Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г. Черно Море
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Mathias_Coureur
- Контакти:
Re: Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г.
Тази тема спокойно може да я прекръстите от "Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015" на "Отчаяни съпруги"!
Слънце, море, мачове, купа................
какво толкова сте се запритеснили?
С Мехия или не, с нов или не централен си отпадаме от Динамо!
Живота продължава, ние си гледаме кефа и чакаме ново добро
представяне от отбора.Ако господ е рекъл може да минем в
следващият кръг за ЛЕ, ако не.,....здраве да е!Не сме комунисти
максималисти.Колкото-толкова! И аз искам да влезем в групите но.......
нека стадиона пооправят, базата в Младост си е ок, малко да вложат в
детско-юнушеската школа и готово.
САМО ТИЧА!!!
какво толкова сте се запритеснили?
С Мехия или не, с нов или не централен си отпадаме от Динамо!
Живота продължава, ние си гледаме кефа и чакаме ново добро
представяне от отбора.Ако господ е рекъл може да минем в
следващият кръг за ЛЕ, ако не.,....здраве да е!Не сме комунисти
максималисти.Колкото-толкова! И аз искам да влезем в групите но.......
нека стадиона пооправят, базата в Младост си е ок, малко да вложат в
детско-юнушеската школа и готово.
САМО ТИЧА!!!
greenpeak написа:Varnauser написа:Дано само случаят не е: Взехме първи трофей от толкова години, какво повече искате!?
Точно това е случаят. Няма какво да се лъжем.
Мен най-много ме дразни използването на отборът ни с политически цели.
Боклукът Портних идва на Тича (а той не е бил на наш мач) и почва да се пиари.
Абе боклук нещастен защо не доведеш русата си женичка и детето си , и не ги настаниш на изпочупените и мръсни седалки. А когато на детето му се наложи да посети тоалетна да го заведеш в тези на Тича. Иначе се отваря и заиграва с мутрите от ТИМ.
Глей ся, чашата не е наполовина празна, както казваш ти, а наполовина пълна, както твърдя аз. Точка!

За Портних и останалото си болезнено прав.
Моряци, според мен след спечелването на купата значително се вдигнаха очакванията към отбора. От една страна това не е добре, защото много от нас започнаха да гледат през розови очила. За съжаление, собствениците по никакъв начин не дадоха индикации, че ще развържат кесията. А моментът е ключов. Така както беше при предното ни участие в ЕКТ. Тъкмо се бяхме утвърдили като фактор в първенството, тъкмо публиката се беше завърнала на стадиона и хоп- птиченцето излетя. Сега моментът е аналогичен. Купата даде криле не само на отбора, но и на феновете. Със сигурност сина ми, който е на дванадесет вече е заклет фен на отбора. Вярвам, че и други деца са се запалили след този мач. Ще видите, че много хора ще отидат и на мача с Динамо и то някои от тях ще видите за пръв път. Дано не е за последен. Просто такива моменти трябва се използват, защото те дават тласък за години напред. По кой път ще тръгнем ще разберем съвсем скоро.
bobo03 написа:Моряци, според мен след спечелването на купата значително се вдигнаха очакванията към отбора. От една страна това не е добре, защото много от нас започнаха да гледат през розови очила. За съжаление, собствениците по никакъв начин не дадоха индикации, че ще развържат кесията. А моментът е ключов. Така както беше при предното ни участие в ЕКТ. Тъкмо се бяхме утвърдили като фактор в първенството, тъкмо публиката се беше завърнала на стадиона и хоп- птиченцето излетя. Сега моментът е аналогичен. Купата даде криле не само на отбора, но и на феновете. Със сигурност сина ми, който е на дванадесет вече е заклет фен на отбора. Вярвам, че и други деца са се запалили след този мач. Ще видите, че много хора ще отидат и на мача с Динамо и то някои от тях ще видите за пръв път. Дано не е за последен. Просто такива моменти трябва се използват, защото те дават тласък за години напред. По кой път ще тръгнем ще разберем съвсем скоро.
+1 САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!
Mathias_Coureur написа:Тази тема спокойно може да я прекръстите от "Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015" на "Отчаяни съпруги"!
ахахахах много отчаяние много нещо, като бием Динамо и всички ще възхваляват отбора.Единия ден Ернандес бил най големият на другия не ни трябвал.Хора отбора ни е добър новите футболисти също НАПРЕД ЗЕЛЕНО-БЕЛИТЕ, ВСИЧКИ В РАЗГРАД на 16ти
Ей това е приказка. И аз казвам 1-0 в Разград и нека феновете на Лудогорец ни подкрепят! Само Тича!!!
Батстанчо написа:Ей това е приказка. И аз казвам 1-0 в Разград и нека феновете на Лудогорец ни подкрепят! Само Тича!!!
И аз мисля, че ще бием. САМО ЧЕРНО МОРЕ!
Черно море е Варна
Ернандес въобще не знае,че някой го иска от Левски.Отделен е въпросът,че и от Левски сигурно научават от вестника за журналистическата измислица в ползу отбора на народа.Левски може само да купи снимката на Ернандес.
Просто интелигентен и умен футболист като Ернандес никога не би отишъл в отбор като Левски! Ако, не си намери отбор в чужбина ще остане при нас.
Иначе липсата на модерен стадион във Варна наистина влияе негативно на входящи качествени трансфери!
И не само на това,но и на посещаемостта на мачовете.Виждате как Спортната зала се пълни и с какво настроение подкрепя волейболния ни отбор.Мислите ли,че всички тези варненци не биха дошли със семействата си и децата си,за да подкрепят по същия начин и Черно море, ако имахме един модерен европейски стадион,където да ти прави удоволствие да седнеш и да се наслаждаваш на футболен спектакъл. Да,ама Не - Къде да седнат тези хора?/или май трябва да идват работни дрехи,за да не се изцапат
/ Има ли нормални условия да изкарат приятно 2 часа на стадиона? За това енти път казвам,че кучето е заровено в СТАДИОНА- от там трябва да се почне,за да върви Черно море напред!

Иначе липсата на модерен стадион във Варна наистина влияе негативно на входящи качествени трансфери!
И не само на това,но и на посещаемостта на мачовете.Виждате как Спортната зала се пълни и с какво настроение подкрепя волейболния ни отбор.Мислите ли,че всички тези варненци не биха дошли със семействата си и децата си,за да подкрепят по същия начин и Черно море, ако имахме един модерен европейски стадион,където да ти прави удоволствие да седнеш и да се наслаждаваш на футболен спектакъл. Да,ама Не - Къде да седнат тези хора?/или май трябва да идват работни дрехи,за да не се изцапат

-
- Контакти:
Абе Гарфилд, политическата пропаганда разрешена ли е в сортния форум? Виж го тоя, вече казва за кой да гласуваме и за кой не...
По същество...Като прочетах, че онези дърводелци от ПодУяМи искали ЕРНАНДЕС ми се доповръща....Надявам се умен и интелигентен човек като него да не се натресе в краварника. Тези фенове, които имат контакт с него - моля ви се, обяснете на МЕХИЯ за същността на тези каруцари и, че който отива там става кръгъл ИДИОТ, не печели нищо освен калъфки и пропада футболно и чисто човешки
По същество...Като прочетах, че онези дърводелци от ПодУяМи искали ЕРНАНДЕС ми се доповръща....Надявам се умен и интелигентен човек като него да не се натресе в краварника. Тези фенове, които имат контакт с него - моля ви се, обяснете на МЕХИЯ за същността на тези каруцари и, че който отива там става кръгъл ИДИОТ, не печели нищо освен калъфки и пропада футболно и чисто човешки

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.