milen.hristov написа:Ще попитам щеше ли да си от Левски, ако и преди го изнасилваха както сега го прави почти всеки. Не ми отговаряй аз съм се родил от Левски, или това е идея, все фрази изпразнени от смисъл.
Ами аз ще ти отговоря. Станах от Левски през 1981 година есента, по-скоро август на един мач в Търново, на който баща ми ме заведе. Етър точно беше влязъл в Агрупа и беше огромна еуфория, стадионът пълен 3 часа преди мача и се говореше много за някакъв си Искренов и че Етър щял да пада първите 5 мача в А Група - 3 гостувания и домакинства на ЦСКА и Левски (вече беше паднал първия мач в Бургас с 0-3). По това време ЦСКА беше шампион в България и играеше с успех и в ЕКТ. Сега дали са ми харесали сините екипи, дали баща ми е повлиял, дали голямото чакане на мача, не мога да ти кажа. Мачът завърши 0-0 и единственото което помня, щото карах баща ми да ми покаже този Искренов е една задна ножица, която той направи точно пред нас близо до флагчето за корнера. Две седмици по-късно дойде и мачът с ЦСКА, но тях вече ги възприемах като враг и Етър победи с 1-0, а през второто полувреме съдията отмени и втори гол и стадионът полудя, а аз се чудех какво става. Накрая горяха и вестници (да и в провинцията се е случвало такова нещо). Същият сезон ЦСКА отстрани Ливърпул напролет. Та не съм станал от Левски ,щото е мачкал. Е, не съм станал и от Чирпан, сигурно е имало значение харизмата на отбора.