми казваш какъв съм, бре, аз знам какъв съм и за разлика от теб съм го казвал.
Абсолютно всички тук, които плюете по Русия, минавате с номера, че не ви пука за нито за едните, нито за другите, а всъщност сте русофоби, ама такива русофоби, че от русофобство сте станали горещи привърженици на сащ, не защото нещо там ви харесва, а защото следвате оная мисъл, врагът на моя враг е мой приятел.
Не може да не ти пука за нещо, а ежедневно да пишеш за него и в 90% от случаите, то да е в полза на едните и против другите.

Аз не плюя Русия, по-скоро мощната руска пропаганда тук - всеки Божи ден е едно и също, САЩ си зли и гадни, Русия е добра и божествена. Години наред, всеки Божи ден, тук се пише едно и също. Сигурно и в самата Русия няма такива наколенки, каквито им правите тук на Путин и подопечните му.

Разбира се, за вас всеки, който е несъгласен със сектантската ви пропаганда, става соросоид, въздишащ по Обама и не знам още какво. :lol: :lol: Човек няма право да отрича "правата вяра" - Русия е добрата, САЩ са злите.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 юли 2015 17:30

HoUs4oOL написа:
1982 написа:Нали, Унгария, Чехословакия и Афганистан преди 1989-а, след това Чечня на 2 пъти (макар и на нейна територия, но насилствено задържана), Грузия, Украйна ..... Русия никога не си вре гагата в работите на чуждите държави, тя е Божия държава, ангел небесен.

Темата беше СИРИЯ, бре, СИРИЯ, къде отиде?

Отидох в една болна тема за теб - Русия също си вре гагата в чуждите работи. Не само САЩ, както се опитвате да изкарате.

А за Сирия няма какво повече да добавя - казах ти, ако САЩ искаха, вече щяха да са ги подчинили. Както сториха с Ирак и Афганистан.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 29 юли 2015 17:33

1982 написа:Аз не плюя Русия, по-скоро мощната руска пропаганда тук - всеки Божи ден е едно и също, САЩ си зли и гадни, Русия е добра и божествена. Години наред, всеки Божи ден, тук се пише едно и също. Сигурно и в самата Русия няма такива наколенки, каквито им правите тук на Путин и подопечните му.

Разбира се, за вас всеки, който е несъгласен със сектантската ви пропаганда, става соросоид, въздишащ по Обама и не знам още какво. :lol: :lol: Човек няма право да отрича "правата вяра" - Русия е добрата, САЩ са злите.

Далеч не е така, вчера написах нещо адресирано към теб, дали искаш да преборим пуснатите теми през последния месец, целящи да плюят по Русия, мога да ти гарантирам, че са над 15.
А иначе всеки е свободен да пише каквото ще, ама поне да каже, мразя Русия, харесвам сащ и така нататък, а не да пише, ми на мен не ми пука нито за едните, нито за другите, ама руснаците ги плюя, а за американците си мълча...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 юли 2015 17:37

Когато заливате форума с про-руска пропаганда и ежедневна помия по САЩ, нормално е да има и ответна реакция.

А аз, когато реших да поспоря с поредната малоумна тема тук - как е нямало Холокост, станах автоматично ционист и чифут. :lol: :lol: :lol: А, реално, ме боли патката за евреите ..... Така че, свикнал съм ви, всеки, който се осмели да ви оспори сектантските тези, става автоматично "класов враг". Вие просто виждате света само в 2 цвята - черно и бяло.
Последна промяна от 1982 на 29 юли 2015 17:39, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 29 юли 2015 17:38

1982 написа:
HoUs4oOL написа:
1982 написа:Нали, Унгария, Чехословакия и Афганистан преди 1989-а, след това Чечня на 2 пъти (макар и на нейна територия, но насилствено задържана), Грузия, Украйна ..... Русия никога не си вре гагата в работите на чуждите държави, тя е Божия държава, ангел небесен.

Темата беше СИРИЯ, бре, СИРИЯ, къде отиде?

Отидох в една болна тема за теб - Русия също си вре гагата в чуждите работи. Не само САЩ, както се опитвате да изкарате.

А за Сирия няма какво повече да добавя - казах ти, ако САЩ искаха, вече щяха да са ги подчинили. Както сториха с Ирак и Афганистан.

Извинявай, ама ти ми говориш за неща преди 89 година, в обстановка много по-различна от сега, и за нещо случило се на територията на РФ, в един много тежък за страната момент, а я само кажи, кой направи първата стъпка в Грузия, какво стана на 8 август?
Искаш ли да сметнем къде се е месила Русия и къде сащ през последните 15 години и как Русия е винаги пряко засегната, а американците ходят да раздават демокрация на другия край на света, което може би не оправдава Русия, но нещата са различни.
А за Сирия аз пък ти казвам, че сащ не направиха нищо, защото нямаше как да минат през главата на Китай и Русия, времето, в което щатите бяха светая светих отмина, самият факт, че задействаха даже и японците, е достатъчно красноречив, стискай палци републиканец да спечели изборите, това само ще ускори процеса.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 юли 2015 17:38

1982 написа:Аз не плюя Русия, по-скоро мощната руска пропаганда тук - всеки Божи ден е едно и също, САЩ си зли и гадни, Русия е добра и божествена. Години наред, всеки Божи ден, тук се пише едно и също. Сигурно и в самата Русия няма такива наколенки, каквито им правите тук на Путин и подопечните му.

Достатъчно е човек да провери форума от преди 3 години назад, за да се види, че наистина на никой не му пукаше за Русия.

"Плюенето" по "Матушката" започна, след като Русия стана агресивна във външната си политика, а тука се "навъди" с нейни фенове, като се започна с ежедневното хвалене в поустове и теми.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 29 юли 2015 17:40

1982 написа:Когато заливате форума с про-руска пропаганда и ежедневна помия по САЩ, нормално е да има и ответна реакция.

Специално тук в тая тема има нещо като 2 групи, които си спорят имат си различни възгледи и това е, ама провокаторските теми на данс, хаджиту, морената макс, плейъра сигурно пропускам някой, не са в отговор на нищо, а са проста русофобщина.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 юли 2015 17:43

HoUs4oOL написа:Извинявай, ама ти ми говориш за неща преди 89 година, в обстановка много по-различна от сега, и за нещо случило се на територията на РФ, в един много тежък за страната момент, а я само кажи, кой направи първата стъпка в Грузия, какво стана на 8 август?
Искаш ли да сметнем къде се е месила Русия и къде сащ през последните 15 години и как Русия е винаги пряко засегната, а американците ходят да раздават демокрация на другия край на света, което може би не оправдава Русия, но нещата са различни.
А за Сирия аз пък ти казвам, че сащ не направиха нищо, защото нямаше как да минат през главата на Китай и Русия, времето, в което щатите бяха светая светих отмина, самият факт, че задействаха даже и японците, е достатъчно красноречив, стискай палци републиканец да спечели изборите, това само ще ускори процеса.

Разбира се, че днешна Русия се меси доста по-малко навън, отколкото като беше СССР. Но, това не е защото е станала по-хуманна, а просто защото няма мощта на бившия СССР, затова се бърка само регионално - Украйна, Грузия и т.н. Русия е много по-слаба от бившия СССР.

За Сирия - това са си твои желания, фактите сочат - САЩ си нахлуват, като решат, с или без разрешение от Русия и Китай.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 юли 2015 17:44

HoUs4oOL написа:А за Сирия аз пък ти казвам, че сащ не направиха нищо, защото нямаше как да минат през главата на Китай и Русия

Чакай сега, как не са направили нищо ?

Нали ИДИЛ са я създали "Янките" ?? :?
ИДИЛ в Сирия ли са, или ? :roll:
А US самолети не си ли летят над Сирия, когато си поискат ?

Е, как по-точно САЩ не са направили нищо в Сирия ?
Според мен нещата там си вървят по-US план и единственият изход, който ще видим в Сирия, е Щатски войски в Страната.
Само бъкел не вдяващ от геополитика човек, не би го видял това.

Сега, не коментираме, дали това, дето го правят от САЩ, е нещо хубаво и добро.
Просто пиша, че и в Сирия ще стане така, както искат "Янките".
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 юли 2015 17:46

THE G.A.M.E написа:

Достатъчно е човек да провери форума от преди 3 години назад, за да се види, че наистина на никой не му пукаше за Русия.

"Плюенето" по "Матушката" започна, след като Русия стана агресивна във външната си политика, а тука се "навъди" с нейни фенове, като се започна с ежедневното хвалене в поустове и теми.

Аз самият много дълго време не пишех по тея въпроси. Това, което ме провокира, бе именно ежедневната руска пропаганда тук.

Върни се в “Свободна зона”