Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г. Черно Море
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Контроли,Трансфери,Спекулации - ЛЯТО 2015г.
Ай стига глупости! На десния бек е Станчев, Кулибали също може да играе там (според тебе бил най-добрия ни защитник)...какво си се разпенявил? Тоя инвалид Том при нас дори и на пейката няма да бъде, а измисляци като Милисавлевич (на всичкото отгоре и дърти на по 32-33 г.) даже не искам да ги коментирам. Взели са нужните футболисти, вярно е, нужни ще са им само, че, ЗА ДА ДИШАТ ПРАХТА НА МОРЯЦИТЕ 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Абе ай стига, Станчев да ти е десния бек, малко по-сериозно...Кулибали може да играе единствено като централен защитник, Кольо го мъчеше на десния бек, защото от както си тръгна Александров, така и не можа да намери десен бек. За Том няма как да се съглася, прекрасен футболист, от кога искам да го вземем, за мен той е един от най-добрите халфове в България, играе еднакво добре и в двете фази на играта - нещо много важно, исках и Генов да вземем - отива в Ботев дет след 2 месеца ще се разпаднат, нямат пари да си зашият гащите и ни взимат играчите под носа!
-
- Контакти:
Играел добре и в двете фази...само в мечтите си тоя дърварин може да е играч от класата на МАРЧИН, поляка го слага в малкото си джобче. Категорично казвам, че от БУРКХАРД в А група няма по-добър халф от типа box-to-box! Само ЖОРО ИЛИЕВ можеше да играе тази роля по-добре и Ешпиньо в Лудогорец, никой друг, най-малкото пък тоя дърводелец Том! В нашия ПРЕКРАСЕН отбор, СРАБОТЕН отбор място за ИЗМИСЛЕНИ плажни футболистчета НЯМА. В дефанса тоя може да лъсне обувките на КЛОК и СТЕНИО (и на ПАЛАНКОВ също), а напред - просто да го сравняваме с ЕРНАНДЕС е смехотворно, а от видяното от Вареа - и тука може да лъсне чепиците му....Според всички пък и Бурабия като поливалентен халф бил много много добър...Еми не ни трябват пейки, щото като се замисля тоя Том ще е със статута на Бекир 

Последна промяна от ShooterMan на 29 юни 2015 23:13, променено общо 1 път.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
kapacitet написа:Другите отбори направи селекцията, взеха си нужните футболисти, ние още не знаем кой ще е десния бек. Какви са тия Карадчковици, две седмици проби, аз за 2 минути го прецених, че не става за нищо. Срам!
Значи точно това е причината ти да си КАПАЦИТЕТ,а Кольо просто...АДМИРАЛ.Кой може да се мери с теб?Г-н великият инж.,направил поне две перпетуум мобилета през дългата си и славна кариера на инж. в радиозавода.И както всички виждаме,твоето ПМ продължава да работи постоянно и да бълва глупост след глупост.Ама какъвто е изобретателят,такова му е и изобретението-ПЪЛНА ГЛУПОСТ!
Да ви кажа честно,след спечелването на КБ,баш ма бол курец кой ще ни е десен бек,ако ме разбирате.

Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Имаме 8 полузащитници, т.е. адекватна конкуренция в средата на терена. Единственото слабо място там е Бекир. Ако привлечем Ернандес, той става излишен. Том просто не го виждам къде би играл при нас. Селекцията ни върви добре, няма смисъл от паника. Десния бек не е чак такъв проблем, от крило имаме най-голяма нужда.
yavorescu написа:Имаме 8 полузащитници, т.е. адекватна конкуренция в средата на терена. Единственото слабо място там е Бекир. Ако привлечем Ернандес, той става излишен. Том просто не го виждам къде би играл при нас. Селекцията ни върви добре, няма смисъл от паника. Десния бек не е чак такъв проблем, от крило имаме най-голяма нужда.
Съгласен съм с теб че няма нужда от повече халфове ,Станчев не е толкова лош колкото го изкарват някой ,според мен изигра и добри мачове преди да се контузи.Мисля си че ако вземем Романов сме готови ,дано и той да не чака оферти от чужди клубове.

koseto40 написа::)))) то на тоя малоумник само като му видиш логото...т.е. ника -kapacitet,и ти става ясно що за стока е...с изтекъл срок на годност...абе аранкоолу,що не вземеш да си изтеглиш от приложенията в нета една игра,казва се TOP ELEVEN...мисля че е създадена от Мауриньо...дано си чувал за него и схемите му за игра...Та там,в играта,си създай отборче,развивай си го,прави си трансфери с твоите си пишман топсерсеми от Поморие,Шабла и всякви други села и паланки,пиши им домашните на играчите,докато тренират и играят мачове...
Може и великия Жорже да те забележи и опре до безхаберното ти мнение и тъпите ти забележки за развитието на футбола..
Май само ти не виждаш,че времето ти е изтекло тук...и то безвъзвратно...

При всички случаи ни трябва централен защитник и крило и се надявам да ги привлекат възможно най-скоро, защото времето лети. Иначе и аз не съм съгласен всичко казано от kapacitet, обаче в крайна сметка човекът си има мнение и го казва. Нали затова е форумът?
Черно море е Варна
Hietzing написа:При всички случаи ни трябва централен защитник и крило и се надявам да ги привлекат възможно най-скоро, защото времето лети.
И аз точно това се канех да коментирам. Като изключа новият португалец за когото нямам мнение за сега, проблемът са централните ни защитници. Живко или Кулибали не ми се коментират.