Тръгваме по нов път, добър или лош - ще се разбере с времето. Тодор Батков заслужава уважение! Да, направи куп грешки, изказванията му бяха винаги в наш ущърб.. но този човек не една и две години даваше пари за Левски ( оказа се, че не си търси нищо от Левски, а можеше - достойна постъпка). Не обръщайте внимание на фенове на аматьорски отбори във връзка с "задкулисната власт на Пеевски на Герена". Чрез типичната за тях демагогия се опитват да внесат смут сред нас. Няколко въпроса, логични - Каква е изгодата Пеевски да налива пари в Левски и никой да не знае за това (реклама ли, що ли ?) и при евентуални успехи, лаврите да обират други?! Наистина ли допускате, че заможни хора като Пеевски и ББ ще отделят споменатите "колосални" сумици, относно бюджета на Левски? Защо ония не задаваха въпроси относно Александър Ангелов и връзката му с Пеевски, през изминалите не малко години, през които споменатият адвокат е бил на работа в Левски?
Левскари, много им е гадно, че ще ритат сред глухарчета и изпражнения (т. нар. "боробонки") по разните полянки. Тъпо им е, че въпреки всички опити да заобиколят закона, ще си започнат от буква "А", както е трябвало и навремето, когато са се пръкнали. На кой ли не се слагаха, само и само да играят в "А" група - то не бяха декларации в подкрепа на ГГ, на ВБ, на двамата едновременно, на абсурдния проект литекс - панчарево и т.н. Когато нещата придобиха крайно неприятна развръзка ( казано с др думи - избор нямаха), решиха, че ще се правят на морални и искали на село.
Тонев изрече важни слова " Нека Герена е пълен и на мачове с Монтана и Пирин ( на прима виста го цитирам, смисълът е същия), да треперят противниците като стъпят на Герена". Това е, от нас зависи.. пък да видим дали няма да успеем!
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Sinite ot Sofia
- Контакти:
Re: Всекидневната около Левски
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...
Сега да видим ще се пръкнат ли онези, които казваха "докато Батков е в Левски няма да им стъпя".
modor написа:eddie написа:.. Адвокат Александър Ангелов е член на надзорния съвет на синия клуб. Той е обслужвал Цветан Василев, но после преминава в лагера на Делян Пеевски. В едно от многото си изявления от Белград Василев описва как през април 2014 г. Ангелов му е поискал от името на Пеевски "безвъзмездно прехвърляне на пакети от акции от почти всички тези дружества, за които говорихме преди малко" (по-нагоре в интервюто се споменават БТК, двата мултиплекса, "Дунарит", "Петрол" - бел. ред.). Тогава вече започва разрива между Василев и Пеевски...
дневник
Александър Ангелов: "Не съм адвокат на Пеевски, познавам го от 3-4 години. В Левски съм от 10 години. Аз съм адвокат и имам практика повече от 15 години, познавам Пеевски и не само него. Имал съм клиенти, които могат да представляват интерес за вас."
Гонг
Е, естествено, че така ще каже, няма да каже - "да, аз съм човек на Делян Пеевски и съм негов параван".
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Sinite ot Sofia написа: Защо ония не задаваха въпроси относно Александър Ангелов и връзката му с Пеевски, през изминалите не малко години, през които споменатият адвокат е бил на работа в Левски?
Защото тогава е бил просто работещ в Левски, сега става съсобственик, с много голям дял. Логично е да се запитаме - откъде тази мощ изведнъж, че да вземеш цели 33%, нали толкова взима, ако не се лъжа ??! Щом те допускат до такъв голям дял от баницата, явно имаш дебел гръб, няма какво да се лъжем - и тримата са нечии представители, те не са истинските собственици на Левски. Най-малкото, нямат нито парите, нито влиянието и властта, за да ръководят такъв клуб.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- milen.hristov
- Контакти:
Sardukar написа:milen.hristov написа:Sardukar написа:С доста голямо самочувствие си говорил за себе си![]()
Аз не съм "организиран" фен, но ходя, когато мога да гледам "Левски". Футболът не е само резултати! Да не говорим, че точно сега трябва да се ходи по мачове...
ПП Дано този сезон не ни наказват постоянно, глупаво е.
Един клуб без резултати е мъртъв клуб, постепенно децата ще стават от други клубове дори с по-бедна история, но с успехи(така както са намалели с времето феновете на Славия например), никой рекламодател не дава пари на вечно губещият.
Не може Васил Колев да твърди, че на Левски не му отговаря 5-6 място и да не правят или поне да не предлагат сериозно решение на този въпрос.
много са факторите, защо няма много хора на стадиона, но подобно мислене е една от тях.
По тази логика, когато "Левски" влезе в ШЛ всички подрастващи са станали левскарчета![]()
Има фенове и фенове. Ти искаш да ходиш на мачове само, когато сме в борбата за титлата. Аз искам да ходя всеки път, когато мога. Има разлика, когато сме една шепа хора с/у Сливен и е пълен стадиона с/у Лудогорец, но аз отивам на стадиона, защото изпитвам такава необходимост.
Има време "Левски" да се оправи!
Не щях да тръгна още на първият мач, ако виждах желание за промяна, и уволнението на директорът ''експерт'' виждал титла само на картинка. И дори да не сме първи пак щях да ходя защоито ще знам, че поне са опитали нещо ново, пък ако не стане с новият директор след 2-3 годи ни ще бъде сменен отново както е по цял свят. И ще припомня как Стоилов и Сираков бяха сменени при първият неуспешен сезон , Боримиров и Велев даже при шампионска титла, неудачникът директор след шест неуспешни сезона продължаване да си го дондуркаме.
- milen.hristov
- Контакти:
drvasko98 написа:milen.hristov написа:Ще попитам щеше ли да си от Левски, ако и преди го изнасилваха както сега го прави почти всеки. Не ми отговаряй аз съм се родил от Левски, или това е идея, все фрази изпразнени от смисъл.
Ами аз ще ти отговоря. Станах от Левски през 1981 година есента, по-скоро август на един мач в Търново, на който баща ми ме заведе. Етър точно беше влязъл в Агрупа и беше огромна еуфория, стадионът пълен 3 часа преди мача и се говореше много за някакъв си Искренов и че Етър щял да пада първите 5 мача в А Група - 3 гостувания и домакинства на ЦСКА и Левски (вече беше паднал първия мач в Бургас с 0-3). По това време ЦСКА беше шампион в България и играеше с успех и в ЕКТ. Сега дали са ми харесали сините екипи, дали баща ми е повлиял, дали голямото чакане на мача, не мога да ти кажа. Мачът завърши 0-0 и единственото което помня, щото карах баща ми да ми покаже този Искренов е една задна ножица, която той направи точно пред нас близо до флагчето за корнера. Две седмици по-късно дойде и мачът с ЦСКА, но тях вече ги възприемах като враг и Етър победи с 1-0, а през второто полувреме съдията отмени и втори гол и стадионът полудя, а аз се чудех какво става. Накрая горяха и вестници (да и в провинцията се е случвало такова нещо). Същият сезон ЦСКА отстрани Ливърпул напролет. Та не съм станал от Левски ,щото е мачкал. Е, не съм станал и от Чирпан, сигурно е имало значение харизмата на отбора.
Еми само мога да те поздравя, точно защото не ми отговори с някакво клише. Тези неща си вървят ръка за ръка, трябва да има и харизмата и успехите.
- milen.hristov
- Контакти:
Sardukar написа:Нещата са много по-комплексни от това дали печелиш или не. Разбира се, че това е водещ фактор, но не е единствен. Ако феновете сега, когато "Левски" не е на нужното спортно-техническо ниво ходим масово на "Герена" дали това няма да е притегателна сила за подрастващите? Трябва да се ходи на мачове! И тук изникват проблеми, които са поне толкова сериозни колкото спортно-техническите. Футболният стадион има лоша репутация; като база е много зле; влизането на стадиона за самия мач е ужасно изживяване; и т.н. Като най-сериозен за мене "няма да ходя докато еди кой си е в "Левски"! Така няма да стане!
ПП Вярвам, че не само за мен "ЛЕВСКИ" е много повече от резултати и купи!
Левски е нещо повече от титли и купи(офф мразя клишетата), но не може и без тях.
Последна промяна от milen.hristov на 27 юни 2015 03:22, променено общо 1 път.
- milen.hristov
- Контакти:
Sinite ot Sofia написа:Тръгваме по нов път, добър или лош - ще се разбере с времето. Тодор Батков заслужава уважение! Да, направи куп грешки, изказванията му бяха винаги в наш ущърб.. но този човек не една и две години даваше пари за Левски ( оказа се, че не си търси нищо от Левски, а можеше - достойна постъпка). Не обръщайте внимание на фенове на аматьорски отбори във връзка с "задкулисната власт на Пеевски на Герена". Чрез типичната за тях демагогия се опитват да внесат смут сред нас. Няколко въпроса, логични - Каква е изгодата Пеевски да налива пари в Левски и никой да не знае за това (реклама ли, що ли ?) и при евентуални успехи, лаврите да обират други?! Наистина ли допускате, че заможни хора като Пеевски и ББ ще отделят споменатите "колосални" сумици, относно бюджета на Левски? Защо ония не задаваха въпроси относно Александър Ангелов и връзката му с Пеевски, през изминалите не малко години, през които споменатият адвокат е бил на работа в Левски?
Левскари, много им е гадно, че ще ритат сред глухарчета и изпражнения (т. нар. "боробонки") по разните полянки. Тъпо им е, че въпреки всички опити да заобиколят закона, ще си започнат от буква "А", както е трябвало и навремето, когато са се пръкнали. На кой ли не се слагаха, само и само да играят в "А" група - то не бяха декларации в подкрепа на ГГ, на ВБ, на двамата едновременно, на абсурдния проект литекс - панчарево и т.н. Когато нещата придобиха крайно неприятна развръзка ( казано с др думи - избор нямаха), решиха, че ще се правят на морални и искали на село.
Тонев изрече важни слова " Нека Герена е пълен и на мачове с Монтана и Пирин ( на прима виста го цитирам, смисълът е същия), да треперят противниците като стъпят на Герена". Това е, от нас зависи.. пък да видим дали няма да успеем!
И кое му е новото на този път, след като спортният директор си е същият(известен с невероятната си некадърност), финансовият също се запазва, членовете на УС и НС също се запазват, дори онзи председател на УС и вече основен акционер (''Иво Тонев отказа всякакъв коментар и е категоричен в заявената вчера позиция, че повече няма да работи в Левски под никаква форма.'' http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1156099)
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
1982 написа:Sinite ot Sofia написа: Защо ония не задаваха въпроси относно Александър Ангелов и връзката му с Пеевски, през изминалите не малко години, през които споменатият адвокат е бил на работа в Левски?
Защото тогава е бил просто работещ в Левски, сега става съсобственик, с много голям дял. Логично е да се запитаме - откъде тази мощ изведнъж, че да вземеш цели 33%, нали толкова взима, ако не се лъжа ??! Щом те допускат до такъв голям дял от баницата, явно имаш дебел гръб, няма какво да се лъжем - и тримата са нечии представители, те не са истинските собственици на Левски. Най-малкото, нямат нито парите, нито влиянието и властта, за да ръководят такъв клуб.
Помни ми думите, тези няма да дадат и 1 лев от тях! Всички пари запланувани в бюджета са от собствени приходи (около 60% от бюджета или около 4 милиона лева) и от предстоящи спонсори (около 40 % или 2.5 милиона лева).
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
- modor
- Контакти:
Стана ясна стартовата единайсеторка на Левски за първата контрола на тима през това лято срещу Септември (Симитли). Двубоят в Самоков започва в 10,30 часа. Ето избраниците на Стойчо Стоев:
Боян Йоргачевич, Сашо Александров, Деян Иванов, Емил Нину, Мики Орачев, Радослав Цонев, Роман Прохазка, Борислав Цонев, Божидар Краев, Владислав Мисяк, Атанас Курдов
Боян Йоргачевич, Сашо Александров, Деян Иванов, Емил Нину, Мики Орачев, Радослав Цонев, Роман Прохазка, Борислав Цонев, Божидар Краев, Владислав Мисяк, Атанас Курдов
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.