dunavfc написа:boabbb написа:dunavfc написа:boabbb написа:Дунаве, ставаш смешен ... Миналата седмица си говорих с испанец, който е емигрирал и работи в чужбина ... Стартова 400 евро - добре ли е

А в Мадрид, вика, наема е 350 ... Аз лично също се изненадах, но е факт. Иначе защо ще бяга от Андалусия ?
А, бе пич...Има си данни за тия неща, бе човек, не става ей така оня бил казал на единият, пък другият казал на третият.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_E ... erage_wage
Уикипедия ...

Няма смисъл ...
....Ако имаш поне минимална аналитична мисъл, щеше да видиш, че Уикипедия в тази статия е посочила зад всяка една цифра някакъв източник и ако видиш източниците конкретно за Испания, едва ли ще бъдеш толкова ухилен...
Със сигурност твоят приятел от Испания е далеч по-достоверен източник на информация от Уикипедия....
Аз мога да ти намеря 2031283183 други източници, които ще те оборят на момента, но би ми било интересно ти, ако ми намериш някакъв източник, който да показва, че в Испания средната работна заплата е под 600 евро..Айде мъжки, дай да видим, колко струват думите ти.....
Баце, главата ти е по-дебела от тая на твоя гуру, великия ленторезач, бат Боце

Това е едно. Друго е, че ти казвам информация от първа ръка, човека е образован и няма защо да ме лъже ... Фактът, че хората вече взеха масово да си бият камшика от Испания и Италия, и да се връщат насам

е също признак, че вървят в правилната посока на бат Боце, а тя е следната - близо 400 евро средна заплата, в столицата се бачка за двойно повече, а в провинцията се бачка за двойно по-малко

Едните ядат кайма, другите - картофи, средно - мусака

Общото ниво е турбомизерия, но ние се държиме в "правилната посока" . Мани друго, има и дебили, дето ми обясняват, че това ни е играта и така ще стигнеме "европейците" от Испания ... Като гледам, те първи ще ни стигнат нас