razgneven написа:и аз съм с ТВ-то и биричката. Моите се оакаха та ще стискам палци за съседите от варна и дано нашият стадион да им донесе повече късмет отколкото на лудогорец в последния мач.
Беройци са корави и като нищо могат да изтряскат брьондби освен ако ония не се окажат машини съдейки от победата с 9:0 в първия мач от предния кръг ..
Аз съм фен на Берое и най големите ми опасения идват от груби индивидуални грешки на отделните футболисти. Особено във фаза защита. Не си правя някакви илюзии, че ще отстраним Брьонби, но пък при добър късмет защо не. В последния мач срещу Клайпеда, Венци Василев не можа елементарно да върне топка към вратаря и.... нямаше гол, но???? Тези вече не са аматьори. Атанас Зехиров(десен бек), като тръгне в атака, зоната му не се покрива. За 2:1 гола дойде от там, а и в миналия шампионат половината от головете които ни вкараха бяха през неговата зона. По скоро на тези мачове в лига Европа гледам, като на контроли за обиграване в новия шампионат. Пък каквото стане. На Черно море също им пожелавам голям късмет, както и на Лудогорец в реванша. Особено за шампиона на България, наложете им дълбока преса да не могат да изнасят топката и повече удари към вратата. Тактиката на Байерн Мюнхен по времето на Юп Хайнкес.