Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Madonna
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Madonna » 06 юли 2015 13:50

Турция се готви да нахлуе в Сирия
На границата има 54 000 турски военнослужещи, към тях прехвърлят артилерия и танкове

ауууу какво се случва,американците ги бомбят отгоре ,а турците ще влизат по земя.....това да си съюзник на Русия не си е работа.Всички заминават в небитието един по един ..... :(

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 юли 2015 13:54

Синьо сърце написа:Аз не се плаша, а ви гледам сеира на великия ЕС! :)
А на Китай и Русия не им берете гайлето. Какво и как ще направят, ще видим тепърва. Вие обяснете защо ЕС ни накара да бламираме ЮП, а сега германците ще строят Северен поток 2, ахъм? И кОй поиска Гърция да дава 30% от БВП на година?
Защо европейски министри и ръководители открито агитираха и в събота , и в неделя за ЗА на референдума? Кой се опита да спре публикуването на доклада на МВФ, доказващ, че условията са непосилни и са чист рекет?

Условията за кредити и финансиране на Гърция през годините по-различни ли са били в сравнение с коя да е друга държава в Европа?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 06 юли 2015 13:56

vaskonti написа:
А на Китай и Русия не им берете гайлето. Какво и как ще направят, ще видим тепърва. Вие обяснете защо ЕС ни накара да бламираме ЮП, а сега германците ще строят Северен поток 2, ахъм? И кОй поиска Гърция да дава 30% от БВП на година?
Защо европейски министри и ръководители открито агитираха и в събота , и в неделя за ЗА на референдума? Кой се опита да спре публикуването на доклада на МВФ, доказващ, че условията са непосилни и са чист рекет?

Условията за кредити и финансиране на Гърция през годините по-различни ли са били в сравнение с коя да е друга държава в Европа?

Нас ще ни финансират ли до 200% от БВП :?:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 юли 2015 13:57

Това някакъв отговор ли трябва да е?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 06 юли 2015 14:04

vaskonti написа:Това някакъв отговор ли трябва да е?

Да, трябва да е :!: Не се прави на малоумен, моля ... Дълг 200% от БВП, болшинството от облигациите изкупени от ... изненада, изненада - ЕЦБ :lol: :lol: Глупости на търкалета ... Опитват се да правят хартиена печатница като Щатите, обаче няма да стане - нефта не е в евро ;)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 06 юли 2015 14:06

Винаги ми е било интересно, как говориш за ЕС, все едно ти живееш в Африка или на Марс...
Единствените губещи от цялата работа са гърците и който не го разбира или се прави на интересен и злорадства или просто си няма хал хабер от нещата..Ти си човек, който си има хабер от нещата и се надявам тоя патос и еуфория, който имаш от вчера да се дължи просто на злорадство и дразнене...

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 06 юли 2015 14:07

boabbb написа:
Синьо сърце написа:
Madonna написа:
Синьо сърце написа: А Китай и Русия наблюдават случката с интерес и известна доза присмех. Защото са наясно, че Италия с 2 трилиона дълг е въпрос на време да гръмне. И ако европас набутакис с 300 млрд донякъде може да се преживее, то набутацио с дуе трилионе и отгоре ще е воистина сеир. :)

Италия има по-голяма икономика от Русия ..смятай

Верно? А колко е дългът на Русия?

Около 250 млрд. долара, иначе казано - 11% от БВП :lol: Смятаме въпроса за приключен :lol: ... Важен е факта, че Русия вече задмина, не знам дали е официално още, по средна заплата цяла Южна Европа ... Едва ли ще задмине Северна, поне докато балона с облигациите не се спука :| Лошо е, че нашия дълг започна пак да се помпа ... Вече стига 25% от БВП и отива в опасните граници :roll:

Русия е задминала чисто новите ми обръснати топки, ама не е и когото и да е било по заплати в Южна Европа...
Къде в Южна Европа получават 550-600 евро средна заплата ?

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 06 юли 2015 14:10

vaskonti написа:

Очевидно, след като е допуснато да се стигне до 300 млрд дългове...аааааа, евроекспертите се били заблудили и недогледали? Техен проблем. Сега да си дадат оставката! 5 години рестрикции и свиване на коланите, а дългът стана още по-голям?
Нещо не е наред в схемата.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 06 юли 2015 14:16

dunavfc написа:
Винаги ми е било интересно, как говориш за ЕС, все едно ти живееш в Африка или на Марс...
Единствените губещи от цялата работа са гърците и който не го разбира или се прави на интересен и злорадства или просто си няма хал хабер от нещата..Ти си човек, който си има хабер от нещата и се надявам тоя патос и еуфория, който имаш от вчера да се дължи просто на злорадство и дразнене...

Мен никой не ме е питал за този ЕС дали искам да съм в него. Не искам и не го възприемам. А последствията именно за ЕС ще са не по-малко тежки, отколкото за Гърция. И няма как да не злорадствам, след като цялата европейска машина и медии се беше впрегнала за този референдум, а накрая-БУМ!
Даже и наште телевизионни жалкари нещо смънкаха в началото, че били прогнозни резултатите( още не се знаело), после се хванаха, че разликата била малка и Ципрас нямало да има право да преговаря с такава малка подкрепа :?: . А когато почнаха да идват официалните протоколи, очертаващи разгромното 62-38, просто спряха и да мрънкат...голям кеф! :)
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 06 юли 2015 14:18

dunavfc написа:
boabbb написа:
Синьо сърце написа:
Madonna написа:
Синьо сърце написа: А Китай и Русия наблюдават случката с интерес и известна доза присмех. Защото са наясно, че Италия с 2 трилиона дълг е въпрос на време да гръмне. И ако европас набутакис с 300 млрд донякъде може да се преживее, то набутацио с дуе трилионе и отгоре ще е воистина сеир. :)

Италия има по-голяма икономика от Русия ..смятай

Верно? А колко е дългът на Русия?

Около 250 млрд. долара, иначе казано - 11% от БВП :lol: Смятаме въпроса за приключен :lol: ... Важен е факта, че Русия вече задмина, не знам дали е официално още, по средна заплата цяла Южна Европа ... Едва ли ще задмине Северна, поне докато балона с облигациите не се спука :| Лошо е, че нашия дълг започна пак да се помпа ... Вече стига 25% от БВП и отива в опасните граници :roll:

Русия е задминала чисто новите ми обръснати топки, ама не е и когото и да е било по заплати в Южна Европа...
Къде в Южна Европа получават 550-600 евро средна заплата ?

В Испания ;) Май по-далеч от гореспоменатите топки не виждаш ... Реалността, за съжаление, е доста по-грозна от нашите представи :| Говориме за 25% безработица, която при младите е около 50% :x

Върни се в “Свободна зона”