Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г. Черно Море

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Re: Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г.

Мнениеот Mathias_Coureur » 10 юли 2015 23:04

bayern_munchen написа: А ти като станеш на мойте години с пенсия, която стига основно за храна, ще може и ти да си позвилиш да гледаш отбора пред телевизора като фен.

Значи може да даваш акъл как се управлява 102 годишен клуб ,но когато трябва да отидеш на мач на любимия отбор и да отделиш 4 лв за билет , ставаш финансово беден.
И затова влизаш второто полувреме , за да спестиш 4 лв и да се правиш на големия разбирач!
Иначе много милееш за Черно море , но билет от 4 лв те прави импотентен. Даже нямаш и един шал купен в цветовете на любимия отбор.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 10 юли 2015 23:21

КироВарна написа:Звездашите са ги подценили и са хапнали дръвцето!Казвам го,в случай че следващия кръг ни се падне противник от подобна дестинация!!!В такава ситуация най-лошото е,че пак няма да е възможно да се организира екскурзия!

Кайрат остана единствения им представител, а те ще бъдат непоставени в трети кръг, също като нас. Няма как да ни се паднат. Оттук нататък само Европа, Турция или Украйна. Има далечни дестинации като Исландия, Норвегия, Шотландия, както и по-екстремни като Полтава от онова забавно видео с Хюндай СантаФе дето го пусна greenpeak :P

bayern_munchen

Мнениеот bayern_munchen » 11 юли 2015 01:19

Ще дам шанс и ще подходя с разбиране докато не се убедя в качествата на трима-четирима от новите попълнения, въпреки, че съм на същото мнение за селекцията, но днес говорих със Спасов, казах му много неща като виждането ми за селекция, за новите футболисти, за подготовката, за видяното от контролите и дори за машината за изстрелване на топки и пасове, човекът ме разбра и съм доволен, че не се разсърди от критиките ми, не искам да си разваляме добрите отношения, защото днес той ми каза, че някой вече му е казал, че едва ли него го мразя и съм го обиждал, явно има много недоброжелатели и интриганти от този форум. Държа да подчертая, че аз нямам абсолютно нищо лично и против човека Никола Спасов, аз имам против треньорът Никола Спасов и изказах моите виждания върху нещата. Човекът прояви разбиране и не ми се сърди, важно е да се разбере, че аз не съм враг на никого, още по-малко на Никола Спасов, с който сме в отлични отношения и не е нужно да ме злепоставяте пред хората зад гърба ми, не е достойно просто, както виждате аз не се крия - отивам и казвам моите виждания, Спасов като човек ме разбра и не се разсърди, това е, точка.

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 11 юли 2015 08:28

bayern_munchen написа:Ще дам шанс и ще подходя с разбиране докато не се убедя в качествата на трима-четирима от новите попълнения, въпреки, че съм на същото мнение за селекцията, но днес говорих със Спасов, казах му много неща като виждането ми за селекция, за новите футболисти, за подготовката, за видяното от контролите и дори за машината за изстрелване на топки и пасове, човекът ме разбра и съм доволен, че не се разсърди от критиките ми, не искам да си разваляме добрите отношения, защото днес той ми каза, че някой вече му е казал, че едва ли него го мразя и съм го обиждал, явно има много недоброжелатели и интриганти от този форум. Държа да подчертая, че аз нямам абсолютно нищо лично и против човека Никола Спасов, аз имам против треньорът Никола Спасов и изказах моите виждания върху нещата. Човекът прояви разбиране и не ми се сърди, важно е да се разбере, че аз не съм враг на никого, още по-малко на Никола Спасов, с който сме в отлични отношения и не е нужно да ме злепоставяте пред хората зад гърба ми, не е достойно просто, както виждате аз не се крия - отивам и казвам моите виждания, Спасов като човек ме разбра и не се разсърди, това е, точка.

Не попита ли кво ства с Ернандес?
Последна промяна от Eastern на 11 юли 2015 08:28, променено общо 1 път.

koseto40
Контакти:

Мнениеот koseto40 » 11 юли 2015 08:28

Днес е представянето на отбора,нека всички сме там и покажем подкрепата,която момчетата и човека Спасов заслужават..:) ... инфо за социално и умствено слабите-входа е БЕЗПЛАТЕН...Ще има специални сепаренца за представителите на медиите и условия за правене на анализи и схеми..:)

koseto40
Контакти:

Мнениеот koseto40 » 11 юли 2015 08:32

Eastern написа:
bayern_munchen написа:Ще дам шанс и ще подходя с разбиране докато не се убедя в качествата на трима-четирима от новите попълнения, въпреки, че съм на същото мнение за селекцията, но днес говорих със Спасов, казах му много неща като виждането ми за селекция, за новите футболисти, за подготовката, за видяното от контролите и дори за машината за изстрелване на топки и пасове, човекът ме разбра и съм доволен, че не се разсърди от критиките ми, не искам да си разваляме добрите отношения, защото днес той ми каза, че някой вече му е казал, че едва ли него го мразя и съм го обиждал, явно има много недоброжелатели и интриганти от този форум. Държа да подчертая, че аз нямам абсолютно нищо лично и против човека Никола Спасов, аз имам против треньорът Никола Спасов и изказах моите виждания върху нещата. Човекът прояви разбиране и не ми се сърди, важно е да се разбере, че аз не съм враг на никого, още по-малко на Никола Спасов, с който сме в отлични отношения и не е нужно да ме злепоставяте пред хората зад гърба ми, не е достойно просто, както виждате аз не се крия - отивам и казвам моите виждания, Спасов като човек ме разбра и не се разсърди, това е, точка.

Не го ли попита кво ства с Ернандес?

Ти да не мислиш че Колето го е търпял повече от 10 сек тоя изкуфял треньор на кварталното отборче по футбол на клуб 75 ПЛЮС..:)))))))))))))))))
:mrgreen:

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 11 юли 2015 08:34

koseto40 написа:Днес е представянето на отбора,нека всички сме там и покажем подкрепата,която момчетата и човека Спасов заслужават..:) ... инфо за социално и умствено слабите-входа е БЕЗПЛАТЕН...Ще има специални сепаренца за представителите на медиите и условия за правене на анализи и схеми..:)

И нека сме задружни и да не се делим точно преди старта на шампионския сезон :)

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 11 юли 2015 10:19

Уважаеми дами и господа,днес е представянето на нашият любим отбор!!!След пет дни започва европейската ни кампания,а след седмица и родния Шампионат!!!Треньорът и играчите се подготвят за битки с противниците,а какво правим ние?Въпросът е риторичен,затова не очаквам конкретен отговор....но няма да е зле да спрат дребните заяждания!!!Нали целта е една!!!На хората,които мислят,че плюейки ръководство и футболисти помагат,ще кажа че това не е така!!!Ако на мен не вярват,нека да прочетат книжки и да узнаят как се прави това в големите световни отбори.Да гледат телевизия и да видят,как на някои стадиони пише "Вие никога няма да сте сами!!!"Това последното го знам и в оригинал на английски,но го пиша на български....защото силно се съмнявам в интелигентността на някои съфорумници!!!Мисля,че съмненията ми не са лишени от основание!!!Не искам никого да обиждам и затова досега се стараех да премълчавам!При моят златен характер,не ми беше трудно.....но даже и аз вече не мога да се сдържа!!!Искам най-приятелски да се обърна към г-н Мишо,който се подписва под плюнките си с десетки псевдоними!Как мислиш,че помагаш,ръсейки на ляво и на дясно безкрайни критики,по всички въпроси?Как си стигнал до убеждението,че всички грешат при избора на треньор и футболисти....а само ти си прав?Винаги!!!Ама винаги!!!Как не опита поне веднъж да се запиташ,дали пък все аз съм прав?Нещо повече!Използваш изрази като "простаци",а лично в мое присъствие преди десетина дни след една контрола на "Младост",нарече ЕРНАНДЕС "боклук"!?Това,че малката ти пенсия не ти позволява да си купиш билет и да подкрепиш отбора,е разбираемо!За огромно съжаление,основната част от българските пенсионери живеят на ръба на оцеляването,но.....ако нямаш възможност да помогнеш,поне не пречи!!!Защото,как може да се чувства един треньор,спечелил Купата на БЪЛГАРИЯ,ако феновете пишат,че видите ли....този или онзи били по-добри от него!!!Как да се чувстват играчите на терена,ако не усещат нашата подкрепа???Нека веднъж за винаги да се разберем,че работата на привържениците е да поддържат отбора от трибуните!Не е тяхна работа да редят състава!!!Защото ако всеки тръгне да върши работата на другия,нещата се объркват!!!Напъни мощният си инженерски интелект и си представи,следната картинка:Ние хилядите болни фенове редим състава и определяме тактиката.....възниква въпроса,как ще се съберем на треньорската скамейка!?Защото ние сме ЧЕРНО МОРЕ,а не Славия!!!От друга страна как ще изглеждат опърпаните трибуни на ТИЧА,ако на тях седят само треньорите и масажистите?Извинявам се,че така многословно се опитвам да вразумя всякакви капацитети,но мисля че трябва да сме по задружни.....и да подкрепяме отбора на сърцето си безрезервно,дори когато губи!Особено когато губи!!!А при нас,нещата не са чак толкова лоши!!!Хубав ден желая на всички!!!Ще се видим днес на ТИЧА !!!САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 11 юли 2015 11:14

КироВарна, не ми давай акъл бе брато.
Какво и как да си коментирам(коментираме) като фен(фенове) на отбора във форума. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Форомът е създаден и е място за свободни коментари. Като не ти харесват писанията на Мишо-"интелекта" или на някои други не ги чети. Аз как не му обръщам внимание и съответно не се дразня.

Потребителски аватар
charlitobg
Контакти:

Мнениеот charlitobg » 11 юли 2015 11:21

greenpeak написа:
charlitobg написа:
greenpeak написа:Явореску що им се връзваш на простотиите. :ugeek:

Явно колега си Интриганче мамино. А ако си адвокат на ТИМ значи добре ти плащат ))) Погледни ми постовете до сега и ако видиш че някъде съм се базикъл имаш право да си направиш извод кое е вярно и кое не.. Аз не съм инжинера който си сменя постоянно ник нейма.....капише ?????

То си пълен глупак бе. :mrgreen:
Ето ти тлефона на ръководството 052 30 22 43, говори с тях :mrgreen:

Явно тъпото парче си ти малоумнико. Кой съм аз че да говоря с ръководството ??? За това писъх тук дали някой може да помогне с нещо ..Умръзна ми от Тъпани като тебе!!!!!!

Върни се в “Архив”