dunavfc написа:
Винаги ми е било интересно, как говориш за ЕС, все едно ти живееш в Африка или на Марс...
Единствените губещи от цялата работа са гърците и който не го разбира или се прави на интересен и злорадства или просто си няма хал хабер от нещата..Ти си човек, който си има хабер от нещата и се надявам тоя патос и еуфория, който имаш от вчера да се дължи просто на злорадство и дразнене...
Мен никой не ме е питал за този ЕС дали искам да съм в него. Не искам и не го възприемам. А последствията именно за ЕС ще са не по-малко тежки, отколкото за Гърция. И няма как да не злорадствам, след като цялата европейска машина и медии се беше впрегнала за този референдум, а накрая-БУМ!
Даже и наште телевизионни жалкари нещо смънкаха в началото, че били прогнозни резултатите( още не се знаело), после се хванаха, че разликата била малка и Ципрас нямало да има право да преговаря с такава малка подкрепа

. А когато почнаха да идват официалните протоколи, очертаващи разгромното 62-38, просто спряха и да мрънкат...голям кеф!