Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г. Черно Море

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Re: Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г.

Мнениеот Mathias_Coureur » 06 юли 2015 17:57

Тази тема спокойно може да я прекръстите от "Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015" на "Отчаяни съпруги"!

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Мнениеот Батстанчо » 06 юли 2015 18:10

Слънце, море, мачове, купа................
какво толкова сте се запритеснили?
С Мехия или не, с нов или не централен си отпадаме от Динамо!
Живота продължава, ние си гледаме кефа и чакаме ново добро
представяне от отбора.Ако господ е рекъл може да минем в
следващият кръг за ЛЕ, ако не.,....здраве да е!Не сме комунисти
максималисти.Колкото-толкова! И аз искам да влезем в групите но.......
нека стадиона пооправят, базата в Младост си е ок, малко да вложат в
детско-юнушеската школа и готово.
САМО ТИЧА!!!

Varnauser
Контакти:

Мнениеот Varnauser » 06 юли 2015 18:37

greenpeak написа:
Varnauser написа:Дано само случаят не е: Взехме първи трофей от толкова години, какво повече искате!?

Точно това е случаят. Няма какво да се лъжем.
Мен най-много ме дразни използването на отборът ни с политически цели.
Боклукът Портних идва на Тича (а той не е бил на наш мач) и почва да се пиари.
Абе боклук нещастен защо не доведеш русата си женичка и детето си , и не ги настаниш на изпочупените и мръсни седалки. А когато на детето му се наложи да посети тоалетна да го заведеш в тези на Тича :mrgreen: . Иначе се отваря и заиграва с мутрите от ТИМ.

Глей ся, чашата не е наполовина празна, както казваш ти, а наполовина пълна, както твърдя аз. Точка! :) Всъщност желанието да не се надгражда в клуба е очеизваждащо. За съжаление. Но... к`вото кажат хората с парите, т`ва ше е.

За Портних и останалото си болезнено прав.

Потребителски аватар
bobo03
Контакти:

Мнениеот bobo03 » 06 юли 2015 19:21

Моряци, според мен след спечелването на купата значително се вдигнаха очакванията към отбора. От една страна това не е добре, защото много от нас започнаха да гледат през розови очила. За съжаление, собствениците по никакъв начин не дадоха индикации, че ще развържат кесията. А моментът е ключов. Така както беше при предното ни участие в ЕКТ. Тъкмо се бяхме утвърдили като фактор в първенството, тъкмо публиката се беше завърнала на стадиона и хоп- птиченцето излетя. Сега моментът е аналогичен. Купата даде криле не само на отбора, но и на феновете. Със сигурност сина ми, който е на дванадесет вече е заклет фен на отбора. Вярвам, че и други деца са се запалили след този мач. Ще видите, че много хора ще отидат и на мача с Динамо и то някои от тях ще видите за пръв път. Дано не е за последен. Просто такива моменти трябва се използват, защото те дават тласък за години напред. По кой път ще тръгнем ще разберем съвсем скоро.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 06 юли 2015 19:53

bobo03 написа:Моряци, според мен след спечелването на купата значително се вдигнаха очакванията към отбора. От една страна това не е добре, защото много от нас започнаха да гледат през розови очила. За съжаление, собствениците по никакъв начин не дадоха индикации, че ще развържат кесията. А моментът е ключов. Така както беше при предното ни участие в ЕКТ. Тъкмо се бяхме утвърдили като фактор в първенството, тъкмо публиката се беше завърнала на стадиона и хоп- птиченцето излетя. Сега моментът е аналогичен. Купата даде криле не само на отбора, но и на феновете. Със сигурност сина ми, който е на дванадесет вече е заклет фен на отбора. Вярвам, че и други деца са се запалили след този мач. Ще видите, че много хора ще отидат и на мача с Динамо и то някои от тях ще видите за пръв път. Дано не е за последен. Просто такива моменти трябва се използват, защото те дават тласък за години напред. По кой път ще тръгнем ще разберем съвсем скоро.

+1 САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 06 юли 2015 20:00

Mathias_Coureur написа:Тази тема спокойно може да я прекръстите от "Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015" на "Отчаяни съпруги"!

ахахахах много отчаяние много нещо, като бием Динамо и всички ще възхваляват отбора.Единия ден Ернандес бил най големият на другия не ни трябвал.Хора отбора ни е добър новите футболисти също НАПРЕД ЗЕЛЕНО-БЕЛИТЕ, ВСИЧКИ В РАЗГРАД на 16ти

Потребителски аватар
Батстанчо
Контакти:

Мнениеот Батстанчо » 06 юли 2015 20:06

Ей това е приказка. И аз казвам 1-0 в Разград и нека феновете на Лудогорец ни подкрепят! Само Тича!!!

Потребителски аватар
Hietzing
Контакти:

Мнениеот Hietzing » 06 юли 2015 20:18

Батстанчо написа:Ей това е приказка. И аз казвам 1-0 в Разград и нека феновете на Лудогорец ни подкрепят! Само Тича!!!

И аз мисля, че ще бием. САМО ЧЕРНО МОРЕ!
Черно море е Варна

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 06 юли 2015 20:28

Ернандес въобще не знае,че някой го иска от Левски.Отделен е въпросът,че и от Левски сигурно научават от вестника за журналистическата измислица в ползу отбора на народа.Левски може само да купи снимката на Ернандес. :mrgreen: Просто интелигентен и умен футболист като Ернандес никога не би отишъл в отбор като Левски! Ако, не си намери отбор в чужбина ще остане при нас.
Иначе липсата на модерен стадион във Варна наистина влияе негативно на входящи качествени трансфери!
И не само на това,но и на посещаемостта на мачовете.Виждате как Спортната зала се пълни и с какво настроение подкрепя волейболния ни отбор.Мислите ли,че всички тези варненци не биха дошли със семействата си и децата си,за да подкрепят по същия начин и Черно море, ако имахме един модерен европейски стадион,където да ти прави удоволствие да седнеш и да се наслаждаваш на футболен спектакъл. Да,ама Не - Къде да седнат тези хора?/или май трябва да идват работни дрехи,за да не се изцапат 8-) / Има ли нормални условия да изкарат приятно 2 часа на стадиона? За това енти път казвам,че кучето е заровено в СТАДИОНА- от там трябва да се почне,за да върви Черно море напред!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 06 юли 2015 20:42

Абе Гарфилд, политическата пропаганда разрешена ли е в сортния форум? Виж го тоя, вече казва за кой да гласуваме и за кой не...
По същество...Като прочетах, че онези дърводелци от ПодУяМи искали ЕРНАНДЕС ми се доповръща....Надявам се умен и интелигентен човек като него да не се натресе в краварника. Тези фенове, които имат контакт с него - моля ви се, обяснете на МЕХИЯ за същността на тези каруцари и, че който отива там става кръгъл ИДИОТ, не печели нищо освен калъфки и пропада футболно и чисто човешки :idea:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Архив”