Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Esi
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Esi » 06 юли 2015 14:34

HoUs4oOL написа:ЕС да не говори много, защото хазяина още не си е казал последната дума.

Ти остави к`во ще каже хазяина, ти чети колко им е шубето на двамата гръцки юнаци. Единият бегА, а другият пак ще реве на ЕС. Не, по-забавна трагикомедия няма. Нали и един нашенски умник щеше да прави партийка като СИРИЗА. Акъл море и в него патки!
Последна промяна от Esi на 06 юли 2015 14:36, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 06 юли 2015 14:35

boabbb написа:
dunavfc написа:
boabbb написа:Дунаве, ставаш смешен ... Миналата седмица си говорих с испанец, който е емигрирал и работи в чужбина ... Стартова 400 евро - добре ли е :roll: А в Мадрид, вика, наема е 350 ... Аз лично също се изненадах, но е факт. Иначе защо ще бяга от Андалусия ?

А, бе пич...Има си данни за тия неща, бе човек, не става ей така оня бил казал на единият, пък другият казал на третият.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_E ... erage_wage

Уикипедия ... :lol: Няма смисъл ...

...Ако имаш поне минимална аналитична мисъл, щеше да видиш, че Уикипедия в тази статия е посочила зад всяка една цифра някакъв източник и ако видиш източниците конкретно за Испания, едва ли ще бъдеш толкова ухилен...
Със сигурност твоят приятел от Испания е далеч по-достоверен източник на информация от Уикипедия....
Аз мога да ти намеря 2031283183 други източници, които ще те оборят на момента, но би ми било интересно ти, ако ми намериш някакъв източник, който да показва, че в Испания средната работна заплата е под 600 евро..Айде мъжки, дай да видим, колко струват думите ти.....
Последна промяна от dunavfc на 06 юли 2015 14:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 юли 2015 14:36

boabbb написа:Дунаве, ставаш смешен ... Миналата седмица си говорих с испанец, който е емигрирал и работи в чужбина ... Стартова 400 евро - добре ли е :roll: А в Мадрид, вика, наема е 350 ... Аз лично също се изненадах, но е факт. Иначе защо ще бяга от Андалусия ?

Последните данни показват, че испанците се движат в правилната посока и се забелязва подобрение. А спадането на реалната работна заплата е нещо нормално, когато възникне асиметричен шок в една парична зона (т.е. засяга различните страни от зоната в различна степен). Емиграцията също.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 юли 2015 14:39

boabbb написа:
ЕС ти дава до 3% дефицит в бюджета ... За какви 300 млрд. говориме въобще :? ЕЦБ искаше да провокира инфлация и изкупи доста облигации, за да има растеж ( някакво си тяхно разбиране :? ) . Сега ще хванат уя, май :lol: И нещо друго - украинците могат да наложат меморандум върху вноските по дълга, а гърците - не :roll: Сто тей прайс, бе, майка му дайба :mrgreen: :mrgreen:

Експанзивната парична политика на ЕЦБ няма връзка с гръцката криза.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 06 юли 2015 14:51

dunavfc написа:
boabbb написа:
dunavfc написа:

А, бе пич...Има си данни за тия неща, бе човек, не става ей така оня бил казал на единият, пък другият казал на третият.

....Ако имаш поне минимална аналитична мисъл, щеше да видиш, че Уикипедия в тази статия е посочила зад всяка една цифра някакъв източник и ако видиш източниците конкретно за Испания, едва ли ще бъдеш толкова ухилен...
Със сигурност твоят приятел от Испания е далеч по-достоверен източник на информация от Уикипедия....
Аз мога да ти намеря 2031283183 други източници, които ще те оборят на момента, но би ми било интересно ти, ако ми намериш някакъв източник, който да показва, че в Испания средната работна заплата е под 600 евро..Айде мъжки, дай да видим, колко струват думите ти.....

Баце, главата ти е по-дебела от тая на твоя гуру, великия ленторезач, бат Боце ;) Това е едно. Друго е, че ти казвам информация от първа ръка, човека е образован и няма защо да ме лъже ... Фактът, че хората вече взеха масово да си бият камшика от Испания и Италия, и да се връщат насам :shock: е също признак, че вървят в правилната посока на бат Боце, а тя е следната - близо 400 евро средна заплата, в столицата се бачка за двойно повече, а в провинцията се бачка за двойно по-малко :!: Едните ядат кайма, другите - картофи, средно - мусака ;) Общото ниво е турбомизерия, но ние се държиме в "правилната посока" . Мани друго, има и дебили, дето ми обясняват, че това ни е играта и така ще стигнеме "европейците" от Испания ... Като гледам, те първи ще ни стигнат нас
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 06 юли 2015 15:13

Ма как, то Европа няма нищо общо с гръцката криза...не се и съмняваме.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 юли 2015 15:15

Синьо сърце написа:Ма как, то Европа няма нищо общо с гръцката криза...не се и съмняваме.

Сигурно Европата е виновна за кризата, защото дава пари? :roll:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 юли 2015 15:18

Tommi написа:
Синьо сърце написа:Ма как, то Европа няма нищо общо с гръцката криза...не се и съмняваме.

Сигурно Европата е виновна за кризата, защото дава пари? :roll:

Не е виновна, че дава, виновна е, че дава насила заеми, а после има наглостта да си ги иска. Хората не могат на спокойствие да си сърбат узо и да си боцкат дзадзики.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 юли 2015 15:20

boabbb написа:
dunavfc написа:
boabbb написа:
dunavfc написа:

....Ако имаш поне минимална аналитична мисъл, щеше да видиш, че Уикипедия в тази статия е посочила зад всяка една цифра някакъв източник и ако видиш източниците конкретно за Испания, едва ли ще бъдеш толкова ухилен...

Баце, главата ти е по-дебела от тая на твоя гуру, великия ленторезач, бат Боце ;) Това е едно. Друго е, че ти казвам информация от първа ръка, човека е образован и няма защо да ме лъже ... Фактът, че хората вече взеха масово да си бият камшика от Испания и Италия, и да се връщат насам :shock: е също признак, че вървят в правилната посока на бат Боце, а тя е следната - близо 400 евро средна заплата, в столицата се бачка за двойно повече, а в провинцията се бачка за двойно по-малко :!: Едните ядат кайма, другите - картофи, средно - мусака ;) Общото ниво е турбомизерия, но ние се държиме в "правилната посока" . Мани друго, има и дебили, дето ми обясняват, че това ни е играта и така ще стигнеме "европейците" от Испания ... Като гледам, те първи ще ни стигнат нас

Баце, влез в сайта на евростат, щом нямаш вяра на уики. Но що ли подозирам, че и там данните са фалшифицирани и добре, че е твоя човек да разкрие истината?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 06 юли 2015 15:25

То и при нас средната заплата според източника е 700 лева, ама работят и за 300 хората :)

Те така е сигурно и в Испания. Средната може и 1500 евро да е, ама да има хора дето ряботят за 500. Кой както се уреди. В англия хората, които взимат 1000 паунда са бедни и мизерстващи, при нас може да живееш добре с тия пари. Средната им класа взима по 2500 паунда, при нас си перфектен с тия пари :)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Върни се в “Свободна зона”