Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 29 юли 2015 17:10

Кашчей написа:Опитвам се да разбера ентусиазма, с който публикувате по два метра постинги, разбираеми само за специалисти, след като това не профилиран в икономическо или финансово отношение форум?!

Предходната публикация не иска да си специалист за да схванеш какво най-общо каза. Специалист ще е нужен за да предостави по-скоро анализа на данните, който води до това обобщения. Специалист.. или по-скоро усърден аналитик.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 29 юли 2015 17:11

1982 написа:Викаш, ако бяха казали, щяха да се насерат.

Че Русия доста гласно каза, че е срещу бомбардировките над Сърбия, това спря ли "краварника" да си пусне бомбите ??

Мисленето ти е, точно като на средния американец, майко мила. :lol:
Бомбандировките към Асад ли са насочени, правиш ли разлика между наложено вето в ООН и позиция на външно министерство.
И се благодари, че Русия не действа, като сащ, защото третата световна война отдавна щеше да е започнала.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 29 юли 2015 17:12

boabbb написа:Аз лично нямам нищо против американците, стига да не отварят войни и да не ни дават акъл как да живееме в нашите държави :roll: Хората, дето някой се обръщат към тях, включително и към мен, като "русофили" , всъщност им е писнало от подобни работи, не само от САЩ, а и от ЕС ... Според думите на баща ми, който е живял доста време при предишния строй, както и при сегашния, няма разлика между тях, само, че сега Големия брат не е СССР, а САЩ и ЕС. Той дори се възмущава, че слугинажа на нашите политици и медии е по-силен от преди. "Не исках изобщо да чувам руска реч или да виждам руснаци" - това ми го казва той ... А сега какво - даже им се кефи :? Дали се плаща, за да харесват хората Русия - не знам, но ако ЕС и Щатите продължават по същата траектория, ти гарантирам, че т.нар. "русофили" ще стават все повече ...

А, да си дойдем на думата :D
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 29 юли 2015 17:13

GOLEADOR написа:
Кашчей написа:По един казан рубини всеки месец :o :o

Там всеки обяд е банкет,а всяка заплата състояние,грандомани,какво да ги прайш?

Така е, откак с част от джЕбните си пари им станах спонсорЪ....
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 юли 2015 17:13

HoUs4oOL написа:
1982 написа:Какви факти пишеш, бе, имали ИДИЛ Хамъри, значи САЩ ги създали, това ли наричаш факти ?! :lol: :lol: :lol:

А това, как изписваш нещо, показва много неща. На теб си ти личи колко си озлобен към САЩ.

Че ти даже и не четеш кой какво пише, защо ми губиш времето, аз ли го написах това за хамърите?
Естествено, че меко казано не обичам сащ, далеч не го крия, за разлика от някои палави русофоби, като теб, силно привлечени от черната кожа на американския президент, но твърдящи, че не им пукало, нито за едните, нито за другите, но ежедневно защитават Меката на демокрацията и плюят по Русия.

Всички русофили ли сте такива, виждате света в черно и бяло. Щом не си с Русия, значи си със САЩ, велика логика, русофилска.

За Обама нищо не съм писал, къде видя, че въздишам по него, само ти си знаеш май.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 юли 2015 17:16

HoUs4oOL написа:
1982 написа:Викаш, ако бяха казали, щяха да се насерат.

Че Русия доста гласно каза, че е срещу бомбардировките над Сърбия, това спря ли "краварника" да си пусне бомбите ??

Мисленето ти е, точно като на средния американец, майко мила. :lol:
Бомбандировките към Асад ли са насочени, правиш ли разлика между наложено вето в ООН и позиция на външно министерство.
И се благодари, че Русия не действа, като сащ, защото третата световна война отдавна щеше да е започнала.

Нали, Унгария, Чехословакия и Афганистан преди 1989-а, след това Чечня на 2 пъти (макар и на нейна територия, но насилствено задържана), Грузия, Украйна ..... Русия никога не си вре гагата в работите на чуждите държави, тя е Божия държава, ангел небесен.
Последна промяна от 1982 на 29 юли 2015 17:17, променено общо 1 път.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 29 юли 2015 17:16

GA_ veliki написа:
Кремъл иззлобя – зачеркна Каспаров от книга за историята на спорта
Името на световния шампион по шахмат Гари Каспаров бе изтрито от ръкописа на книга, посветена на 80-годишнината на популярния спортен клуб "Спартак", пише "Новости в шаха".

Луксозното издание, в което герои са повече от 200 известни и водещи възпитаници на „Спартак“, представители на различни спортове, се появи на пазара тази година. Един от авторите на книгата, Евгений Гик, разказва, че е бил помолен да напише специално за именити шахматисти и той предоставил очерци за двама много известни спартаковци – световните шампиони Тагран Петросян и Гари Каспаров. Материалите и снимките били приети без възражения.
Но когато авторът наскоро прелиствал изданието, открил очерка си само за единия от тях.
"В последния момент Каспаров бе отстранен - извинително ми обясни редакторът, съставител на сборника. - Но кой го е направил, не е известно. Не съм го очаквал. Опитах се да разбера нещо от топ мениджърите - казва авторът на есето, - защо така безцеремонно са изхвърлили от "Спартак" един от най-великите негови представители. Аз не намерих Гари и в списъка на „Спартак“ на носителите на ордени. Къде е неговия Орден на труда „Червено знаме“, къде е отличието му „Ордена на дружбата на народите“, както и множество други награди? В крайна сметка, по брой на победите и златни олимпийски медали на световни шампионати с Каспаров малцина могат да се сравняват, и не само възпитаници а „Спартак“.", коментира Евгений Гик.

По този повод Гари Каспаров написа кратък коментар в своята страница в Туитър: "Мисля, че ако лакеите на Путин искат да изтрият името ми от всички съветски или руски Книги на рекордите, най-малко ще трябва да поработят доста време над това".

Ако е вярно неам думи :?

Ако е вярно ще е глупост. Какъв ще да е Каспаров (това друг да отсъди) той е велик шахматист, печелил за Русия, носил слава и на Спартак.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 29 юли 2015 17:22

1982 написа:Всички русофили ли сте такива, виждате света в черно и бяло. Щом не си с Русия, значи си със САЩ, велика логика, русофилска.

За Обама нищо не съм писал, къде видя, че въздишам по него, само ти си знаеш май.

Ама престани да ми казваш какъв съм, бре, аз знам какъв съм и за разлика от теб съм го казвал.
Абсолютно всички тук, които плюете по Русия, минавате с номера, че не ви пука за нито за едните, нито за другите, а всъщност сте русофоби, ама такива русофоби, че от русофобство сте станали горещи привърженици на сащ, не защото нещо там ви харесва, а защото следвате оная мисъл, врагът на моя враг е мой приятел.
Не може да не ти пука за нещо, а ежедневно да пишеш за него и в 90% от случаите, то да е в полза на едните и против другите.
На мен например Арсенал са ми безразлични, защо не ходя в техния форум да им обяснявам колко са смотани и да величая там Челси, за които също не му пука и да казвам, че го правя от позицията на неутрален(фен на Ливърпул)????
Обаче бих отишъл във форума на Юнайтед а им обяснявам, колко са тъпи, защото съм фен на Ливърпул и има някаква закачка между двата отбора, та и вашата е точно такава, но изгаряте от желание да се докажете различни, различни от русофилите, щото то русофоби няма, т'ва са си го измислили русофилите, за да оправдаят, любовта си към чужда и вражеска на България страна, нали иво?
Защо не пишеш по темата?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

balgarinrusofil
Контакти:

Мнениеот balgarinrusofil » 29 юли 2015 17:22

Betchualeng Arnaikem написа:Ако е вярно ще е глупост. Какъв ще да е Каспаров (това друг да отсъди) той е велик шахматист, печелил за Русия, носил слава и на Спартак.

Не е глупост , а правило действие! Гари Каспаров с действията си доказа, че е марионетка на хамериканците и на Обама!Той е срам и позор за Русия и православния свят! Това заслужават националните предатели! Факт!
КАПИТАН ПЕТКО ВОЙВОДА: "НЯМА ТОЯГА, КОЯТО ДА ИЗБИЕ ОБИЧТА НА БЪЛГАРИНА КЪМ РУСИЯ"!

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 29 юли 2015 17:22

1982 написа:Нали, Унгария, Чехословакия и Афганистан преди 1989-а, след това Чечня на 2 пъти (макар и на нейна територия, но насилствено задържана), Грузия, Украйна ..... Русия никога не си вре гагата в работите на чуждите държави, тя е Божия държава, ангел небесен.

Темата беше СИРИЯ, бре, СИРИЯ, къде отиде?

Върни се в “Свободна зона”