riddler написа:Der Führer, Юве през това лято освен с напускането на ключови играчи освободиха едни от най-високите заплати в отбора + евентуалната на Йоренте, която също е една от "най" категорията. Макс Нероци от La Stampa споменава, че Юве са готови да предложат на Гьотце 6 милиона на сезон (друг е въпроса дали Марио ще иска да напусне БМ в момента, съмнява ме), но нещо не съм фен на La Stampa, Tuttosport и тн.. Все пак вярвам, че заплата от този сорт спокойно могат да я покрият в момента. Относно Юве вчера някъде четох, че една от клаузите с адидас е задължително да се продават екипи на бианконерите където има такива на Реал М. Добър ход.
Когато и двете страни искат едно и също нещо , то тогава нещата се получават . Така , че тънкият момент тук е какво иска Гьотце ( мениджъра му ) . Заплатата му в Байерн е 12,5 млн евро годишно . До 6 млн разликата е голяма . Аз лично не вярвам ръководството ви да рискува да разбуни съблекалнята давайки на Гьотце заплата 2 пъти по-голяма от тази на играчи които са показали че носят Юве в сърцето си. Отделно , доколкото знам тавана на заплатите при вас е 7 млн .
Но пак казвам , ако Гьотце и Юве гледат в една посока , защо да не се получат нещата . Аз лично няма да се дна да плача за него