miroxp написа:dafquezz написа:boabbb написа:Вальо го изграе профсъюзен лидер ... И аз да съм началник, също няма да го взема
Да, ок, може да е така, имаш някакви съображения, нормално е. Но какъвто и да е Вальо, той е легенда на ЦСКА и заслужава уважение. Като го гониш, го правиш мъжки, и не го заменяш с някой, който вчера е ходил да лиже гъза на кръвния враг.
"Да, ОК..."...С такова начало на изречението само Любчо Пенев може да започва. Сигурно си му фен. Сега по същество - моите първи спомени за футбол са от световното в Аржентина'78. И оттогава насам легендите на ЦСКА мога да ги събера на пръстите на едната ръка. Истинските легенди. Какъв е този Илиев легендата? Колко полуфинала в ШЛ има? Колко пъти е носител на Златната Топка? Златната обувка? Медал от световно? Може би не го знам, защото последния мач на ЦСКА, който гледах беше в една европейска нощ на 1991. Слава богу!
Ако от 78-ма година насам можеш да събереш легендите на ЦСКА на едната си ръка се питам легендите на Левски колко са?