Ювентус - Всичко около отбора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Re: Ювентус - Всичко около отбора

Мнениеот Der Führer » 18 юли 2015 15:37

riddler написа:Der Führer, Юве през това лято освен с напускането на ключови играчи освободиха едни от най-високите заплати в отбора + евентуалната на Йоренте, която също е една от "най" категорията. Макс Нероци от La Stampa споменава, че Юве са готови да предложат на Гьотце 6 милиона на сезон (друг е въпроса дали Марио ще иска да напусне БМ в момента, съмнява ме), но нещо не съм фен на La Stampa, Tuttosport и тн.. Все пак вярвам, че заплата от този сорт спокойно могат да я покрият в момента. Относно Юве вчера някъде четох, че една от клаузите с адидас е задължително да се продават екипи на бианконерите където има такива на Реал М. Добър ход.

Когато и двете страни искат едно и също нещо , то тогава нещата се получават . Така , че тънкият момент тук е какво иска Гьотце ( мениджъра му ) . Заплатата му в Байерн е 12,5 млн евро годишно . До 6 млн разликата е голяма . Аз лично не вярвам ръководството ви да рискува да разбуни съблекалнята давайки на Гьотце заплата 2 пъти по-голяма от тази на играчи които са показали че носят Юве в сърцето си. Отделно , доколкото знам тавана на заплатите при вас е 7 млн .
Но пак казвам , ако Гьотце и Юве гледат в една посока , защо да не се получат нещата . Аз лично няма да се дна да плача за него :mrgreen: Така и не успя да ме убеди , че има място в Байерн . Според мен обаче доста зависи от това , как ще се развият преговорите за Ди Мария . В момента единствния здрав флангови играч в Байерн е цигането от Шахтьор . Робен пак стана чуплив , а за Рибери взе да се чува най-лошото . Остават Мюлер и Гьотце които не са типични крила , но се справят на тази позиция .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 19 юли 2015 11:13

Аз не виждам защо толкова да се напира за Гьотце. Играч с талант, който постоянно показва на терена, че сякаш е някъде другаде. За биткаджийския стил на Юве не го виждам никакъв. Същото важи и за Йозил. Искам италианец или южен американец, ако се продава Видал.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 19 юли 2015 19:27

Нещата около Видал утихнаха, а уж бяха сигурни :mrgreen: :mrgreen: ае у лево :mrgreen:

Нападателят на Ювентус Фернандо Йоренте е съвсем близо до трансфер в Реал Мадрид, информира "Тутуспорт" в днешното си издание.

Нападателят е в напреднали преговори с ръководството на тима от испанската столица, а "старата госпожа" няма да прави спънки на трансфера.

Очаква се трансферната сума да е в региона на 3 до 6 милиона евро, тъй като шампионите на Италия нямат нужда от бившия си титуляр. От новия сезон Масимилиано Алегри ще изгради нападението си около Манджукич, Дибала, Мората и Заза.

Реал Мадрид пък разполага само с един типичен нападател в лицето на Карим Бензема, като лично Рафаел Бенитес е лобирал пред ръководството на тима да бъде привлечен Йоренте.

Очаква се трансферът да бъде финализиран през следващата седмица.

:mrgreen: дано дано дано дано :mrgreen:

Офтопик:

Потребителски аватар
riddler
Контакти:

Мнениеот riddler » 20 юли 2015 18:15

Marotta: Vidal mi ha confermato la voglia di poter vivere un'esperienza diversa. :o :mrgreen:
EDIT - от прескоференцията на Марота и Алегри преди малко какво разбрахме? Обърна се внимание, че подмладяването върви и към момента имат десет човека между 91-96 набор в първия състав. Трекуартиста ще е с приоритет. Двама нови играчи по всяка вероятност ще дойдат до края на прозореца. Видал е поискал да си тръгне. Буфон, Бонучи и Киело са отклонили оферти от други отбори. Погба е непродаваем. Няма преговори за Гьотце и Алекс Сандро към момента (май Дракслер им става приоритет, Паратичи е заминал за Германия да преговаря).

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 20 юли 2015 19:47

riddler написа:Marotta: Vidal mi ha confermato la voglia di poter vivere un'esperienza diversa. :o :mrgreen:
EDIT - от прескоференцията на Марота и Алегри преди малко какво разбрахме? Обърна се внимание, че подмладяването върви и към момента имат десет човека между 91-96 набор в първия състав. Трекуартиста ще е с приоритет. Двама нови играчи по всяка вероятност ще дойдат до края на прозореца. Видал е поискал да си тръгне. Буфон, Бонучи и Киело са отклонили оферти от други отбори. Погба е непродаваем. Няма преговори за Гьотце и Алекс Сандро към момента (май Дракслер им става приоритет, Паратичи е заминал за Германия да преговаря).

Видал да го д*ха...! Като не му се играе при нас,да се маха !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 20 юли 2015 20:33

Бепе Марота: "Всички вече знаят, че футболът е бизнес, а нашият модел е успешен. Искам да благодаря на всички играчи – Видал, Тевес, Пирло, Сторари, Огбона, които ни напуснаха. Сега на първо място искаме да изградим конкурентен тим, който да се опита да спечели всички състезания, в които участва. Също така трябва да балансираме бюджета, предвид икономическите фактори. Обновяваме отбора, съобразно с това. Горди сме, защото Юве винаги е на челните места по отношение на финанси.
Купуваме италиански играчи и така помагаме на клубовете от нашата страна да печелят и да влагат средствата в изграждането на нови стадиони. Говоря за привличането на Дибала от Палермо, Стураро (Дженоа), Ругани (Емполи), Перейра (Удинезе), Дзадза (Сасуоло).
Дадохме своя принос и в същото време понижихме средната възраст на нашия тим. Разбира се, не е лесно да се намерят заместници на Тевес и Пирло, но новите играчи идват с огромна мотивация.
По отношение на трансферния пазар, очевидно нещата са в разгара си. Знаем, че трябва да завършим отбора, това е първата ни цел и работим, за да я постигнем най-бързо.
Видал? - Артуро изяви желание да напусне, за да опита ново предизвикателство. Той ще подпише договор за 5 години с Байерн.
Марио Гьотце? - Харесва ни, но е играч на Байерн. Не сме имали конкретни преговори за него, само запитване. В добри отношения сме с Байерн. При първия сигнал, че иска да напусне клуба, ние ще сме първите, които ще се опитаме да го привлечем, но в момента той се чувства щастлив в отбора си."

Офтопик:

Потребителски аватар
levskar_95
Контакти:

Мнениеот levskar_95 » 20 юли 2015 20:49

Нека да гледаме по-умерено на нещата.Видал нито е предател,нито е незаменим,както някой написа.Видал ясно си показа този сезон,че почти се е изчерпал за Ювентус.Дано до края на трансферния прозорец привлечем някой от 2-мата шваби(Повече искам това да е Гьотце,но и Дракслер е сила!),а и според мен това ще бъде задължително,ако наистина Видал е напуснал и дано Алекс Сандро дойде в Ювентус.

П.п Llorente adios!
Мачът е толкова значим за българския футбол не заради това, че е влязъл в репертоара на агитката на Левски, а защото дори Би Би Си отбелязва успеха на сините с думите: "Отборът на народа победи отбора на властта със 7:2."

Офтопик:

Потребителски аватар
riddler
Контакти:

Мнениеот riddler » 20 юли 2015 22:48

Der Führer написа:
riddler написа:Der Führer, Юве през това лято освен с напускането на ключови играчи освободиха едни от най-високите заплати в отбора + евентуалната на Йоренте, която също е една от "най" категорията. Макс Нероци от La Stampa споменава, че Юве са готови да предложат на Гьотце 6 милиона на сезон (друг е въпроса дали Марио ще иска да напусне БМ в момента, съмнява ме), но нещо не съм фен на La Stampa, Tuttosport и тн.. Все пак вярвам, че заплата от този сорт спокойно могат да я покрият в момента. Относно Юве вчера някъде четох, че една от клаузите с адидас е задължително да се продават екипи на бианконерите където има такива на Реал М. Добър ход.

Когато и двете страни искат едно и също нещо , то тогава нещата се получават . Така , че тънкият момент тук е какво иска Гьотце ( мениджъра му ) . Заплатата му в Байерн е 12,5 млн евро годишно . До 6 млн разликата е голяма . Аз лично не вярвам ръководството ви да рискува да разбуни съблекалнята давайки на Гьотце заплата 2 пъти по-голяма от тази на играчи които са показали че носят Юве в сърцето си. Отделно , доколкото знам тавана на заплатите при вас е 7 млн .
Но пак казвам , ако Гьотце и Юве гледат в една посока , защо да не се получат нещата . Аз лично няма да се дна да плача за него :mrgreen: Така и не успя да ме убеди , че има място в Байерн . Според мен обаче доста зависи от това , как ще се развият преговорите за Ди Мария . В момента единствния здрав флангови играч в Байерн е цигането от Шахтьор . Робен пак стана чуплив , а за Рибери взе да се чува най-лошото . Остават Мюлер и Гьотце които не са типични крила , но се справят на тази позиция .

Чак сега успях да прочета този пост, за което се извинявам. Значи само в Италия когато става дума за заплата на даден футболист и се споменават цифри то те са след данъците за това и се получава такава голяма разлика във възнагражденията. След данъците Гьотце прибира около 7 милиона евро годишно (не ми се смята), а Юве са били готови да му дават по 6, но за този трансфер шансовете са много, много малки. :lol: Според Билд от днес Видал ще прибира по 10 милиона евро на година, а в Италия се споменава 6,5 милиона, има разлика нали? :mrgreen:

EDIT - http://gianlucadimarzio.com/news-cat/ju ... -e-andata/ Много лошо им е влезнал Дракслер с тази заплата пет милиона евро на сезон тц тц тц. :? Двойно повече отколкото получава в Шалке...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 21 юли 2015 10:41

riddler написа:
Der Führer написа:

Но пак казвам , ако Гьотце и Юве гледат в една посока , защо да не се получат нещата . Аз лично няма да седна да плача за него :mrgreen: Така и не успя да ме убеди , че има място в Байерн . Според мен обаче доста зависи от това , как ще се развият преговорите за Ди Мария . В момента единствния здрав флангови играч в Байерн е цигането от Шахтьор . Робен пак стана чуплив , а за Рибери взе да се чува най-лошото . Остават Мюлер и Гьотце които не са типични крила , но се справят на тази позиция .

Чак сега успях да прочета този пост, за което се извинявам. Значи само в Италия когато става дума за заплата на даден футболист и се споменават цифри то те са след данъците за това и се получава такава голяма разлика във възнагражденията. След данъците Гьотце прибира около 7 милиона евро годишно (не ми се смята), а Юве са били готови да му дават по 6, но за този трансфер шансовете са много, много малки. :lol: Според Билд от днес Видал ще прибира по 10 милиона евро на година, а в Италия се споменава 6,5 милиона, има разлика нали? :mrgreen:

EDIT - http://gianlucadimarzio.com/news-cat/ju ... -e-andata/ Много лошо им е влезнал Дракслер с тази заплата пет милиона евро на сезон тц тц тц. :? Двойно повече отколкото получава в Шалке...

Не споря за заплатите ...просто бях забравил , че в Германия данъците са около 45 % ...
Както и да е - шансовете за Гьотце според мен въобще не са малки ( противно на това което се пише и говори ) . И Швайнщайге и Кроос също бяха непродаваеми . Пак казвам - Гуардола настоява за Ди Мария . Ако Байерн го вземе , Гьотце става твърда резерва и почти сигурно ще бъде продаден . Освен ако не "изгори" някой измежду Мюлер или Левандовски , обаче това ми се струва нереално към момента .
Не знам откъде медиите черпят информация , но Дракслер е всичко друго , но не и евтин вариант ... Има статут на звезда в Шалке , а зад Шалке е Газпром . Когато Байерн имаше интерес , преговори въобще нямаше . От Шалке казаха , че нямат намерение да продават Дракслер , но не могат да го спрат , ако някой активира откупната му клауза . А тя е 45 млн евро. Отделно , както си писал , той ще иска висока заплата . Лошото е , че ако той "излезе на пазара" , много отбори ще му я дадат . Най-вече английските .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Върни се в “Ювентус”