ЛЕ:Берое-Брьондби-0:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

kanar76
Контакти:

Re: Днес България ще бъде зелена

Мнениеот kanar76 » 16 юли 2015 16:33

caci написа:Тия отборчета няма как да ми привлекат вниманието.За втори път през живота ми няма да гледам мачове от европейските турнири.ЛЕВСКИ е единствен и неповторим!!! А тези които сега ще играят нямат никакъв шанс за влизане в групите,просто са пълнеж за началото на турнира. На всички които ще гледат пожелавам "Приятно гледане". :lol:

Пожелавам успех на Черно море и Берое.
Сините безродни фесове в събота за мача с Ботев Пд искам да са добре подмити, и да си носят достатъчно вазелин. Шибането ще е брутално.

Потребителски аватар
Hearts_on_Fire

Мнениеот Hearts_on_Fire » 16 юли 2015 16:34

България по принцип си е зелена! Я какви хубави зелени гори и планини си имаме! :)
Gary Shaw написа:Молете се "Проклятието на Ева'' да е само за тоя сезон , да не е като онова на Бенфика от Бела Гутман :lol:

Потребителски аватар
Tzar_Kiro
Контакти:

Мнениеот Tzar_Kiro » 16 юли 2015 16:43

Tя България е зелена от 4 години!!!Доживях да видя и пристанищното отборче на Разград да играе в някое измислено турнирче!!!!

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 16 юли 2015 16:47

Желая успех и се надявам само Черно море да продължи.Другите АУТ!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

vladomin_
Контакти:

Мнениеот vladomin_ » 16 юли 2015 16:54

razgneven написа:и аз съм с ТВ-то и биричката. Моите се оакаха та ще стискам палци за съседите от варна и дано нашият стадион да им донесе повече късмет отколкото на лудогорец в последния мач.

Беройци са корави и като нищо могат да изтряскат брьондби освен ако ония не се окажат машини съдейки от победата с 9:0 в първия мач от предния кръг ..

Аз съм фен на Берое и най големите ми опасения идват от груби индивидуални грешки на отделните футболисти. Особено във фаза защита. Не си правя някакви илюзии, че ще отстраним Брьонби, но пък при добър късмет защо не. В последния мач срещу Клайпеда, Венци Василев не можа елементарно да върне топка към вратаря и.... нямаше гол, но???? Тези вече не са аматьори. Атанас Зехиров(десен бек), като тръгне в атака, зоната му не се покрива. За 2:1 гола дойде от там, а и в миналия шампионат половината от головете които ни вкараха бяха през неговата зона. По скоро на тези мачове в лига Европа гледам, като на контроли за обиграване в новия шампионат. Пък каквото стане. На Черно море също им пожелавам голям късмет, както и на Лудогорец в реванша. Особено за шампиона на България, наложете им дълбока преса да не могат да изнасят топката и повече удари към вратата. Тактиката на Байерн Мюнхен по времето на Юп Хайнкес.
ВДинев

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 16 юли 2015 17:05

Нека и двата отбора бият!
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

snicobg
Контакти:

Мнениеот snicobg » 16 юли 2015 17:06

W84me написа:Успех на Брьондби и Динамо!

Ти си турчин бе .

Успех на Българските отбори .

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 16 юли 2015 18:14

vladomin_ написа:
razgneven написа:и аз съм с ТВ-то и биричката. Моите се оакаха та ще стискам палци за съседите от варна и дано нашият стадион да им донесе повече късмет отколкото на лудогорец в последния мач.

Беройци са корави и като нищо могат да изтряскат брьондби освен ако ония не се окажат машини съдейки от победата с 9:0 в първия мач от предния кръг ..

Аз съм фен на Берое и най големите ми опасения идват от груби индивидуални грешки на отделните футболисти. Особено във фаза защита. Не си правя някакви илюзии, че ще отстраним Брьонби, но пък при добър късмет защо не. В последния мач срещу Клайпеда, Венци Василев не можа елементарно да върне топка към вратаря и.... нямаше гол, но???? Тези вече не са аматьори. Атанас Зехиров(десен бек), като тръгне в атака, зоната му не се покрива. За 2:1 гола дойде от там, а и в миналия шампионат половината от головете които ни вкараха бяха през неговата зона. По скоро на тези мачове в лига Европа гледам, като на контроли за обиграване в новия шампионат. Пък каквото стане. На Черно море също им пожелавам голям късмет, както и на Лудогорец в реванша. Особено за шампиона на България, наложете им дълбока преса да не могат да изнасят топката и повече удари към вратата. Тактиката на Байерн Мюнхен по времето на Юп Хайнкес.

Колега, Зехиров го смениха преди гола на литовците. Филипов беше вече на терена.

Потребителски аватар
venko 1984
Контакти:

Re: ЛЕ:Берое-Брьондби-16 юли oт 20 часа

Мнениеот venko 1984 » 16 юли 2015 19:02

0-0 в Стара Загора, и 1-1 в Дания!

sandi74

Re: ЛЕ:Берое-Брьондби-16 юли oт 20 часа

Мнениеот sandi74 » 16 юли 2015 20:06

Много гипс в началото на мача :idea: :!:

Върни се в “Берое”