Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Sinite ot Sofia » 26 юни 2015 22:45

Тръгваме по нов път, добър или лош - ще се разбере с времето. Тодор Батков заслужава уважение! Да, направи куп грешки, изказванията му бяха винаги в наш ущърб.. но този човек не една и две години даваше пари за Левски ( оказа се, че не си търси нищо от Левски, а можеше - достойна постъпка). Не обръщайте внимание на фенове на аматьорски отбори във връзка с "задкулисната власт на Пеевски на Герена". Чрез типичната за тях демагогия се опитват да внесат смут сред нас. Няколко въпроса, логични - Каква е изгодата Пеевски да налива пари в Левски и никой да не знае за това (реклама ли, що ли ?) и при евентуални успехи, лаврите да обират други?! Наистина ли допускате, че заможни хора като Пеевски и ББ ще отделят споменатите "колосални" сумици, относно бюджета на Левски? Защо ония не задаваха въпроси относно Александър Ангелов и връзката му с Пеевски, през изминалите не малко години, през които споменатият адвокат е бил на работа в Левски?
Левскари, много им е гадно, че ще ритат сред глухарчета и изпражнения (т. нар. "боробонки") по разните полянки. Тъпо им е, че въпреки всички опити да заобиколят закона, ще си започнат от буква "А", както е трябвало и навремето, когато са се пръкнали. На кой ли не се слагаха, само и само да играят в "А" група - то не бяха декларации в подкрепа на ГГ, на ВБ, на двамата едновременно, на абсурдния проект литекс - панчарево и т.н. Когато нещата придобиха крайно неприятна развръзка ( казано с др думи - избор нямаха), решиха, че ще се правят на морални и искали на село.
Тонев изрече важни слова " Нека Герена е пълен и на мачове с Монтана и Пирин ( на прима виста го цитирам, смисълът е същия), да треперят противниците като стъпят на Герена". Това е, от нас зависи.. пък да видим дали няма да успеем!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 26 юни 2015 23:07

Сега да видим ще се пръкнат ли онези, които казваха "докато Батков е в Левски няма да им стъпя".

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 юни 2015 01:51

modor написа:
eddie написа:
.. Адвокат Александър Ангелов е член на надзорния съвет на синия клуб. Той е обслужвал Цветан Василев, но после преминава в лагера на Делян Пеевски. В едно от многото си изявления от Белград Василев описва как през април 2014 г. Ангелов му е поискал от името на Пеевски "безвъзмездно прехвърляне на пакети от акции от почти всички тези дружества, за които говорихме преди малко" (по-нагоре в интервюто се споменават БТК, двата мултиплекса, "Дунарит", "Петрол" - бел. ред.). Тогава вече започва разрива между Василев и Пеевски...

дневник

Александър Ангелов: "Не съм адвокат на Пеевски, познавам го от 3-4 години. В Левски съм от 10 години. Аз съм адвокат и имам практика повече от 15 години, познавам Пеевски и не само него. Имал съм клиенти, които могат да представляват интерес за вас."

Гонг

Е, естествено, че така ще каже, няма да каже - "да, аз съм човек на Делян Пеевски и съм негов параван". :lol: :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 юни 2015 02:04

Sinite ot Sofia написа: Защо ония не задаваха въпроси относно Александър Ангелов и връзката му с Пеевски, през изминалите не малко години, през които споменатият адвокат е бил на работа в Левски?

Защото тогава е бил просто работещ в Левски, сега става съсобственик, с много голям дял. Логично е да се запитаме - откъде тази мощ изведнъж, че да вземеш цели 33%, нали толкова взима, ако не се лъжа ??! Щом те допускат до такъв голям дял от баницата, явно имаш дебел гръб, няма какво да се лъжем - и тримата са нечии представители, те не са истинските собственици на Левски. Най-малкото, нямат нито парите, нито влиянието и властта, за да ръководят такъв клуб.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 27 юни 2015 03:00

Sardukar написа:
milen.hristov написа:
Sardukar написа:С доста голямо самочувствие си говорил за себе си :lol:
Аз не съм "организиран" фен, но ходя, когато мога да гледам "Левски". Футболът не е само резултати! Да не говорим, че точно сега трябва да се ходи по мачове...

ПП Дано този сезон не ни наказват постоянно, глупаво е.

Един клуб без резултати е мъртъв клуб, постепенно децата ще стават от други клубове дори с по-бедна история, но с успехи(така както са намалели с времето феновете на Славия например), никой рекламодател не дава пари на вечно губещият.
Не може Васил Колев да твърди, че на Левски не му отговаря 5-6 място и да не правят или поне да не предлагат сериозно решение на този въпрос.

много са факторите, защо няма много хора на стадиона, но подобно мислене е една от тях.
По тази логика, когато "Левски" влезе в ШЛ всички подрастващи са станали левскарчета :lol:
Има фенове и фенове. Ти искаш да ходиш на мачове само, когато сме в борбата за титлата. Аз искам да ходя всеки път, когато мога. Има разлика, когато сме една шепа хора с/у Сливен и е пълен стадиона с/у Лудогорец, но аз отивам на стадиона, защото изпитвам такава необходимост.
Има време "Левски" да се оправи!

Не щях да тръгна още на първият мач, ако виждах желание за промяна, и уволнението на директорът ''експерт'' виждал титла само на картинка. И дори да не сме първи пак щях да ходя защоито ще знам, че поне са опитали нещо ново, пък ако не стане с новият директор след 2-3 годи ни ще бъде сменен отново както е по цял свят. И ще припомня как Стоилов и Сираков бяха сменени при първият неуспешен сезон , Боримиров и Велев даже при шампионска титла, неудачникът директор след шест неуспешни сезона продължаване да си го дондуркаме.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 27 юни 2015 03:04

drvasko98 написа:
milen.hristov написа:Ще попитам щеше ли да си от Левски, ако и преди го изнасилваха както сега го прави почти всеки. Не ми отговаряй аз съм се родил от Левски, или това е идея, все фрази изпразнени от смисъл.

Ами аз ще ти отговоря. Станах от Левски през 1981 година есента, по-скоро август на един мач в Търново, на който баща ми ме заведе. Етър точно беше влязъл в Агрупа и беше огромна еуфория, стадионът пълен 3 часа преди мача и се говореше много за някакъв си Искренов и че Етър щял да пада първите 5 мача в А Група - 3 гостувания и домакинства на ЦСКА и Левски (вече беше паднал първия мач в Бургас с 0-3). По това време ЦСКА беше шампион в България и играеше с успех и в ЕКТ. Сега дали са ми харесали сините екипи, дали баща ми е повлиял, дали голямото чакане на мача, не мога да ти кажа. Мачът завърши 0-0 и единственото което помня, щото карах баща ми да ми покаже този Искренов е една задна ножица, която той направи точно пред нас близо до флагчето за корнера. Две седмици по-късно дойде и мачът с ЦСКА, но тях вече ги възприемах като враг и Етър победи с 1-0, а през второто полувреме съдията отмени и втори гол и стадионът полудя, а аз се чудех какво става. Накрая горяха и вестници (да и в провинцията се е случвало такова нещо). Същият сезон ЦСКА отстрани Ливърпул напролет. Та не съм станал от Левски ,щото е мачкал. Е, не съм станал и от Чирпан, сигурно е имало значение харизмата на отбора.

Еми само мога да те поздравя, точно защото не ми отговори с някакво клише. Тези неща си вървят ръка за ръка, трябва да има и харизмата и успехите.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 27 юни 2015 03:06

Sardukar написа:Нещата са много по-комплексни от това дали печелиш или не. Разбира се, че това е водещ фактор, но не е единствен. Ако феновете сега, когато "Левски" не е на нужното спортно-техническо ниво ходим масово на "Герена" дали това няма да е притегателна сила за подрастващите? Трябва да се ходи на мачове! И тук изникват проблеми, които са поне толкова сериозни колкото спортно-техническите. Футболният стадион има лоша репутация; като база е много зле; влизането на стадиона за самия мач е ужасно изживяване; и т.н. Като най-сериозен за мене "няма да ходя докато еди кой си е в "Левски"! Така няма да стане!

ПП Вярвам, че не само за мен "ЛЕВСКИ" е много повече от резултати и купи!

Левски е нещо повече от титли и купи(офф мразя клишетата), но не може и без тях.
Последна промяна от milen.hristov на 27 юни 2015 03:22, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 27 юни 2015 03:17

Sinite ot Sofia написа:Тръгваме по нов път, добър или лош - ще се разбере с времето. Тодор Батков заслужава уважение! Да, направи куп грешки, изказванията му бяха винаги в наш ущърб.. но този човек не една и две години даваше пари за Левски ( оказа се, че не си търси нищо от Левски, а можеше - достойна постъпка). Не обръщайте внимание на фенове на аматьорски отбори във връзка с "задкулисната власт на Пеевски на Герена". Чрез типичната за тях демагогия се опитват да внесат смут сред нас. Няколко въпроса, логични - Каква е изгодата Пеевски да налива пари в Левски и никой да не знае за това (реклама ли, що ли ?) и при евентуални успехи, лаврите да обират други?! Наистина ли допускате, че заможни хора като Пеевски и ББ ще отделят споменатите "колосални" сумици, относно бюджета на Левски? Защо ония не задаваха въпроси относно Александър Ангелов и връзката му с Пеевски, през изминалите не малко години, през които споменатият адвокат е бил на работа в Левски?
Левскари, много им е гадно, че ще ритат сред глухарчета и изпражнения (т. нар. "боробонки") по разните полянки. Тъпо им е, че въпреки всички опити да заобиколят закона, ще си започнат от буква "А", както е трябвало и навремето, когато са се пръкнали. На кой ли не се слагаха, само и само да играят в "А" група - то не бяха декларации в подкрепа на ГГ, на ВБ, на двамата едновременно, на абсурдния проект литекс - панчарево и т.н. Когато нещата придобиха крайно неприятна развръзка ( казано с др думи - избор нямаха), решиха, че ще се правят на морални и искали на село.
Тонев изрече важни слова " Нека Герена е пълен и на мачове с Монтана и Пирин ( на прима виста го цитирам, смисълът е същия), да треперят противниците като стъпят на Герена". Това е, от нас зависи.. пък да видим дали няма да успеем!

И кое му е новото на този път, след като спортният директор си е същият(известен с невероятната си некадърност), финансовият също се запазва, членовете на УС и НС също се запазват, дори онзи председател на УС и вече основен акционер (''Иво Тонев отказа всякакъв коментар и е категоричен в заявената вчера позиция, че повече няма да работи в Левски под никаква форма.'' http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1156099)

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 27 юни 2015 08:47

1982 написа:
Sinite ot Sofia написа: Защо ония не задаваха въпроси относно Александър Ангелов и връзката му с Пеевски, през изминалите не малко години, през които споменатият адвокат е бил на работа в Левски?

Защото тогава е бил просто работещ в Левски, сега става съсобственик, с много голям дял. Логично е да се запитаме - откъде тази мощ изведнъж, че да вземеш цели 33%, нали толкова взима, ако не се лъжа ??! Щом те допускат до такъв голям дял от баницата, явно имаш дебел гръб, няма какво да се лъжем - и тримата са нечии представители, те не са истинските собственици на Левски. Най-малкото, нямат нито парите, нито влиянието и властта, за да ръководят такъв клуб.

Помни ми думите, тези няма да дадат и 1 лев от тях! Всички пари запланувани в бюджета са от собствени приходи (около 60% от бюджета или около 4 милиона лева) и от предстоящи спонсори (около 40 % или 2.5 милиона лева).
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 27 юни 2015 10:15

Стана ясна стартовата единайсеторка на Левски за първата контрола на тима през това лято срещу Септември (Симитли). Двубоят в Самоков започва в 10,30 часа. Ето избраниците на Стойчо Стоев:

Боян Йоргачевич, Сашо Александров, Деян Иванов, Емил Нину, Мики Орачев, Радослав Цонев, Роман Прохазка, Борислав Цонев, Божидар Краев, Владислав Мисяк, Атанас Курдов
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Левски”