1982 написа:Всички русофили ли сте такива, виждате света в черно и бяло. Щом не си с Русия, значи си със САЩ, велика логика, русофилска.
За Обама нищо не съм писал, къде видя, че въздишам по него, само ти си знаеш май.
Ама престани да ми казваш какъв съм, бре, аз знам какъв съм и за разлика от теб съм го казвал.
Абсолютно всички тук, които плюете по Русия, минавате с номера, че не ви пука за нито за едните, нито за другите, а всъщност сте русофоби, ама такива русофоби, че от русофобство сте станали горещи привърженици на сащ, не защото нещо там ви харесва, а защото следвате оная мисъл, врагът на моя враг е мой приятел.
Не може да не ти пука за нещо, а ежедневно да пишеш за него и в 90% от случаите, то да е в полза на едните и против другите.
На мен например Арсенал са ми безразлични, защо не ходя в техния форум да им обяснявам колко са смотани и да величая там Челси, за които също не му пука и да казвам, че го правя от позицията на неутрален(фен на Ливърпул)????
Обаче бих отишъл във форума на Юнайтед а им обяснявам, колко са тъпи, защото съм фен на Ливърпул и има някаква закачка между двата отбора, та и вашата е точно такава, но изгаряте от желание да се докажете различни, различни от русофилите, щото то русофоби няма, т'ва са си го измислили русофилите, за да оправдаят, любовта си към чужда и вражеска на България страна, нали иво?
Защо не пишеш по темата?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]