ShooterMan написа:Как не го е срам да говори за съдии след снощния пореден съдийски подарък за смешното отборчи от Подуене. 2 мача - 2 точки за Евроидиотите от пасбището....май пак тръгна на изпаданка а
![]()
2 мача - 2 точки, непосилна мечта за някои

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
ShooterMan написа:Как не го е срам да говори за съдии след снощния пореден съдийски подарък за смешното отборчи от Подуене. 2 мача - 2 точки за Евроидиотите от пасбището....май пак тръгна на изпаданка а
![]()
desi_1234_1997 написа:От 4 години гледам мачове- за пръв път виждам подобно подпиране... Не знам, трябва да си сляп, за да не забележиш, че съдията отявлено си подкрепяше Лудогорец. Всъщност, не е срамно да загубиш от Лудогорец, но е излишно реферът да ги подпира. Не ни свириха нито дузпата, нито 2-3 решаващи засади... За фалове да не говорим. Не съм очаквала от най-добрия отбор в България да си купува съдии.
amstel_beer написа:desi_1234_1997 написа:От 4 години гледам мачове- за пръв път виждам подобно подпиране... Не знам, трябва да си сляп, за да не забележиш, че съдията отявлено си подкрепяше Лудогорец. Всъщност, не е срамно да загубиш от Лудогорец, но е излишно реферът да ги подпира. Не ни свириха нито дузпата, нито 2-3 решаващи засади... За фалове да не говорим. Не съм очаквала от най-добрия отбор в България да си купува съдии.
Почнаха още от втория мач с купуване на съдии, но догодина пак ще плачат след отпадане от някой анонимник в евротурнирите.
desi_1234_1997 написа:amstel_beer написа:desi_1234_1997 написа:От 4 години гледам мачове- за пръв път виждам подобно подпиране... Не знам, трябва да си сляп, за да не забележиш, че съдията отявлено си подкрепяше Лудогорец. Всъщност, не е срамно да загубиш от Лудогорец, но е излишно реферът да ги подпира. Не ни свириха нито дузпата, нито 2-3 решаващи засади... За фалове да не говорим. Не съм очаквала от най-добрия отбор в България да си купува съдии.
Почнаха още от втория мач с купуване на съдии, но догодина пак ще плачат след отпадане от някой анонимник в евротурнирите.
Добре де, аз не те разбирам.. С този коментар ти наистина показваш, че грам не разбираш от футбол..
Eastern написа:Жалко е на такова подобие на стадион да му се дава лиценз!Един голям К.. за нашето ръководство и собственици, вече се замислям дали да ходя на домакинските ни мачове и съм сигорен че доста хора повече няма да стъпят на стадиона заради това отношение и условия.Поне още два входа да направят колко му е пет стълби и една врата!Но тяхната цел е да няма интерес и отбора да си маждука в средата на таблицата, когато Гонзо сработи отбора те го разбиха като подариха най добрите ни играчи, Спасов взе купата и им обърка сметките, с парите от лига европа можеха да купят поне двама класни футболисти но не НИЕ НЕ ИСКАМЕ ЧЕРНО МОРЕ ДА Е СИЛЕН и освободиха 3,4 важни играчи и така приятели с тези собственици толкова.Мача не мога да го коментирам защото половината го изтървах заради ОГРОМНИЯТ ИНТЕРЕС И КИЛОМЕТРИЧНИТЕ ОПАШКИ, 1ЧАС ПРЕД СТАДИОНА!!!!!От това което видях, нашите са много изморени и тромави но в това време футбол не се играе ДРАГИ СОБСТВЕНИЦИ, без нападател нищо няма да се получи, а в защита мисля че получаваме едни и същи голове просто сме ясни на всички отбори(само без на едни идиоти).Лудогорец ми направи много лошо впечатление със симулациите и селското бавене на играта не им прави чест на евробойците да играят по този селски начин но явно градът в който живеят си оказва влияние.
NLO написа:Айде бягай и ти какво си се хванал за един Идалго, да не ти говоря само за него, да не си малоумен. Каква работа вършеше Гонзо и каква върши този никаквец, всеки сам да прецени и играчи ти докара и футбол се играеше, сега всичко се унищожи...
yavorescu написа:NLO написа:Айде бягай и ти какво си се хванал за един Идалго, да не ти говоря само за него, да не си малоумен. Каква работа вършеше Гонзо и каква върши този никаквец, всеки сам да прецени и играчи ти докара и футбол се играеше, сега всичко се унищожи...
Не се играеше извънземен футбол, това е сигурно. На фона на Зафето и последния сезон на Генов беше много добре, но пак си бяхме посредствен отбор. Да видим и кои играчи привлече Гонзо (оценките са мои и естествено субективни):
Симеон Райков -- ОК
Коста Янев -- Тц
Емил Михайлов -- на кантар
Себастиян Комел -- Тц
Кристиан Идалго -- Тц
Брус Инканго -- ОК
Тодор Паланков -- ОК
Даниел Младенов -- Тц
Кирил Котев -- ОК
Стефан Станчев -- на кантар
Иван Коконов -- ОК
Михаил Венков -- ОК
Бакари -- ОК
Даниел Георгиев -- ОК
Стенли Окоро -- Тц
Ник Дашев -- Тц
Димо Атанасов -- Тц
Валери Домовчийски -- Тц
18 играчи, от които 8 са сполучливи трансфери. Дори и да причислиш Станчев към тях (склонен съм да се съглася), това прави 50% успеваемост. Нищо изненадващо, напълно нормално е да се греши при трансферите; дори и на най-добрите треньори се случва. Не разбирам обаче защо непрекъснато се величае Гонзо, при това без да го е заслужил. Свърши прилична работа, нищо повече. А дали е тропал по масата пред шефовете? Съмнявам се много, напуснаха ни основни играчи без да каже "гък". Да не говорим, че последния полусезон се занимаваше повече със селекцията на Левски, отколкото с нашия отбор. Голям професионалист, няма що.
cristely написа:И една добра новина след мача. Днес заведох малкия си племенник за пръв път на стадиона. Много му хареса, няма да му е за последно и...
Черно море от днес има още един фен. Честито!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта