Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г. Черно Море

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ShooterMan
Контакти:

Re: Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г.

Мнениеот ShooterMan » 29 юни 2015 22:37

Ай стига глупости! На десния бек е Станчев, Кулибали също може да играе там (според тебе бил най-добрия ни защитник)...какво си се разпенявил? Тоя инвалид Том при нас дори и на пейката няма да бъде, а измисляци като Милисавлевич (на всичкото отгоре и дърти на по 32-33 г.) даже не искам да ги коментирам. Взели са нужните футболисти, вярно е, нужни ще са им само, че, ЗА ДА ДИШАТ ПРАХТА НА МОРЯЦИТЕ 8-)
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

kapacitet

Мнениеот kapacitet » 29 юни 2015 22:51

Абе ай стига, Станчев да ти е десния бек, малко по-сериозно...Кулибали може да играе единствено като централен защитник, Кольо го мъчеше на десния бек, защото от както си тръгна Александров, така и не можа да намери десен бек. За Том няма как да се съглася, прекрасен футболист, от кога искам да го вземем, за мен той е един от най-добрите халфове в България, играе еднакво добре и в двете фази на играта - нещо много важно, исках и Генов да вземем - отива в Ботев дет след 2 месеца ще се разпаднат, нямат пари да си зашият гащите и ни взимат играчите под носа!

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 29 юни 2015 23:09

Играел добре и в двете фази...само в мечтите си тоя дърварин може да е играч от класата на МАРЧИН, поляка го слага в малкото си джобче. Категорично казвам, че от БУРКХАРД в А група няма по-добър халф от типа box-to-box! Само ЖОРО ИЛИЕВ можеше да играе тази роля по-добре и Ешпиньо в Лудогорец, никой друг, най-малкото пък тоя дърводелец Том! В нашия ПРЕКРАСЕН отбор, СРАБОТЕН отбор място за ИЗМИСЛЕНИ плажни футболистчета НЯМА. В дефанса тоя може да лъсне обувките на КЛОК и СТЕНИО (и на ПАЛАНКОВ също), а напред - просто да го сравняваме с ЕРНАНДЕС е смехотворно, а от видяното от Вареа - и тука може да лъсне чепиците му....Според всички пък и Бурабия като поливалентен халф бил много много добър...Еми не ни трябват пейки, щото като се замисля тоя Том ще е със статута на Бекир :mrgreen:
Последна промяна от ShooterMan на 29 юни 2015 23:13, променено общо 1 път.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 29 юни 2015 23:11

kapacitet написа:Другите отбори направи селекцията, взеха си нужните футболисти, ние още не знаем кой ще е десния бек. Какви са тия Карадчковици, две седмици проби, аз за 2 минути го прецених, че не става за нищо. Срам!

Значи точно това е причината ти да си КАПАЦИТЕТ,а Кольо просто...АДМИРАЛ.Кой може да се мери с теб?Г-н великият инж.,направил поне две перпетуум мобилета през дългата си и славна кариера на инж. в радиозавода.И както всички виждаме,твоето ПМ продължава да работи постоянно и да бълва глупост след глупост.Ама какъвто е изобретателят,такова му е и изобретението-ПЪЛНА ГЛУПОСТ!
Да ви кажа честно,след спечелването на КБ,баш ма бол курец кой ще ни е десен бек,ако ме разбирате. ;) Исках радост от футбола/в частност от моят любим Черно море/и я получих на тепсия,поднесена от гениалния Никола Спасов.Ама нямал десни бекове,нямал Кирил Котев преди финала,имал само двама чисти защитника...Сетих се за един виц и ще ви го постна сега-"Вие сте руса,с големи очи,владеете два чужди езика и имате три висши.Какво от това,ние набираме кофражисти".Ами и ние така-ИМАМЕ СИ КБ,а че си нямаме десен бек,чудо голямо.То ние и стадион като хората нямаме,ама си имаме играчи с големи моряшки сърца.А кой ги направи отбор питам аз?Кой от разбита команда на последно място в групата,направи отбор способен на чудеса?Кой "изклати" големият и неповторим Стойчо Стоев-мечтата на КАПАЦИТЕТА?Кой го направи за смях?Кой направи Морето ясни като планински кристал на всички треньори в БГ?А се оказа че НИКОЙ не разбра,кой какво играе в нашият отбор.Това го направи скромният Никола,с още по скромна като имена селекция,след като се отърва от хора които превъзнасяхме преди това.Затова капацитете,заври се в мишО дупка и не се бутай там,където нямаш работа.Затова аз и другите зелени сърца,вярваме на Кольо,а такива като теб презираме,или просто игнорираме.Ако слушайки теб бяхме взели Стойчо за треньор,сега нямаше да имаме КБ.Така че се примири-съветите ти просто НЕ СТАВАТ!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 30 юни 2015 08:02

Имаме 8 полузащитници, т.е. адекватна конкуренция в средата на терена. Единственото слабо място там е Бекир. Ако привлечем Ернандес, той става излишен. Том просто не го виждам къде би играл при нас. Селекцията ни върви добре, няма смисъл от паника. Десния бек не е чак такъв проблем, от крило имаме най-голяма нужда.

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 30 юни 2015 08:55

yavorescu написа:Имаме 8 полузащитници, т.е. адекватна конкуренция в средата на терена. Единственото слабо място там е Бекир. Ако привлечем Ернандес, той става излишен. Том просто не го виждам къде би играл при нас. Селекцията ни върви добре, няма смисъл от паника. Десния бек не е чак такъв проблем, от крило имаме най-голяма нужда.

Съгласен съм с теб че няма нужда от повече халфове ,Станчев не е толкова лош колкото го изкарват някой ,според мен изигра и добри мачове преди да се контузи.Мисля си че ако вземем Романов сме готови ,дано и той да не чака оферти от чужди клубове.

koseto40
Контакти:

Мнениеот koseto40 » 30 юни 2015 09:31

:)))) то на тоя малоумник само като му видиш логото...т.е. ника -kapacitet,и ти става ясно що за стока е...с изтекъл срок на годност... :) абе аранкоолу,що не вземеш да си изтеглиш от приложенията в нета една игра,казва се TOP ELEVEN...мисля че е създадена от Мауриньо...дано си чувал за него и схемите му за игра...Та там,в играта,си създай отборче,развивай си го,прави си трансфери с твоите си пишман топсерсеми от Поморие,Шабла и всякви други села и паланки,пиши им домашните на играчите,докато тренират и играят мачове...:) Може и великия Жорже да те забележи и опре до безхаберното ти мнение и тъпите ти забележки за развитието на футбола..:) Май само ти не виждаш,че времето ти е изтекло тук...и то безвъзвратно... ;)

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 30 юни 2015 10:20

koseto40 написа::)))) то на тоя малоумник само като му видиш логото...т.е. ника -kapacitet,и ти става ясно що за стока е...с изтекъл срок на годност... :) абе аранкоолу,що не вземеш да си изтеглиш от приложенията в нета една игра,казва се TOP ELEVEN...мисля че е създадена от Мауриньо...дано си чувал за него и схемите му за игра...Та там,в играта,си създай отборче,развивай си го,прави си трансфери с твоите си пишман топсерсеми от Поморие,Шабла и всякви други села и паланки,пиши им домашните на играчите,докато тренират и играят мачове...:) Може и великия Жорже да те забележи и опре до безхаберното ти мнение и тъпите ти забележки за развитието на футбола..:) Май само ти не виждаш,че времето ти е изтекло тук...и то безвъзвратно... ;)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Hietzing
Контакти:

Мнениеот Hietzing » 30 юни 2015 11:16

При всички случаи ни трябва централен защитник и крило и се надявам да ги привлекат възможно най-скоро, защото времето лети. Иначе и аз не съм съгласен всичко казано от kapacitet, обаче в крайна сметка човекът си има мнение и го казва. Нали затова е форумът?
Черно море е Варна

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 30 юни 2015 11:34

Hietzing написа:При всички случаи ни трябва централен защитник и крило и се надявам да ги привлекат възможно най-скоро, защото времето лети.

И аз точно това се канех да коментирам. Като изключа новият португалец за когото нямам мнение за сега, проблемът са централните ни защитници. Живко или Кулибали не ми се коментират.

Върни се в “Архив”