ЦСКА-Спартак (Пл) 10.07.2015
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
гражданин от село
Re: ЦСКА-Спартак (Пл) 10.07.2015
[offtopic]То за това държавата ни е на този хал,защото масово се "твори", ама не си почистват след това.[/offtopic]
Кашчей написа:
Не, тези два отбора бяха направени медийни герои изкуствено и ти го знаеш. Знаеш и причините за това. Левски са имали щастието да имат покровители на високо място и затова са избрани за антипод на ЦСКА. Ако бяха велик отбор, от национално значение, щяха да имат повече от 3 титли за повече от 20 години, преди да ги поеме баба Цола.
За вас е излишно да говоря-всеки знае кое и как е при вас!
Ти си държиш да громиш неправдите...няма какво да говорим, ако преди 60 години на мястото на ЦСКА и Левски бяха избрали Дунав (Русе) и Етър, сигурно пак щеше да си с тази позиция?
Всичко, което имах предвид е, че ти си само АНТИ всичко...както и да е, не съм искал да ти променям позицията, само отбелязвам...
Хубава контрола като цяло. Час път от София, струваше си разходката.
Време беше прекрасно, теренът и стадиончето прилични. С тия футболисти в тая кондиция и обиграност - толкова.
Очешадно беше, че нашите не се познават още, макар че грешката при гола е тотална липса на тактическа грамотност на Грънчов и Чорбаджийски. Трудно можем да отличим някой. Титулярите(потенциалните) бяха разделени на две в двете полувремена. Схемата е с един дефанзивен и двама пред него в средната линия.
Голям зор ще берат хорицата по югозапада. Дано няма ексцесии из населените места.
Време беше прекрасно, теренът и стадиончето прилични. С тия футболисти в тая кондиция и обиграност - толкова.
Очешадно беше, че нашите не се познават още, макар че грешката при гола е тотална липса на тактическа грамотност на Грънчов и Чорбаджийски. Трудно можем да отличим някой. Титулярите(потенциалните) бяха разделени на две в двете полувремена. Схемата е с един дефанзивен и двама пред него в средната линия.
Голям зор ще берат хорицата по югозапада. Дано няма ексцесии из населените места.
eMs1 написа:Кашчей написа:
Не, тези два отбора бяха направени медийни герои изкуствено и ти го знаеш. Знаеш и причините за това. Левски са имали щастието да имат покровители на високо място и затова са избрани за антипод на ЦСКА. Ако бяха велик отбор, от национално значение, щяха да имат повече от 3 титли за повече от 20 години, преди да ги поеме баба Цола.
Ти си държиш да громиш неправдите...няма какво да говорим, ако преди 60 години на мястото на ЦСКА и Левски бяха избрали Дунав (Русе) и Етър, сигурно пак щеше да си с тази позиция?
Всичко, което имах предвид е, че ти си само АНТИ всичко...както и да е, не съм искал да ти променям позицията, само отбелязвам...
Мдааааааааааа... анти съм..Анти два софийски отбора, които пият кръФта на българския футбол и това си е моето виждане. Ако не ти харесва..нямам друго
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-
гражданин от село
Те сега провинциалния футбол ще се напълни с кръвчица, че чак ще започне кръв да повръща.
гражданин от село написа:Те сега провинциалния футбол ще се напълни с кръвчица, че чак ще започне кръв да повръща.
Имате идея от приключението на Кайнарчетата, ама те бяха във В ЮИ група, която няма общо с В ЮЗ група
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:
Мдааааааааааа... анти съм..Анти два софийски отбора, които пият кръФта на българския футбол и това си е моето виждане. Ако не ти харесва..нямам друго![]()
.
Дали ми харесва или не няма никакво значение, аз в този форум съм доста отдавна, но пък видно от броя на мненията ми, си личи, че не ме трогва много позицията на всеки
eMs1 написа:Кашчей написа:
Мдааааааааааа... анти съм..Анти два софийски отбора, които пият кръФта на българския футбол и това си е моето виждане. Ако не ти харесва..нямам друго![]()
.
Дали ми харесва или не няма никакво значение, аз в този форум съм доста отдавна, но пък видно от броя на мненията ми, си личи, че не ме трогва много позицията на всекиНо ясно теб какво те сърби....двата софийски...не ми отговори какво щеше да ти е мненито, ако не бяха софийски
Зависи какво щеше да им е развитието, ако бяха на държавна хранилка. Вашето го знам и имам отношение. Да взема отношение за евентуално, ако и тъ нъ..няма да стане
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:eMs1 написа:Кашчей написа:
.
Дали ми харесва или не няма никакво значение, аз в този форум съм доста отдавна, но пък видно от броя на мненията ми, си личи, че не ме трогва много позицията на всекиНо ясно теб какво те сърби....двата софийски...не ми отговори какво щеше да ти е мненито, ако не бяха софийски
Зависи какво щеше да им е развитието, ако бяха на държавна хранилка. Вашето го знам и имам отношение. Да взема отношение за евентуално, ако и тъ нъ..няма да стане
Те всички отбори бяха на държавна хранилка. Добри футболисти имаше навсякъде. Представянето на родните клубове в ЕКТ не беше като сегашното. Много отбори имат паметни мачове срещу европейски грандове. Стадионите бяха пълни и т.н.
Левски и ЦСКА били пили кръвта на футбола. От 25 години няма БКП. Защо футболът не се развива? Русе да не е по-малък град от Разград или Ловеч?
Кашчей написа:[quot
Аааааммма че си глупава- Байерн Мюнхен е основан през 1900 година,а до 1969 година са имали само една титла на Германия.МЮ до 1993 година са имали само 7 титли на Англия за сто години...това какво означава по твоята логика?. Левски имат три титли за 20 години,плюс 1924 и 1944 когато първенствата не завършват а и в двата случая Левски е бил на финал в държавното първенство (тогава шампионът се е определял с директни елиминации,както турнира за Купата).М/у другото аз за това казвам че титлите от 1924 и 1944 година трябва да бъдат дадени на Левски,тъй като ние нямаме никаква вина че първенството не завършва в тия сезони-през 1924 година Владислав Варна бойкотират финала щото не ги устройвало че мачът е в София,а през 1944 година,противникът на Левски на финала АС 23 се разпада преди финала...
Върни се в “Кошче за отпадъци”