Player написа:Tzar_Kiro написа:Player написа:Вие? Кои са вие? И не си оправдавай сегашното извъртане на нещата с някакви минали теми. Има ли тема за БКП или режима тук, в която да не сте намесили САЩ. Сега се показват абсурди от телевизията у нас пред 89-та и пак се сочи САЩ. Направете си тема за САЩ и си я обсъждайте. На мен ми е интересно в тази тема да напишат нещо хора, които са били свидетели на такива излъчвания по телевизията от онова време и да споделят отзиви. Какво е било и що е било. А не да ви гледам изтърканите обвинения на САЩ това, САЩ онова, на шепа идиоти тук.
Аз от първо лице да ти кажа,като напълно безпристрастен свидетел и съвременик на гадния режим!!!Всяка вечер,децата ги облъчваха и манипулираха типично по комунистически с "Педя човек,лакът брада","Ум белият делфин"(френско филмче) или "Джейми и вълшебното фенерче"(американска простотия)!!!Както забелязваш,около 70% от филмичте,които сме гледали като деца са били западна пропаганда!!!Да му се ненадява човек на това оръжие на БКП!!!
Г-н "безпристрастен" цар олигофрен, как от три детски филмчета направи така, че 70% от филмите били западни, че дори и пропаганга? Сигурно бялото делфинче ви е пропагандирало да искате капитализъм и ви е учило на бизнес
Аз само изнасям фактите!!!Напълно безпристрастно при това!!!Сметките ги оставям на вас младите борци за демокрация!!!Ама като гледам състоянието на държавата ни в момента,явно пропагандното делфинче е като енциклопедия "Британика" в сравнение с това, с което ви облъчват в момента и това което изучавате училищата и университетите!!!С други думи,искаме си старото оръжие!!!Което пък от своя страна е прекрасно доказателство,че оръжието на БКП е с класи над оръжието на рептилите!!!