Player написа:FLANKER написа:Plovdiv_1926 написа:Най-гнусното племе на Балканите най-накрая си получи съдбата- външни фактори го разкъсаха, както те са ни разкъсвали в продължение на 100 години. До всички, които защитават шумадийците, ще кажа само едно- все някой от дедите ви е паднал убит я в Македония, я около Косово или имате македонска жилка, е те ви гледат и ако не изпитвате срам от това, че защитавате техните убийци, не знам. Та гаврата с това племе тепърва предстои и ще си върнат крадените земи все някога, оставайки само в Шумадия.
Ти се радваш, за 3000 избити православни и 79 разрушени църкви?
Радва се че един гаден и мръсен народ, който ни мрази си получи заслуженото. Не намесвай ако обичаш, религията тук. Не се радва, каква религия имат а че са сърби. Или според теб като са Православни или просто се водят такива, трябва да им скърбим, независимо какви гнусни работи правят? Ние сме Православни също? Като ни нападаха нас, защо не мислиха за това ,че сме Православни? Всеки отговаря за действията си и хич да не опитва да се прикрива зад неща като религия, етнос, раса или каквото и друго да било. Сърбите се имат за най-големите и великите и специално нас българите ни имат почти като цигани. Имал съм досег по морето ни с тях и го знам от личен опит.
Абе келеш, ти колко пъти си ходил в Сърбия? Щото аз доста и лошо от сърби не съм видял. И когато им кажа, че съм българин, винаги са ми викали "брато". Спри да дръндрънясваш мантрите за велика сърбия, насаждани ни от еврогейовете и слез на земята. Сърбите нас ни имат за братя, не просто за приятели... И да, братя са се клали много пъти, но си остават братя. Същото е и с руснаците...