Мисля, че въпреки младия отбор, липсата на много футболисти и незавършена селекция, публиката може да вземе този мач!
Успех на момчетата.. трудно и емоционално 2:1 за нас

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Колко пък мен ме е яд за това, да не разправям.И още нещо да споделя. Аз продължавам да подкрепям Стойчо, вярвам в качествата му и смятам че той може да ни свърши много добра работа в този момент. Но е срамно, че за толкова години откакто Гонзо е на ръководен пост при нас, нито веднъж не бе поканил Любко за треньор - човекът, който на практика го изгради като футболист, благодарение на който някои все още виждат нещо положително у Гонзо. Любко бе свободен през по-голямата част от този период и това че веднага прие офертата на Литекс ме кара да съм убеден, че веднага щеше да приеме и нашата оферта.
metodito написа:А аз се надявам Стоев да не направи простотията и да постави Белаид до Кернер. Супер се радвам, че се дава шанс на Деян, и се надявам това да не е било заради контузията на Аймен. Не на последно място да включиш в толкова важен мач човек, който не е стъпвал на терена толкова време, ще е тъпота!
Защо не изчакаха с уволнението на Краси. С Люпко начело, да ви кажа не съм голям оптимист. За резултат не знам, но залагам на много голове и равенство. В този мач ще има два фактора, които ще решат победата - Люпко и Стойчо. За съжаление, статистиката от дербитата под ръкводството на Стоев говори само за един спечелен важен мач (без да включвам мачовете със Славия, макар че и те са си дербита, и то класически). Този мач ще е изпитание за Стоев. Много е важно и къде ще е Роман. Ако е на бека, от сега ви казвам, че тоя мач няма да го спечелим. Ако е в средата обаче, твърдо заявявам, че няма да изгубим мача.
ralka_levskarka написа:Еми кой да е на бека ?
metodito написа:ralka_levskarka написа:Еми кой да е на бека ?
Да съм треньор на "Левски", да ти кажа. Който и да е само не и Роман.Даже и самият Прохазка вече на няколко пъти каза, че не му се играе там. Средата на терена опустява без него. Отбора страда от това. На бека колко оттигравания може да има. Той е затворен там в кюшето без възможност да помогне. Роман е футболист, на който му е нужна свобода.
PSvilenov написа:Пак без състав, пак с юноши само. Изгониха истински левскари като Стойчев, Домовчийски, Пламен Крумов, Стефан Велев, Пламен Илиев и после искат да намерят сърцати футболисти дето не играят само за пари . Еми Аниете е рядкост, нема да се намери друг такъв футболист. В тоя млад гениален състав на Гонзьо кой ще обясни на един Махмудов или Де Нойер примерно къде са попаднали, какво е името Левски и защо трябва да играеш до последна капка пот на терена. Няма кой, играят си за парите хората, ако са успешни идва Европа дава половин/един милион и си ги взимат, ако са неуспешни един сезон ще ги псуваме и си заминават .
С тая селекция и Гуардиола да викнеш и той ще прави късметлийски хиксове с ботев ...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта