Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Първи дни в клуба, първи грешни стъпки...

Мнениеот Red Warrior » 29 юни 2015 20:01

miroxp написа:
dafquezz написа:
boabbb написа:Вальо го изграе профсъюзен лидер ... И аз да съм началник, също няма да го взема :!:

Да, ок, може да е така, имаш някакви съображения, нормално е. Но какъвто и да е Вальо, той е легенда на ЦСКА и заслужава уважение. Като го гониш, го правиш мъжки, и не го заменяш с някой, който вчера е ходил да лиже гъза на кръвния враг.

"Да, ОК..."...С такова начало на изречението само Любчо Пенев може да започва. Сигурно си му фен. Сега по същество - моите първи спомени за футбол са от световното в Аржентина'78. И оттогава насам легендите на ЦСКА мога да ги събера на пръстите на едната ръка. Истинските легенди. Какъв е този Илиев легендата? Колко полуфинала в ШЛ има? Колко пъти е носител на Златната Топка? Златната обувка? Медал от световно? Може би не го знам, защото последния мач на ЦСКА, който гледах беше в една европейска нощ на 1991. Слава богу!

Ако от 78-ма година насам можеш да събереш легендите на ЦСКА на едната си ръка се питам легендите на Левски колко са? :lol:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 29 юни 2015 20:26

Teo написа:Бранеков е в Шотландия, нз изобщо от къде се роди това, че ще идва в ЦСКА... оня ден говореше с Инжинеро да е в Левски... :lol:

При положение ,че иска прошка от феновете чрез фейса си ,според тебе къде ще грае???

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 29 юни 2015 20:27

Много точно още в първия си ден ГГ показва на къде духа вятъра. За интригантите не трябва да има милост.

п.п. Колкото до Бранеков - не го харесвам. Ицо Янев и Пламен Марков също не ги харесвам. Но който сложи ГГ - нямам нищо против. Ако иска и Гонзо да картотекира за нападател. :lol:

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 29 юни 2015 20:36

dafquezz написа:
oxford написа:Защо Вальо Илиев не е поканен в ЦСКА ли:
Ето защо:

...А относно паметника… може да е в Перник, Дупница, Българска армия или някоя екзотична дестинация като Малдивите и т.н“

Така завърши една популярна декларация преди два-три месеца...

Който може да мисли, ще помисли защо...

Намекваш, че Вальо е лягал на Киро? Смело...

Не е той първия, който го намеква. Отдавна има слухове, че през пролетта отбора е пробит през Вальо.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 29 юни 2015 20:44

Не, че ви се бъркам, но не сте ли чували за 100 дни толеранс на новата управа? Толкова зор за ГГ да дойде, сега почвате да го циклите от първия ден...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Джовани Бутачо
Контакти:

Мнениеот Джовани Бутачо » 29 юни 2015 20:57

Много баби , келаво дете ....
Стига давали акъл , ще стане това което ще стане !

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 29 юни 2015 21:00

Captain Stottlemeyer написа:Бранеков (след загубата с 0:2 от "Ботев" в Пловдив): „Аз, като футболист, който е изграден като такъв в ЦСКА, съм разочарован от днешното нагъзване !Всеки, който е бил в този клуб, знае какво се иска там и на какво се учиш там! Днес определено ме е срам, че съм по душа от ЦСКА и оттук-натам никакво уважение и респект! 15.03.2015 е денят, в който аз по всякакъв начин приключих с този клуб! СРАМ“, написа футболистът.

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/bran ... ram-320508

Любопитно ще бъде, как ще се развият нещата отсега нататък... 8-)

Аз ще ти кажа капитане.Сега ще е ***** на Армията и на Герена едновременно.Исках да кажа,от сега насетне.И ние си имаме един такъв,ама даже не го пускат и да тренира на Тича.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 29 юни 2015 21:05

Logical person написа:Много точно още в първия си ден ГГ показва на къде духа вятъра. За интригантите не трябва да има милост.

п.п. Колкото до Бранеков - не го харесвам. Ицо Янев и Пламен Марков също не ги харесвам. Но който сложи ГГ - нямам нищо против. Ако иска и Гонзо да картотекира за нападател. :lol:

Ти ли ще си микренския форумен герой от новия сезон? :lol: Все ще има някакви фенове, които пламенно да подкрепят собствениците... :mrgreen:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 29 юни 2015 21:16

Всъщност за какво става дума в тази тема?

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 29 юни 2015 21:19

гражданин от село написа:Всъщност за какво става дума в тази тема?

Ева ли го-кой от кво е недоволен...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “ЦСКА”