ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Васко, банни го тоя малоумник меката китка, бе 

Леевски, оле

mekatoplina1 написа:Дай неква паспортна, тази трябва да ти я мина през телескопа хабъл
За какво ти е?
-
- Контакти:
boabbb написа:Васко, банни го тоя малоумник меката китка, бе
Римската империя е загинала от съветници

BRF написа:RedeviL написа:Асболютно. Хората, които ходят по-често на футболни мачове знаят за какво иде реч... На едно дерби между Левски и ЦСКА (например) ходят средно между 10-15 хиляди души. Е, колко от тези хора реално са хулигани!? Не повече от 200-300 човека на кръст във всяка агитка, изключвам тези, дето им пригласят и се правят на такива... На целия този фон просто не е честно да слагаме всички под общ знаменател.
Факт!Ходя по стадионите в България където играе ЦСКА и пътувам с всякакви хора!Много съм далеч от определението вандал,ама понеже ходя по мачове трябва да съм такъвЗатова десетки пъти тук съм писал,че всеки отговаря за себе си,а не да се слагат всички под общ знаменател!
Разбира се, че всеки трябва да отговаря сам за себе си. В този ред на мисли, винаги съм се изумявал от методите на полицията за справяне с дадена ситуация в секторите с фенове, а именно бой по всички с палките... И това, при положение че има далеч по цивилизовани и деликатни начини за справяне с вандалите. Значи, те ги допускат до стадионите, а с тях и внасянето на купища бомби и всякакви други димки (тук отварям скоба, че не съм противник на хореографията, стига тя да не застрашава здравето на хората, както и нормалното провеждане на футболната среща), при което го отнасят останалите нормални фенове. Един такъв пример бе онзи знаменит мач с Левски на Герена, когато отново заради една малка групичка го отнесе цялата публика на ЦСКА.
Последна промяна от RedeviL на 23 юли 2015 14:50, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
GOLEADOR написа:mekatoplina1 написа:GOLEADOR написа:Модераторите или да заключват темата или да вземат мерки и да озаптят двата трола които я налазиха!Вие сте на ход!![]()
![]()
Мислех, че си в ремисия, но явно си неспасяем случай ти ....уви !
Боклук смотан,колкото и да кълнеш да знаеш,че всичко се връща.И когато лекаря ти съобщи,че за теб,родителите ти,децата ти или внуците ти няма ремисия,спомни си как си кълнал във форума на гонг и как господ ти го връща на теб и твоите близки,тъпанар нещастен!
Нямам предвид в ремисия с рака , а с Тъпотата.
-
- Контакти:
RedeviL написа:Конкретни примери мога да ти дам за всеки един отбор. Аз за това и написах, че във всяко стадо си има мърша. За случая на Армията, сигурно са фенове на ЦСКА, но пак казвам, че това не е от особено значение. По-важното е да бъдат взети реални мерки, изцепките от подобен характер да се ограничат до минимум. То е ясно, че трудно ще се изкоренят напълно, но поне такива отрпеки да бъдат премахнати от стадионите и да се изтикат в ъгъла. Не е нормално да се случват такива вандалщини в центъра на европейска столица и то посред бял ден... А какви мерки трябва да се вземат, то е ясно. Нито сме откриватели на вандализма от страна на футболните фенове, нито на това, как трябва да се изкорени. По света примери, колкото щеш...
Тенденцията все повече хора,по света и у нас,да изтрещяват е притеснителна.Всеки ден и час ни заливат с такива новини.То и тук,във форума можеш да ги видиш.
petko.h.markov написа:RedeviL написа:Конкретни примери мога да ти дам за всеки един отбор. Аз за това и написах, че във всяко стадо си има мърша. За случая на Армията, сигурно са фенове на ЦСКА, но пак казвам, че това не е от особено значение. По-важното е да бъдат взети реални мерки, изцепките от подобен характер да се ограничат до минимум. То е ясно, че трудно ще се изкоренят напълно, но поне такива отрпеки да бъдат премахнати от стадионите и да се изтикат в ъгъла. Не е нормално да се случват такива вандалщини в центъра на европейска столица и то посред бял ден... А какви мерки трябва да се вземат, то е ясно. Нито сме откриватели на вандализма от страна на футболните фенове, нито на това, как трябва да се изкорени. По света примери, колкото щеш...
Тенденцията все повече хора,по света и у нас,да изтрещяват е притеснителна.Всеки ден и час ни заливат с такива новини.То и тук,във форума можеш да ги видиш.
За тендциите от общ характер нямам наблюдение или поне не мога да кажа с пълна сигурност. Що се отнася до футболната ни култура, то там има какво да се желае и то доста. Да не кажа, че в най-добрия случай тъпчем на едно място.

RedeviL написа:Разбира се, че всеки трябва да отговаря сам за себе си. В този ред на мисли, винаги съм се изумявал от методите на полицията за справяне с дадена ситуация в секторите с фенове, а именно бой по всички с палките... И това, при положение че има далеч по цивилизовани и деликатни начини за справяне с вандалите. Значи, те ги допускат до стадионите, а с тях и внасянето на купища бомби и всякакви други димки (тук отварям скоба, че не съм противник на хореографията, стига тя да не застрашава здравето на хората, както и нормалното провеждане на футболната среща), при което го отнасят останалите нормални фенове. Един такъв пример бе онзи знаменит мач с Левски на Герена, когато отново заради една малка групичка го отнесе цялата публика на ЦСКА.
Мога просто да обобщя,че в България футболно хулиганство няма!Не е никакъв проблем да се решат малкото проблеми!
BRF написа:RedeviL написа:Разбира се, че всеки трябва да отговаря сам за себе си. В този ред на мисли, винаги съм се изумявал от методите на полицията за справяне с дадена ситуация в секторите с фенове, а именно бой по всички с палките... И това, при положение че има далеч по цивилизовани и деликатни начини за справяне с вандалите. Значи, те ги допускат до стадионите, а с тях и внасянето на купища бомби и всякакви други димки (тук отварям скоба, че не съм противник на хореографията, стига тя да не застрашава здравето на хората, както и нормалното провеждане на футболната среща), при което го отнасят останалите нормални фенове. Един такъв пример бе онзи знаменит мач с Левски на Герена, когато отново заради една малка групичка го отнесе цялата публика на ЦСКА.
Мога просто да обобщя,че в България футболно хулиганство няма!Не е никакъв проблем да се решат малкото проблеми!
Точно в това е парадоксът. На фона на някои други държави, където хулиганството е или продължава да бъде много по-масово развито, нашият проблем изглежда миниатюрен. Каква е причината да не го решат изцяло, не мога да кажа..
RedeviL написа:BRF написа:RedeviL написа:Разбира се, че всеки трябва да отговаря сам за себе си. В този ред на мисли, винаги съм се изумявал от методите на полицията за справяне с дадена ситуация в секторите с фенове, а именно бой по всички с палките... И това, при положение че има далеч по цивилизовани и деликатни начини за справяне с вандалите. Значи, те ги допускат до стадионите, а с тях и внасянето на купища бомби и всякакви други димки (тук отварям скоба, че не съм противник на хореографията, стига тя да не застрашава здравето на хората, както и нормалното провеждане на футболната среща), при което го отнасят останалите нормални фенове. Един такъв пример бе онзи знаменит мач с Левски на Герена, когато отново заради една малка групичка го отнесе цялата публика на ЦСКА.
Точно в това е парадоксът. На фона на някои други държави, където хулиганството е или продължава да бъде много по-масово развито, нашият проблем изглежда миниатюрен. Каква е причината да не го решат изцяло, не мога да кажа..
Елементарна липса на желание, както от страна на държавата, така и от страна на клубовете. Така е по-удобно да се насочва общественото недоволство.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?