ЦСКА-Спартак (Пл) 10.07.2015

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

гражданин от село

Re: ЦСКА-Спартак (Пл) 10.07.2015

Мнениеот гражданин от село » 10 юли 2015 23:51

[offtopic]То за това държавата ни е на този хал,защото масово се "твори", ама не си почистват след това.[/offtopic]

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 10 юли 2015 23:53

Кашчей написа:
Не, тези два отбора бяха направени медийни герои изкуствено и ти го знаеш. Знаеш и причините за това. Левски са имали щастието да имат покровители на високо място и затова са избрани за антипод на ЦСКА. Ако бяха велик отбор, от национално значение, щяха да имат повече от 3 титли за повече от 20 години, преди да ги поеме баба Цола.
За вас е излишно да говоря-всеки знае кое и как е при вас!

Ти си държиш да громиш неправдите...няма какво да говорим, ако преди 60 години на мястото на ЦСКА и Левски бяха избрали Дунав (Русе) и Етър, сигурно пак щеше да си с тази позиция?
Всичко, което имах предвид е, че ти си само АНТИ всичко...както и да е, не съм искал да ти променям позицията, само отбелязвам...

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 10 юли 2015 23:54

Хубава контрола като цяло. Час път от София, струваше си разходката.
Време беше прекрасно, теренът и стадиончето прилични. С тия футболисти в тая кондиция и обиграност - толкова.
Очешадно беше, че нашите не се познават още, макар че грешката при гола е тотална липса на тактическа грамотност на Грънчов и Чорбаджийски. Трудно можем да отличим някой. Титулярите(потенциалните) бяха разделени на две в двете полувремена. Схемата е с един дефанзивен и двама пред него в средната линия.
Голям зор ще берат хорицата по югозапада. Дано няма ексцесии из населените места.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 юли 2015 23:58

eMs1 написа:
Кашчей написа:
Не, тези два отбора бяха направени медийни герои изкуствено и ти го знаеш. Знаеш и причините за това. Левски са имали щастието да имат покровители на високо място и затова са избрани за антипод на ЦСКА. Ако бяха велик отбор, от национално значение, щяха да имат повече от 3 титли за повече от 20 години, преди да ги поеме баба Цола.

Ти си държиш да громиш неправдите...няма какво да говорим, ако преди 60 години на мястото на ЦСКА и Левски бяха избрали Дунав (Русе) и Етър, сигурно пак щеше да си с тази позиция?
Всичко, което имах предвид е, че ти си само АНТИ всичко...както и да е, не съм искал да ти променям позицията, само отбелязвам...

Мдааааааааааа... анти съм..Анти два софийски отбора, които пият кръФта на българския футбол и това си е моето виждане. Ако не ти харесва..нямам друго 8-) :mrgreen: .
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 11 юли 2015 00:01

Те сега провинциалния футбол ще се напълни с кръвчица, че чак ще започне кръв да повръща.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 юли 2015 00:04

гражданин от село написа:Те сега провинциалния футбол ще се напълни с кръвчица, че чак ще започне кръв да повръща.

Имате идея от приключението на Кайнарчетата, ама те бяха във В ЮИ група, която няма общо с В ЮЗ група :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 11 юли 2015 00:06

Кашчей написа:
Мдааааааааааа... анти съм..Анти два софийски отбора, които пият кръФта на българския футбол и това си е моето виждане. Ако не ти харесва..нямам друго 8-) :mrgreen: .

Дали ми харесва или не няма никакво значение, аз в този форум съм доста отдавна, но пък видно от броя на мненията ми, си личи, че не ме трогва много позицията на всеки :) Но ясно теб какво те сърби....двата софийски...не ми отговори какво щеше да ти е мненито, ако не бяха софийски :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 юли 2015 00:10

eMs1 написа:
Кашчей написа:

Дали ми харесва или не няма никакво значение, аз в този форум съм доста отдавна, но пък видно от броя на мненията ми, си личи, че не ме трогва много позицията на всеки :) Но ясно теб какво те сърби....двата софийски...не ми отговори какво щеше да ти е мненито, ако не бяха софийски :mrgreen:

Зависи какво щеше да им е развитието, ако бяха на държавна хранилка. Вашето го знам и имам отношение. Да взема отношение за евентуално, ако и тъ нъ..няма да стане 8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 11 юли 2015 00:32

Кашчей написа:
eMs1 написа:
Кашчей написа:

Зависи какво щеше да им е развитието, ако бяха на държавна хранилка. Вашето го знам и имам отношение. Да взема отношение за евентуално, ако и тъ нъ..няма да стане 8-)

Те всички отбори бяха на държавна хранилка. Добри футболисти имаше навсякъде. Представянето на родните клубове в ЕКТ не беше като сегашното. Много отбори имат паметни мачове срещу европейски грандове. Стадионите бяха пълни и т.н.
Левски и ЦСКА били пили кръвта на футбола. От 25 години няма БКП. Защо футболът не се развива? Русе да не е по-малък град от Разград или Ловеч?

Демба_Ба
Контакти:

Мнениеот Демба_Ба » 11 юли 2015 07:39

Кашчей написа:[quot

Аааааммма че си глупава- Байерн Мюнхен е основан през 1900 година,а до 1969 година са имали само една титла на Германия.МЮ до 1993 година са имали само 7 титли на Англия за сто години...това какво означава по твоята логика?. Левски имат три титли за 20 години,плюс 1924 и 1944 когато първенствата не завършват а и в двата случая Левски е бил на финал в държавното първенство (тогава шампионът се е определял с директни елиминации,както турнира за Купата).М/у другото аз за това казвам че титлите от 1924 и 1944 година трябва да бъдат дадени на Левски,тъй като ние нямаме никаква вина че първенството не завършва в тия сезони-през 1924 година Владислав Варна бойкотират финала щото не ги устройвало че мачът е в София,а през 1944 година,противникът на Левски на финала АС 23 се разпада преди финала...

Върни се в “Кошче за отпадъци”