Черно море - Лудогорец/2 кръг/26.07.2015/18:30ч/

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

drvasko98
Контакти:

Re: Черно море - Лудогорец/2 кръг/26.07.2015/18:30ч/

Мнениеот drvasko98 » 27 юли 2015 09:01

ShooterMan написа:Как не го е срам да говори за съдии след снощния пореден съдийски подарък за смешното отборчи от Подуене :lol: . 2 мача - 2 точки за Евроидиотите от пасбището....май пак тръгна на изпаданка а :mrgreen:

2 мача - 2 точки, непосилна мечта за някои :)

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 27 юли 2015 09:04

desi_1234_1997 написа:От 4 години гледам мачове- за пръв път виждам подобно подпиране... Не знам, трябва да си сляп, за да не забележиш, че съдията отявлено си подкрепяше Лудогорец. Всъщност, не е срамно да загубиш от Лудогорец, но е излишно реферът да ги подпира. Не ни свириха нито дузпата, нито 2-3 решаващи засади... За фалове да не говорим. Не съм очаквала от най-добрия отбор в България да си купува съдии. :o

Почнаха още от втория мач с купуване на съдии, но догодина пак ще плачат след отпадане от някой анонимник в евротурнирите. :evil:

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 27 юли 2015 09:35

Жалко е на такова подобие на стадион да му се дава лиценз!Един голям К.. за нашето ръководство и собственици, вече се замислям дали да ходя на домакинските ни мачове и съм сигорен че доста хора повече няма да стъпят на стадиона заради това отношение и условия.Поне още два входа да направят колко му е пет стълби и една врата!Но тяхната цел е да няма интерес и отбора да си маждука в средата на таблицата, когато Гонзо сработи отбора те го разбиха като подариха най добрите ни играчи, Спасов взе купата и им обърка сметките, с парите от лига европа можеха да купят поне двама класни футболисти но не НИЕ НЕ ИСКАМЕ ЧЕРНО МОРЕ ДА Е СИЛЕН и освободиха 3,4 важни играчи и така приятели с тези собственици толкова.Мача не мога да го коментирам защото половината го изтървах заради ОГРОМНИЯТ ИНТЕРЕС И КИЛОМЕТРИЧНИТЕ ОПАШКИ, 1ЧАС ПРЕД СТАДИОНА!!!!!От това което видях, нашите са много изморени и тромави но в това време футбол не се играе ДРАГИ СОБСТВЕНИЦИ, без нападател нищо няма да се получи, а в защита мисля че получаваме едни и същи голове просто сме ясни на всички отбори(само без на едни идиоти :mrgreen: ).Лудогорец ми направи много лошо впечатление със симулациите и селското бавене на играта не им прави чест на евробойците да играят по този селски начин но явно градът в който живеят си оказва влияние.

Потребителски аватар
desi_1234_1997
Контакти:

Мнениеот desi_1234_1997 » 27 юли 2015 09:51

amstel_beer написа:
desi_1234_1997 написа:От 4 години гледам мачове- за пръв път виждам подобно подпиране... Не знам, трябва да си сляп, за да не забележиш, че съдията отявлено си подкрепяше Лудогорец. Всъщност, не е срамно да загубиш от Лудогорец, но е излишно реферът да ги подпира. Не ни свириха нито дузпата, нито 2-3 решаващи засади... За фалове да не говорим. Не съм очаквала от най-добрия отбор в България да си купува съдии. :o

Почнаха още от втория мач с купуване на съдии, но догодина пак ще плачат след отпадане от някой анонимник в евротурнирите. :evil:

Добре де, аз не те разбирам.. С този коментар ти наистина показваш, че грам не разбираш от футбол..
Само Черно море!!!!!!

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 27 юли 2015 10:02

Точно в този мач съдията няма никаква вина. Освен може би че ги остави да бавят повечко. Но това са си нормални неща. В защита сме тромави и несинхронизирани. Винаги някой изостава. Когато Мишо е в атака никой не се връща да му покрива зоната. И така. Траян остави добро впечатление. Васев е същия като Коконов в началото. Няма какво да му се коментира на мача- заслужена загуба. Стадиона е под всякаква критика- входове/изходи, трибуни, неравния терен- пълна скръб.

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 27 юли 2015 10:08

desi_1234_1997 написа:
amstel_beer написа:

Добре де, аз не те разбирам.. С този коментар ти наистина показваш, че грам не разбираш от футбол..

То, аз и не разбирам - просто се опитвам да си пиша с момиче, че рядко ми случва, дори и в нета. :mrgreen:

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 27 юли 2015 10:25

Eastern написа:Жалко е на такова подобие на стадион да му се дава лиценз!Един голям К.. за нашето ръководство и собственици, вече се замислям дали да ходя на домакинските ни мачове и съм сигорен че доста хора повече няма да стъпят на стадиона заради това отношение и условия.Поне още два входа да направят колко му е пет стълби и една врата!Но тяхната цел е да няма интерес и отбора да си маждука в средата на таблицата, когато Гонзо сработи отбора те го разбиха като подариха най добрите ни играчи, Спасов взе купата и им обърка сметките, с парите от лига европа можеха да купят поне двама класни футболисти но не НИЕ НЕ ИСКАМЕ ЧЕРНО МОРЕ ДА Е СИЛЕН и освободиха 3,4 важни играчи и така приятели с тези собственици толкова.Мача не мога да го коментирам защото половината го изтървах заради ОГРОМНИЯТ ИНТЕРЕС И КИЛОМЕТРИЧНИТЕ ОПАШКИ, 1ЧАС ПРЕД СТАДИОНА!!!!!От това което видях, нашите са много изморени и тромави но в това време футбол не се играе ДРАГИ СОБСТВЕНИЦИ, без нападател нищо няма да се получи, а в защита мисля че получаваме едни и същи голове просто сме ясни на всички отбори(само без на едни идиоти :mrgreen: ).Лудогорец ми направи много лошо впечатление със симулациите и селското бавене на играта не им прави чест на евробойците да играят по този селски начин но явно градът в който живеят си оказва влияние.

+1000000...
После нека някои от нашите фенове не се сърдят, че много плюем по ТИМ. Просто това, което казва колегата си е реалност и самата истина и всички много добре го знаем това. Едва ли на някой му е харесала организацията по и за мача. Аматьорска работа, просто не им отива на самочувствието и претенциите на шефовете, че са силни, богати и известни бизнесмени...
По отношение на мача - питам се защо излязохме с резервите срещу все пак най-добрия отбор в България. Конкретно си мисля, че голямата грешка беше оставането на резервната скамейка на Клок, Райков и може би Паланков. Знам, че Адмирала обича да експериментира, но точно в този мач...
Неприятно впечатление направи също мрънкането му след мача от съдийството. По принцип той не е такъв човек, а и ние като фенове също рядко плачем, както правят някои други. Това негово поведение малко ме дразни, защото според мен нямаше някакви фрапиращи съдийски грешки. А и това мърморене служи като един вид оправдание за поредния ни не особено добър мач, меко казано. Определено няма да ми е такова мнението, ако си сложа зелените очилца, но аз съм си ги махнал отдавна...
Говори се, че Адмирала искал нов нападател. Бих му казал следното, без да се заяждам и подигравам: ''Добър ден, г-н Спасов!"
В общи линии с тези играчи - толкова. Не, че са лоши и слаби футболисти, но с тях целите са пето-шесто място. Това е реалността...

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 27 юли 2015 11:18

NLO написа:Айде бягай и ти какво си се хванал за един Идалго, да не ти говоря само за него, да не си малоумен. Каква работа вършеше Гонзо и каква върши този никаквец, всеки сам да прецени и играчи ти докара и футбол се играеше, сега всичко се унищожи...

Не се играеше извънземен футбол, това е сигурно. На фона на Зафето и последния сезон на Генов беше много добре, но пак си бяхме посредствен отбор. Да видим и кои играчи привлече Гонзо (оценките са мои и естествено субективни):

Симеон Райков -- ОК
Коста Янев -- Тц
Емил Михайлов -- на кантар
Себастиян Комел -- Тц
Кристиан Идалго -- Тц
Брус Инканго -- ОК
Тодор Паланков -- ОК
Даниел Младенов -- Тц
Кирил Котев -- ОК
Стефан Станчев -- на кантар
Иван Коконов -- ОК
Михаил Венков -- ОК
Бакари -- ОК
Даниел Георгиев -- ОК
Стенли Окоро -- Тц
Ник Дашев -- Тц
Димо Атанасов -- Тц
Валери Домовчийски -- Тц

18 играчи, от които 8 са сполучливи трансфери. Дори и да причислиш Станчев към тях (склонен съм да се съглася), това прави 50% успеваемост. Нищо изненадващо, напълно нормално е да се греши при трансферите; дори и на най-добрите треньори се случва. Не разбирам обаче защо непрекъснато се величае Гонзо, при това без да го е заслужил. Свърши прилична работа, нищо повече. А дали е тропал по масата пред шефовете? Съмнявам се много, напуснаха ни основни играчи без да каже "гък". Да не говорим, че последния полусезон се занимаваше повече със селекцията на Левски, отколкото с нашия отбор. Голям професионалист, няма що.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 27 юли 2015 11:42

yavorescu написа:
NLO написа:Айде бягай и ти какво си се хванал за един Идалго, да не ти говоря само за него, да не си малоумен. Каква работа вършеше Гонзо и каква върши този никаквец, всеки сам да прецени и играчи ти докара и футбол се играеше, сега всичко се унищожи...

Не се играеше извънземен футбол, това е сигурно. На фона на Зафето и последния сезон на Генов беше много добре, но пак си бяхме посредствен отбор. Да видим и кои играчи привлече Гонзо (оценките са мои и естествено субективни):

Симеон Райков -- ОК
Коста Янев -- Тц
Емил Михайлов -- на кантар
Себастиян Комел -- Тц
Кристиан Идалго -- Тц
Брус Инканго -- ОК
Тодор Паланков -- ОК
Даниел Младенов -- Тц
Кирил Котев -- ОК
Стефан Станчев -- на кантар
Иван Коконов -- ОК
Михаил Венков -- ОК
Бакари -- ОК
Даниел Георгиев -- ОК
Стенли Окоро -- Тц
Ник Дашев -- Тц
Димо Атанасов -- Тц
Валери Домовчийски -- Тц

18 играчи, от които 8 са сполучливи трансфери. Дори и да причислиш Станчев към тях (склонен съм да се съглася), това прави 50% успеваемост. Нищо изненадващо, напълно нормално е да се греши при трансферите; дори и на най-добрите треньори се случва. Не разбирам обаче защо непрекъснато се величае Гонзо, при това без да го е заслужил. Свърши прилична работа, нищо повече. А дали е тропал по масата пред шефовете? Съмнявам се много, напуснаха ни основни играчи без да каже "гък". Да не говорим, че последния полусезон се занимаваше повече със селекцията на Левски, отколкото с нашия отбор. Голям професионалист, няма що.

Много точно казано!!!На 100% подкрепям!!!За мача не искам още да коментирам нищо!!!В момента го гледам на запис!!!Искам да видя отсъжданията и с повторение,защото на стадиона се реагира емоционално!!!

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 27 юли 2015 11:49

cristely написа:И една добра новина след мача. Днес заведох малкия си племенник за пръв път на стадиона. Много му хареса, няма да му е за последно и...
Черно море от днес има още един фен. Честито!

Това наистина е много добра новина!!!Да ти е жив и здрав племенника!!!Нашият клуб е на повече от 100 години !!!Трябва да мислим за следващите 100 !!! САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!

Върни се в “Черно море”