FLANKER написа:bobo_13 написа:А сега ще дойдете на нашата. Ние от 70 години ревем, че БФС гали софийските отбори с перце и си затварят очите за тях, а когато стане въпрос за провинциален отбор се стоварват всички закони и точки и алинеи. ДО тази години гали абсюлютно всички софийски отбори, като в най-голяма степе хартиените грандове. Сега решиха да покажат нокти и мускули и бутнаха двата отбора, които н еможаха да се оправят. За Локо може да има и нещо политически. НАли Орешарски е кум на Гигов.....
Защо нямаше такава олелия за Пирин, Миньор, Янтра, Велбъжд и т.н.? Защо тогава медиите не ги отразяваха така?
И въпросът е-защо тоно ние?
пп.Ще те помоля да не ми казваш повече пишлеме.Умен човек си и такива хора, като теб държат достойнството на ГОНГ-а

Ми не знам защо точно вие. Освен нещо политически и някакъв натиск към Гигов. Според мен Гигов още в началото на сезона се беше отказал. СПомняш си, че имаше стачки за пари и т.н. Отделно се говори,че Манджуков му е иззел оръжейния бизнес, отделно явно и на него му е писнало вече да дава пари и е решил да се откаже. Ако искаше да спаси Локо можеше да го направи много отдавна. Имаше 3 месеца до края на март. Не ми се вярва някой от НАП да му е отказал разсрочване. Защо чака до края на юни да се питала УЕФА дали ако плати накуп задълженията ще получи лиценз. Защо не ги плати или плащаше през годината?
Лично мое мнение е, че Гигов се беше отказал още миналото лято, но се напъна за още един сезон и вече каза край. Всеки вика можел е да плати 500 000 и да се оправи с НАП и да има лиценз. Ама според мен не са му се давали още 3 млн за следващия сезон. В крайна сметка за ЛЕ трябваше да развърже кесията, а и цяла година издръжка на отбора.....Просто му е дошло времето да се откаже.