Мнениеот КироВарна » 11 юли 2015 10:19
Уважаеми дами и господа,днес е представянето на нашият любим отбор!!!След пет дни започва европейската ни кампания,а след седмица и родния Шампионат!!!Треньорът и играчите се подготвят за битки с противниците,а какво правим ние?Въпросът е риторичен,затова не очаквам конкретен отговор....но няма да е зле да спрат дребните заяждания!!!Нали целта е една!!!На хората,които мислят,че плюейки ръководство и футболисти помагат,ще кажа че това не е така!!!Ако на мен не вярват,нека да прочетат книжки и да узнаят как се прави това в големите световни отбори.Да гледат телевизия и да видят,как на някои стадиони пише "Вие никога няма да сте сами!!!"Това последното го знам и в оригинал на английски,но го пиша на български....защото силно се съмнявам в интелигентността на някои съфорумници!!!Мисля,че съмненията ми не са лишени от основание!!!Не искам никого да обиждам и затова досега се стараех да премълчавам!При моят златен характер,не ми беше трудно.....но даже и аз вече не мога да се сдържа!!!Искам най-приятелски да се обърна към г-н Мишо,който се подписва под плюнките си с десетки псевдоними!Как мислиш,че помагаш,ръсейки на ляво и на дясно безкрайни критики,по всички въпроси?Как си стигнал до убеждението,че всички грешат при избора на треньор и футболисти....а само ти си прав?Винаги!!!Ама винаги!!!Как не опита поне веднъж да се запиташ,дали пък все аз съм прав?Нещо повече!Използваш изрази като "простаци",а лично в мое присъствие преди десетина дни след една контрола на "Младост",нарече ЕРНАНДЕС "боклук"!?Това,че малката ти пенсия не ти позволява да си купиш билет и да подкрепиш отбора,е разбираемо!За огромно съжаление,основната част от българските пенсионери живеят на ръба на оцеляването,но.....ако нямаш възможност да помогнеш,поне не пречи!!!Защото,как може да се чувства един треньор,спечелил Купата на БЪЛГАРИЯ,ако феновете пишат,че видите ли....този или онзи били по-добри от него!!!Как да се чувстват играчите на терена,ако не усещат нашата подкрепа???Нека веднъж за винаги да се разберем,че работата на привържениците е да поддържат отбора от трибуните!Не е тяхна работа да редят състава!!!Защото ако всеки тръгне да върши работата на другия,нещата се объркват!!!Напъни мощният си инженерски интелект и си представи,следната картинка:Ние хилядите болни фенове редим състава и определяме тактиката.....възниква въпроса,как ще се съберем на треньорската скамейка!?Защото ние сме ЧЕРНО МОРЕ,а не Славия!!!От друга страна как ще изглеждат опърпаните трибуни на ТИЧА,ако на тях седят само треньорите и масажистите?Извинявам се,че така многословно се опитвам да вразумя всякакви капацитети,но мисля че трябва да сме по задружни.....и да подкрепяме отбора на сърцето си безрезервно,дори когато губи!Особено когато губи!!!А при нас,нещата не са чак толкова лоши!!!Хубав ден желая на всички!!!Ще се видим днес на ТИЧА !!!САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!