ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот boabbb » 23 юли 2015 14:31

Васко, банни го тоя малоумник меката китка, бе :evil:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 23 юли 2015 14:32

mekatoplina1 написа:Дай неква паспортна, тази трябва да ти я мина през телескопа хабъл

За какво ти е?

mekatoplina1
Контакти:

Мнениеот mekatoplina1 » 23 юли 2015 14:40

boabbb написа:Васко, банни го тоя малоумник меката китка, бе :evil:

Римската империя е загинала от съветници :)

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 23 юли 2015 14:46

BRF написа:
RedeviL написа:Асболютно. Хората, които ходят по-често на футболни мачове знаят за какво иде реч... На едно дерби между Левски и ЦСКА (например) ходят средно между 10-15 хиляди души. Е, колко от тези хора реално са хулигани!? Не повече от 200-300 човека на кръст във всяка агитка, изключвам тези, дето им пригласят и се правят на такива... На целия този фон просто не е честно да слагаме всички под общ знаменател.

Факт!Ходя по стадионите в България където играе ЦСКА и пътувам с всякакви хора!Много съм далеч от определението вандал,ама понеже ходя по мачове трябва да съм такъв :lol: Затова десетки пъти тук съм писал,че всеки отговаря за себе си,а не да се слагат всички под общ знаменател!

Разбира се, че всеки трябва да отговаря сам за себе си. В този ред на мисли, винаги съм се изумявал от методите на полицията за справяне с дадена ситуация в секторите с фенове, а именно бой по всички с палките... И това, при положение че има далеч по цивилизовани и деликатни начини за справяне с вандалите. Значи, те ги допускат до стадионите, а с тях и внасянето на купища бомби и всякакви други димки (тук отварям скоба, че не съм противник на хореографията, стига тя да не застрашава здравето на хората, както и нормалното провеждане на футболната среща), при което го отнасят останалите нормални фенове. Един такъв пример бе онзи знаменит мач с Левски на Герена, когато отново заради една малка групичка го отнесе цялата публика на ЦСКА.
Последна промяна от RedeviL на 23 юли 2015 14:50, променено общо 1 път.

mekatoplina1
Контакти:

Мнениеот mekatoplina1 » 23 юли 2015 14:49

GOLEADOR написа:
mekatoplina1 написа:
GOLEADOR написа:Модераторите или да заключват темата или да вземат мерки и да озаптят двата трола които я налазиха!Вие сте на ход! :shock: :( :o

Мислех, че си в ремисия, но явно си неспасяем случай ти ....уви !

Боклук смотан,колкото и да кълнеш да знаеш,че всичко се връща.И когато лекаря ти съобщи,че за теб,родителите ти,децата ти или внуците ти няма ремисия,спомни си как си кълнал във форума на гонг и как господ ти го връща на теб и твоите близки,тъпанар нещастен!

Нямам предвид в ремисия с рака , а с Тъпотата.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 23 юли 2015 14:49

RedeviL написа:Конкретни примери мога да ти дам за всеки един отбор. Аз за това и написах, че във всяко стадо си има мърша. За случая на Армията, сигурно са фенове на ЦСКА, но пак казвам, че това не е от особено значение. По-важното е да бъдат взети реални мерки, изцепките от подобен характер да се ограничат до минимум. То е ясно, че трудно ще се изкоренят напълно, но поне такива отрпеки да бъдат премахнати от стадионите и да се изтикат в ъгъла. Не е нормално да се случват такива вандалщини в центъра на европейска столица и то посред бял ден... А какви мерки трябва да се вземат, то е ясно. Нито сме откриватели на вандализма от страна на футболните фенове, нито на това, как трябва да се изкорени. По света примери, колкото щеш...

Тенденцията все повече хора,по света и у нас,да изтрещяват е притеснителна.Всеки ден и час ни заливат с такива новини.То и тук,във форума можеш да ги видиш.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 23 юли 2015 14:58

petko.h.markov написа:
RedeviL написа:Конкретни примери мога да ти дам за всеки един отбор. Аз за това и написах, че във всяко стадо си има мърша. За случая на Армията, сигурно са фенове на ЦСКА, но пак казвам, че това не е от особено значение. По-важното е да бъдат взети реални мерки, изцепките от подобен характер да се ограничат до минимум. То е ясно, че трудно ще се изкоренят напълно, но поне такива отрпеки да бъдат премахнати от стадионите и да се изтикат в ъгъла. Не е нормално да се случват такива вандалщини в центъра на европейска столица и то посред бял ден... А какви мерки трябва да се вземат, то е ясно. Нито сме откриватели на вандализма от страна на футболните фенове, нито на това, как трябва да се изкорени. По света примери, колкото щеш...

Тенденцията все повече хора,по света и у нас,да изтрещяват е притеснителна.Всеки ден и час ни заливат с такива новини.То и тук,във форума можеш да ги видиш.

За тендциите от общ характер нямам наблюдение или поне не мога да кажа с пълна сигурност. Що се отнася до футболната ни култура, то там има какво да се желае и то доста. Да не кажа, че в най-добрия случай тъпчем на едно място. :)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 23 юли 2015 15:14

RedeviL написа:Разбира се, че всеки трябва да отговаря сам за себе си. В този ред на мисли, винаги съм се изумявал от методите на полицията за справяне с дадена ситуация в секторите с фенове, а именно бой по всички с палките... И това, при положение че има далеч по цивилизовани и деликатни начини за справяне с вандалите. Значи, те ги допускат до стадионите, а с тях и внасянето на купища бомби и всякакви други димки (тук отварям скоба, че не съм противник на хореографията, стига тя да не застрашава здравето на хората, както и нормалното провеждане на футболната среща), при което го отнасят останалите нормални фенове. Един такъв пример бе онзи знаменит мач с Левски на Герена, когато отново заради една малка групичка го отнесе цялата публика на ЦСКА.

Мога просто да обобщя,че в България футболно хулиганство няма!Не е никакъв проблем да се решат малкото проблеми!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 23 юли 2015 15:25

BRF написа:
RedeviL написа:Разбира се, че всеки трябва да отговаря сам за себе си. В този ред на мисли, винаги съм се изумявал от методите на полицията за справяне с дадена ситуация в секторите с фенове, а именно бой по всички с палките... И това, при положение че има далеч по цивилизовани и деликатни начини за справяне с вандалите. Значи, те ги допускат до стадионите, а с тях и внасянето на купища бомби и всякакви други димки (тук отварям скоба, че не съм противник на хореографията, стига тя да не застрашава здравето на хората, както и нормалното провеждане на футболната среща), при което го отнасят останалите нормални фенове. Един такъв пример бе онзи знаменит мач с Левски на Герена, когато отново заради една малка групичка го отнесе цялата публика на ЦСКА.

Мога просто да обобщя,че в България футболно хулиганство няма!Не е никакъв проблем да се решат малкото проблеми!

Точно в това е парадоксът. На фона на някои други държави, където хулиганството е или продължава да бъде много по-масово развито, нашият проблем изглежда миниатюрен. Каква е причината да не го решат изцяло, не мога да кажа..

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 юли 2015 15:33

RedeviL написа:
BRF написа:

Точно в това е парадоксът. На фона на някои други държави, където хулиганството е или продължава да бъде много по-масово развито, нашият проблем изглежда миниатюрен. Каква е причината да не го решат изцяло, не мога да кажа..

Елементарна липса на желание, както от страна на държавата, така и от страна на клубовете. Така е по-удобно да се насочва общественото недоволство.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Архив”