Левски (София) - Литекс (Ловеч) |25.07.2015| 2:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Анкетата завърши на 25 юли 2015 13:32

Победа за Левски
49
58%
Равен
12
14%
Победа за Литекс
24
28%

Общо гласове: 85

Потребителски аватар
malchev
Контакти:

Re: Левски (София) - Литекс (Ловеч) |25.07.2015| 21:00

Мнениеот malchev » 25 юли 2015 12:43

Супер яд ме е, че не мога да съм на Герена довечера!
Мисля, че въпреки младия отбор, липсата на много футболисти и незавършена селекция, публиката може да вземе този мач!
Успех на момчетата.. трудно и емоционално 2:1 за нас 8-)

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 25 юли 2015 16:02

Надявам се на победа.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 юли 2015 16:34

А аз се надявам Стоев да не направи простотията и да постави Белаид до Кернер. Супер се радвам, че се дава шанс на Деян, и се надявам това да не е било заради контузията на Аймен. Не на последно място да включиш в толкова важен мач човек, който не е стъпвал на терена толкова време, ще е тъпота!

Защо не изчакаха с уволнението на Краси. С Люпко начело, да ви кажа не съм голям оптимист. За резултат не знам, но залагам на много голове и равенство. В този мач ще има два фактора, които ще решат победата - Люпко и Стойчо. За съжаление, статистиката от дербитата под ръкводството на Стоев говори само за един спечелен важен мач (без да включвам мачовете със Славия, макар че и те са си дербита, и то класически). Този мач ще е изпитание за Стоев. Много е важно и къде ще е Роман. Ако е на бека, от сега ви казвам, че тоя мач няма да го спечелим. Ако е в средата обаче, твърдо заявявам, че няма да изгубим мача.

И още нещо да споделя. Аз продължавам да подкрепям Стойчо, вярвам в качествата му и смятам че той може да ни свърши много добра работа в този момент. Но е срамно, че за толкова години откакто Гонзо е на ръководен пост при нас, нито веднъж не бе поканил Любко за треньор - човекът, който на практика го изгради като футболист, благодарение на който някои все още виждат нещо положително у Гонзо. Любко бе свободен през по-голямата част от този период и това че веднага прие офертата на Литекс ме кара да съм убеден, че веднага щеше да приеме и нашата оферта.
Колко пък мен ме е яд за това, да не разправям. :evil: Разбира се, може да става дума за пари, ама май не е това. Не знам. Гонзо досега име за треньор не е докарвал в "Левски". Така че съвсем закономерно сме там, където сме.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 25 юли 2015 16:44

metodito написа:А аз се надявам Стоев да не направи простотията и да постави Белаид до Кернер. Супер се радвам, че се дава шанс на Деян, и се надявам това да не е било заради контузията на Аймен. Не на последно място да включиш в толкова важен мач човек, който не е стъпвал на терена толкова време, ще е тъпота!

Защо не изчакаха с уволнението на Краси. С Люпко начело, да ви кажа не съм голям оптимист. За резултат не знам, но залагам на много голове и равенство. В този мач ще има два фактора, които ще решат победата - Люпко и Стойчо. За съжаление, статистиката от дербитата под ръкводството на Стоев говори само за един спечелен важен мач (без да включвам мачовете със Славия, макар че и те са си дербита, и то класически). Този мач ще е изпитание за Стоев. Много е важно и къде ще е Роман. Ако е на бека, от сега ви казвам, че тоя мач няма да го спечелим. Ако е в средата обаче, твърдо заявявам, че няма да изгубим мача.

Еми кой да е на бека ?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 юли 2015 16:49

ralka_levskarka написа:Еми кой да е на бека ?

Да съм треньор на "Левски", да ти кажа. Който и да е само не и Роман.Даже и самият Прохазка вече на няколко пъти каза, че не му се играе там. Средата на терена опустява без него. Отбора страда от това. На бека колко оттигравания може да има. Той е затворен там в кюшето без възможност да помогне. Роман е футболист, на който му е нужна свобода.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 25 юли 2015 16:51

metodito написа:
ralka_levskarka написа:Еми кой да е на бека ?

Да съм треньор на "Левски", да ти кажа. Който и да е само не и Роман.Даже и самият Прохазка вече на няколко пъти каза, че не му се играе там. Средата на терена опустява без него. Отбора страда от това. На бека колко оттигравания може да има. Той е затворен там в кюшето без възможност да помогне. Роман е футболист, на който му е нужна свобода.

И самият Стоев не знае кой да е на бека, след като няма такъв човек.

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 25 юли 2015 16:52

Пак без състав, пак с юноши само. Изгониха истински левскари като Стойчев, Домовчийски, Пламен Крумов, Стефан Велев, Пламен Илиев и после искат да намерят сърцати футболисти дето не играят само за пари . Еми Аниете е рядкост, нема да се намери друг такъв футболист. В тоя млад гениален състав на Гонзьо кой ще обясни на един Махмудов или Де Нойер примерно къде са попаднали, какво е името Левски и защо трябва да играеш до последна капка пот на терена. Няма кой, играят си за парите хората, ако са успешни идва Европа дава половин/един милион и си ги взимат, ако са неуспешни един сезон ще ги псуваме и си заминават .
С тая селекция и Гуардиола да викнеш и той ще прави късметлийски хиксове с ботев ...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 юли 2015 16:54

Ми не знам, ама това е все едно Енрике да сложи Иниеста на бека, щото няма кой. Той ще се справи 100 про, ама...

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 25 юли 2015 17:01

PSvilenov написа:Пак без състав, пак с юноши само. Изгониха истински левскари като Стойчев, Домовчийски, Пламен Крумов, Стефан Велев, Пламен Илиев и после искат да намерят сърцати футболисти дето не играят само за пари . Еми Аниете е рядкост, нема да се намери друг такъв футболист. В тоя млад гениален състав на Гонзьо кой ще обясни на един Махмудов или Де Нойер примерно къде са попаднали, какво е името Левски и защо трябва да играеш до последна капка пот на терена. Няма кой, играят си за парите хората, ако са успешни идва Европа дава половин/един милион и си ги взимат, ако са неуспешни един сезон ще ги псуваме и си заминават .
С тая селекция и Гуардиола да викнеш и той ще прави късметлийски хиксове с ботев ...

То пък, защото Домо и Стойчев не са за парите. Айде моля те.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 25 юли 2015 17:02

В центъра ще са Костадинов и Де Ноойер, Прохазка ще е на бека.
Проблемът ще е ЦН. Махмудов няма нищо общо с ЦН. Този Перез от Литекс ще го смачка.

Върни се в “Левски”