Кристиян Добрев: Локо може да го няма и при аматьорите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Е, това ми идва в повече!

Мнениеот FLANKER » 25 юни 2015 18:32

loko29 написа:Това което видях тези дни ме прави горд че съм фен на Локо сф.Кой какво иска да казва нашта публика е велика!Отбора също!Искам само някой от ръководството да излезе и да каже истината.Защото тук се завъртя страшна далавера и накрая ние сме удавниците.Нека който знае да каже тая пуста ИСТИНА!

ЗАТВОР! За микретата,тонковците ,"истините"-ЗАТВОР И ДЪРЖАВА!
пп.Аз лично мисля , че ако не се вземат мерки,ще напусна! Изобщо.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 25 юни 2015 18:37

sandi74 написа:След Гигов потоп.Локо Сф пое по пътя на Академик Сф и Септември Сф. :!: :idea:

Санде ,приятелче си ми,но ти казах-дръж американските фактури ,че нашите хора ( руснаците ) ,не мислят да има още разплакани руски хора ;)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 25 юни 2015 18:56

Приятелю БФС за едни е майка,за други мащеха.Излезе че за Локомотив София важат всички правила и наредби,докато за някои ''грандове'' правила няма!
По-големи смешници от тия,които сега управляват футбола ни не е имало досега!

Дано твоя клуб се стабилизира и да се върне в А група.Поздрави. ;)
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 25 юни 2015 18:59

А сега ще дойдете на нашата. Ние от 70 години ревем, че БФС гали софийските отбори с перце и си затварят очите за тях, а когато стане въпрос за провинциален отбор се стоварват всички закони и точки и алинеи. ДО тази години гали абсюлютно всички софийски отбори, като в най-голяма степе хартиените грандове. Сега решиха да покажат нокти и мускули и бутнаха двата отбора, които н еможаха да се оправят. За Локо може да има и нещо политически. НАли Орешарски е кум на Гигов.....

Защо нямаше такава олелия за Пирин, Миньор, Янтра, Велбъжд и т.н.? Защо тогава медиите не ги отразяваха така?
Интериорни врати - Врати хармоника

levskarski
Контакти:

Мнениеот levskarski » 25 юни 2015 19:05

bobo_13 написа:А сега ще дойдете на нашата. Ние от 70 години ревем, че БФС гали софийските отбори с перце и си затварят очите за тях, а когато стане въпрос за провинциален отбор се стоварват всички закони и точки и алинеи. ДО тази години гали абсюлютно всички софийски отбори, като в най-голяма степе хартиените грандове. Сега решиха да покажат нокти и мускули и бутнаха двата отбора, които н еможаха да се оправят. За Локо може да има и нещо политически. НАли Орешарски е кум на Гигов.....

Защо нямаше такава олелия за Пирин, Миньор, Янтра, Велбъжд и т.н.? Защо тогава медиите не ги отразяваха така?

Кой подяволите се интересува от Пирин миньор Янтра Велбъжд...... ..

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 25 юни 2015 19:06

bobo_13 написа:А сега ще дойдете на нашата. Ние от 70 години ревем, че БФС гали софийските отбори с перце и си затварят очите за тях, а когато стане въпрос за провинциален отбор се стоварват всички закони и точки и алинеи. ДО тази години гали абсюлютно всички софийски отбори, като в най-голяма степе хартиените грандове. Сега решиха да покажат нокти и мускули и бутнаха двата отбора, които н еможаха да се оправят. За Локо може да има и нещо политически. НАли Орешарски е кум на Гигов.....

И въпросът е-защо тоно ние?
пп.Ще те помоля да не ми казваш повече пишлеме.Умен човек си и такива хора, като теб държат достойнството на ГОНГ-а ;)
Изображение

organzata
Контакти:

Мнениеот organzata » 25 юни 2015 19:10

Няма място за 4 клуба от София,максимум 2 при този формат с 12 отбора(вече 10).
Ако си бяхте изпаднали онзи сезон,когато ви пуснаха Литекс и другия фалит сега може би нещата щяха да са други.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 25 юни 2015 19:16

levskarski написа:

Кой подяволите се интересува от Пирин миньор Янтра Велбъжд...... ..

Феновете на тези отбори.

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 25 юни 2015 19:22

FLANKER написа:

И въпросът е-защо тоно ние?
пп.Ще те помоля да не ми казваш повече пишлеме.Умен човек си и такива хора, като теб държат достойнството на ГОНГ-а ;)

Ми не знам защо точно вие. Освен нещо политически и някакъв натиск към Гигов. Според мен Гигов още в началото на сезона се беше отказал. СПомняш си, че имаше стачки за пари и т.н. Отделно се говори,че Манджуков му е иззел оръжейния бизнес, отделно явно и на него му е писнало вече да дава пари и е решил да се откаже. Ако искаше да спаси Локо можеше да го направи много отдавна. Имаше 3 месеца до края на март. Не ми се вярва някой от НАП да му е отказал разсрочване. Защо чака до края на юни да се питала УЕФА дали ако плати накуп задълженията ще получи лиценз. Защо не ги плати или плащаше през годината?
Лично мое мнение е, че Гигов се беше отказал още миналото лято, но се напъна за още един сезон и вече каза край. Всеки вика можел е да плати 500 000 и да се оправи с НАП и да има лиценз. Ама според мен не са му се давали още 3 млн за следващия сезон. В крайна сметка за ЛЕ трябваше да развърже кесията, а и цяла година издръжка на отбора.....Просто му е дошло времето да се откаже.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 25 юни 2015 19:25

organzata написа:Няма място за 4 клуба от София,максимум 2 при този формат с 12 отбора(вече 10).
Ако си бяхте изпаднали онзи сезон,когато ви пуснаха Литекс и другия фалит сега може би нещата щяха да са други.

Ти ли решаваш? Дайте -Русе,Видин,Търново и.т.н.Ти ли плащаш?
Стига бе хора-Локомотив ли е виновен?Локомотив-Шлиферовъчен- Блат!
пп.Казах и ще потретя-Гледайте си фактурите за ток.За Беройци е обяснимо!
А ти? В омразната Шопландия ли се намираш ;)
Последна промяна от FLANKER на 25 юни 2015 19:28, променено общо 1 път.
Изображение

Върни се в “Локо София”