Player написа:Tzar_Kiro написа:Player написа:Вие? Кои са вие? И не си оправдавай сегашното извъртане на нещата с някакви минали теми. Има ли тема за БКП или режима тук, в която да не сте намесили САЩ. Сега се показват абсурди от телевизията у нас пред 89-та и пак се сочи САЩ. Направете си тема за САЩ и си я обсъждайте. На мен ми е интересно в тази тема да напишат нещо хора, които са били свидетели на такива излъчвания по телевизията от онова време и да споделят отзиви. Какво е било и що е било. А не да ви гледам изтърканите обвинения на САЩ това, САЩ онова, на шепа идиоти тук.
Аз от първо лице да ти кажа,като напълно безпристрастен свидетел и съвременик на гадния режим!!!Всяка вечер,децата ги облъчваха и манипулираха типично по комунистически с "Педя човек,лакът брада","Ум белият делфин"(френско филмче) или "Джейми и вълшебното фенерче"(американска простотия)!!!Както забелязваш,около 70% от филмичте,които сме гледали като деца са били западна пропаганда!!!Да му се ненадява човек на това оръжие на БКП!!!
Г-н "безпристрастен" цар олигофрен, как от три детски филмчета направи така, че 70% от филмите били западни, че дори и пропаганга? Сигурно бялото делфинче ви е пропагандирало да искате капитализъм и ви е учило на бизнес
Аз само изнасям фактите!!!Напълно безпристрастно при това!!!Сметките ги оставям на вас младите борци за демокрация!!!Ама като гледам състоянието на държавата ни в момента,явно пропагандното делфинче е като енциклопедия "Британика" в сравнение с това, с което ви облъчват в момента и това което изучавате училищата и университетите!!!С други думи,искаме си старото оръжие!!!Което пък от своя страна е прекрасно доказателство,че оръжието на БКП е с класи над оръжието на рептилите!!!

Все пак онова време вече е безвъзвратно отминало и мене не ме топли много много как бкп е промивала мозъци, а по-скоро как върви същия процес в момента
 Все пак онова време вече е безвъзвратно отминало и мене не ме топли много много как бкп е промивала мозъци, а по-скоро как върви същия процес в момента 

Западната култура била забранена... Интересно, как тогава аз в началото на 80 те слушах Джудас и Мейдън? А Междузвездни войни изобщо не го гледах по комунизма... чаках с часове на опашка, да си купя билет за след седмица. Смъртоносно оръжие, също съм го гледал на кино по комунизма, когато всичко беше забранено...
 Западната култура била забранена... Интересно, как тогава аз в началото на 80 те слушах Джудас и Мейдън? А Междузвездни войни изобщо не го гледах по комунизма... чаках с часове на опашка, да си купя билет за след седмица. Смъртоносно оръжие, също съм го гледал на кино по комунизма, когато всичко беше забранено...
 Увреден бил
 Увреден бил