20 години от геноцида в Сребреница

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Re: 20 години от геноцида в Сребреница

Мнениеот язе » 11 юли 2015 19:05

Player написа:
FLANKER написа:
Plovdiv_1926 написа:Най-гнусното племе на Балканите най-накрая си получи съдбата- външни фактори го разкъсаха, както те са ни разкъсвали в продължение на 100 години. До всички, които защитават шумадийците, ще кажа само едно- все някой от дедите ви е паднал убит я в Македония, я около Косово или имате македонска жилка, е те ви гледат и ако не изпитвате срам от това, че защитавате техните убийци, не знам. Та гаврата с това племе тепърва предстои и ще си върнат крадените земи все някога, оставайки само в Шумадия.

Ти се радваш, за 3000 избити православни и 79 разрушени църкви?

Радва се че един гаден и мръсен народ, който ни мрази си получи заслуженото. Не намесвай ако обичаш, религията тук. Не се радва, каква религия имат а че са сърби. Или според теб като са Православни или просто се водят такива, трябва да им скърбим, независимо какви гнусни работи правят? Ние сме Православни също? Като ни нападаха нас, защо не мислиха за това ,че сме Православни? Всеки отговаря за действията си и хич да не опитва да се прикрива зад неща като религия, етнос, раса или каквото и друго да било. Сърбите се имат за най-големите и великите и специално нас българите ни имат почти като цигани. Имал съм досег по морето ни с тях и го знам от личен опит.

Абе келеш, ти колко пъти си ходил в Сърбия? Щото аз доста и лошо от сърби не съм видял. И когато им кажа, че съм българин, винаги са ми викали "брато". Спри да дръндрънясваш мантрите за велика сърбия, насаждани ни от еврогейовете и слез на земята. Сърбите нас ни имат за братя, не просто за приятели... И да, братя са се клали много пъти, но си остават братя. Същото е и с руснаците...
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 11 юли 2015 19:08

FLANKER написа: Кое си е получил ,че не разбрах?
Гледай си анаболите и щангите и не се мешай в неща ,с които не си запознат!
пп.Когато прибирахме ракетата (ХАРМ) от Горна Баня,бабичката каза ,че било за добро.Изроди сме и това си е!
пп.2: Защо децата и внуците и, не и бяха в къщата???

Това което са си търсили. Като бавно загряваш, проблема си е твой. Щангите си ги гледам поне 5 пъти в седмицата, но с боклуци като анаболи не се занимавам. Поучи се малко от възрастните хора какво имат предвид. Имат голям житейски опит и са видели 2 и 200. Нямаш явно дори и елементарно уважение към възрастните хора. И като гледам какво пишеш, излиза, че лично си ходил да прибираш ракетата.

Потребителски аватар
Tzar_Kiro
Контакти:

Мнениеот Tzar_Kiro » 11 юли 2015 19:09

Player написа:
пп.Когато прибирахме ракетата (ХАРМ) от Горна Баня,бабичката каза ,че било за добро.Изроди сме и това си е!

Това което са си търсили. Като бавно загряваш, проблема си е твой. Щангите си ги гледам поне 5 пъти в седмицата, но с боклуци като анаболи не се занимавам. Поучи се малко от възрастните хора какво имат предвид. Имат голям житейски опит и са видели 2 и 200. Нямаш явно дори и елементарно уважение към възрастните хора. И като гледам какво пишеш, излиза, че лично си ходил да прибираш ракетата.

Там ти е проблема,че само ги гледаш!!!Кой нормален човек ще си вземе щанги в къщи за да си ги гледа!!!

Потребителски аватар
Tzar_Kiro
Контакти:

Мнениеот Tzar_Kiro » 11 юли 2015 19:15

В тази тема за пореден път се убедих, че това новото поколение е толкова откъсано,че направо ми става жал за нашата мила Родина!!!Ама няма нищо де,западните ни "благодетели" си отгледаха неграмотно поколение,сега могат да го въртят на малкия си пръст и да го експлоатират да дупка!!!То и за друго не става де!!!!То толкова злоба и неграмотност,че чак си и вярват!!!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 11 юли 2015 19:19

Tzar_Kiro написа:
Player написа:

Там ти е проблема,че само ги гледаш!!!Кой нормален човек ще си вземе щанги в къщи за да си ги гледа!!!

Взимал съм си щанги в нас?!? Бил съм ги гледал само?!? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Всъщност на картинка на десктопа съм си ги сложил, за да ги гледам. По-малко място заема и е безплатно :mrgreen: И не е проблем :mrgreen:

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 11 юли 2015 19:22

Последната нация която ще защитавам е сръбската. Но. Конфликта го предизвикаха босненци, косовари, албанци ! Сърбите си траеха, затваряха си очите пред тормоза който се налагаше над сърбите в смесените райони и ....... и накрая им писна и прекалиха . Много прекалиха ! Мир на праха им на жертвите от двете страни. Това не беше начина. В който и град по света да влезнат 1000 въоръжени мъже, просто няма начин цивилно население да им се противопостави по какъвто и да е начин. Огромна вина носят и холандците, пред погледите на които се извършваше клането !

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 11 юли 2015 19:26

MAXIMUS написа:Последната нация която ще защитавам е сръбската. Но. Конфликта го предизвикаха босненци, косовари, албанци ! Сърбите си траеха, затваряха си очите пред тормоза който се налагаше над сърбите в смесените райони и ....... и накрая им писна и прекалиха . Много прекалиха ! Мир на праха им на жертвите от двете страни. Това не беше начина. В който и град по света да влезнат 1000 въоръжени мъже, просто няма начин цивилно население да им се противопостави по какъвто и да е начин. Огромна вина носят и холандците, пред погледите на които се извършваше клането !

Ето едно неутрално мнение! Евала, че все още има мислещи хора в България.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 11 юли 2015 19:27

Аз си казах в темата квото имам да кажа. За край само ще река, че Русия наложи вето върху новия опит да се пробута това като геноцид. Някой пак бъзика струната, а уж съдът в Хага който е инстанция на ООН се произнесе, че геноцид не е извършван.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Tzar_Kiro
Контакти:

Мнениеот Tzar_Kiro » 11 юли 2015 19:29

язе написа:
MAXIMUS написа:Последната нация която ще защитавам е сръбската. Но. Конфликта го предизвикаха босненци, косовари, албанци ! Сърбите си траеха, затваряха си очите пред тормоза който се налагаше над сърбите в смесените райони и ....... и накрая им писна и прекалиха . Много прекалиха ! Мир на праха им на жертвите от двете страни. Това не беше начина. В който и град по света да влезнат 1000 въоръжени мъже, просто няма начин цивилно население да им се противопостави по какъвто и да е начин. Огромна вина носят и холандците, пред погледите на които се извършваше клането !

Ето едно неутрално мнение! Евала, че все още има мислещи хора в България.

Моите мнения по темата също са неутрални и безпристрастни!!!Какво не ти харесват???

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 11 юли 2015 19:30

fcb_bg написа:Аз си казах в темата квото имам да кажа. За край само ще река, че Русия наложи вето върху новия опит да се пробута това като геноцид. Някой пак бъзика струната, а уж съдът в Хага който е инстанция на ООН се произнесе, че геноцид не е извършван.

Естествено, че няма геноцид. Но и ДАНС го разбирам- плащат му- ръси тъпотии. :lol:

Върни се в “Свободна зона”