ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Der Führer » 25 юни 2015 15:57

djd написа:Лично за мен грешката ми като фен на ЦСКА беше, че много лесно повярвах, че няма спасение за сегашния ЦСКА. Оттам нататък на базата на бързо променящата се информация или на липсата на такава, бях готов на всякакви варианти, заместващи истинския ЦСКА. Защото алтернативата беше да няма никакъв ЦСКА.
Изводът, който си правя от цялата история е, че трябва да си държим за истинския ЦСКА до последно, каквото и да ни говорят.
А те да си правят игрите, както намерят за добре.
Вярно, повечето от нас никой не ги пита какво искат, но ако не се поддаваме на манипулации, а си държим на клуба, ще разберат, че това, което предлагат, няма да има никаква подкрепа и ще се откажат. А когато започнем да припознаваме заместителите на истинския клуб, се получава разделение между феновете, както видяхме вече.

Трябва да направят някаква промяна в закона за спорта. Не може един спортен клуб да е обикновена фирма. Аз си го представям като клуб, който предоставя символите си на дадена фирма за даден срок. Фирмата инвестира, развива клуба, прибира си печалбите, ако има такива. Като свърши мандата, новата фирма се избира на общо събрание, след като бъдат представени различни платформи. Спортният клуб не трябва да се интересува от бизнеса, а само от спортните резултати. Нещо такова. Не знам дали е възможно от юридическа гледна точка. Но това сегашното не е спорт, а някакъв алъш-вериш.

Твоето виждане е напълно неосъществимо , защото коренно се различава от вижданията на ФИФА и УЕФА.
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 25 юни 2015 15:58

BRF написа:Така е,трябва да се изчака!

Докато чакате , организирай Нейчо за една бирена среща , че явно теб те слуша повече :mrgreen:
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 25 юни 2015 16:03

Der Führer написа:
djd написа:Лично за мен грешката ми като фен на ЦСКА беше, че много лесно повярвах, че няма спасение за сегашния ЦСКА. Оттам нататък на базата на бързо променящата се информация или на липсата на такава, бях готов на всякакви варианти, заместващи истинския ЦСКА. Защото алтернативата беше да няма никакъв ЦСКА.
Изводът, който си правя от цялата история е, че трябва да си държим за истинския ЦСКА до последно, каквото и да ни говорят.
Вярно, повечето от нас никой не ги пита какво искат, но ако не се поддаваме на манипулации, а си държим на клуба, ще разберат, че това, което предлагат, няма да има никаква подкрепа и ще се откажат. А когато започнем да припознаваме заместителите на истинския клуб, се получава разделение между феновете, както видяхме вече.

Трябва да направят някаква промяна в закона за спорта. Не може един спортен клуб да е обикновена фирма. Аз си го представям като клуб, който предоставя символите си на дадена фирма за даден срок. Фирмата инвестира, развива клуба, прибира си печалбите, ако има такива. Като свърши мандата, новата фирма се избира на общо събрание, след като бъдат представени различни платформи. Спортният клуб не трябва да се интересува от бизнеса, а само от спортните резултати. Нещо такова. Не знам дали е възможно от юридическа гледна точка. Но това сегашното не е спорт, а някакъв алъш-вериш.

Твоето виждане е напълно неосъществимо , защото коренно се различава от вижданията на ФИФА и УЕФА.

Сигурно, но не съм абсолютно сигурен дали все пак не се дава известна свобода на местното законодателство.

Потребителски аватар
Layne Staley
Контакти:

Мнениеот Layne Staley » 25 юни 2015 16:15

А дали наистина има спасение за сегашния ЦСКА? Не искам да бъда разбран погрешно, аз също искам този вариант да се осъществи. Обаче.. Снощи като прочетох интервюто на Ганчев ми изникнаха поне 10 въпроса, които са си притеснителни. Как така ГГ изведнъж реши да вземе отбора точно когато дълговете са най-големи, а и не се знае колко ще изникнат? Инджов нали вече нямаше общо с ЦСКА? Как така преди няколко дни нямаше надежда и вариантите бяха обединения, нови дружества и т.н. глупости и изведнъж хоп - имаме си спасител. И не че нещо ама кой нормален ще се заеме с това да погасява милиони дългове, натрупани и окрадени от предишните собственици. Не знам за вас, ама за мен си има нещо гнило в цялата работа. И пак казвам - твърдо ЗА съм за оздравяване на дружеството, но ... въпросите и съмненията поне за мен са много.
САМО ЦСКА!!!
ЦСКА не е литекс!!!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 25 юни 2015 16:22

Разбира се,че и ние феновете трябва да да даваме някакви пари ,момчетата от Бургас са прави!Така освен,че помагаме на Клуба,малко или много участваме в управлението му и ще имаме някаква база за диалог и да имаме очи да предявяваме изисквания към собствениците :idea:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 25 юни 2015 16:23

Der Führer написа:
W84me написа:20+ милиона дългове трудно се чистят.

така е ... ако питаш мен , дори са 30 + милионите . Но това е правилния път . Разбира се феновете трябва да забравят че в следващите 5 години , ЦСКА ще може да се бори реално за трофей . Чистенето на дългове и преследване на високи цели са несъвместими неща . Но за тези години , ЦСКА ще има възможност да направи базата за развиие . Терени , стадион , школа ... Но най-вече - ЦСКА ще спечели огромно уважения от непредубедения футболен запалянко , ако тръгне по този път . И ще спечели много нови ИСТИНСКИ фенове . Защото глорихънтъри винаги ще има . И всеки един уважаващ себе си фен на ЦСКА трябва да подкрепи Гриша Ганчев ... с условието , че той наистина има амбиции да върне ЦСКА там където му е мястото.
Понеже аз не съм фен ЦСКА , мисля че не влагам пристрастия в мненията си . Аз лично на Божков не бих имал доверие . Да - при него ЦСКА стана шампион . Но той остави един "колос на глинени крака" . Времената бяха такива , че никой тогава не гледаше какви дългове е имал отбора , когато Божков го "продаде" на Митал ... Да не забравяме и че Божков стартира "на чисто" в чисто ново АД . И въпреки всичко по-големите от вас си спомнят , че ЦСКА на Божков има точно два трофея една шампионска титла и една купа на България ... за 6 години . Да не говорим че рядко имаше треньор който да изкара цял сезон . Да припомним и причината Божков да се махне - нежелнието му да налива пари в отбора . Дори беше обявил , че намаля бюджета и ЦСКА няма да се бори за титлата .
От другата стара е Гриша Ганчев - създал може би единствения отбор в България който се самоиздържа .

Абсолютно! От наличните опции пред ЦСКА, тази с Ганчев начело е най-оптимистична за бъдещето на клуба. От самото начало на сагата вярвам в това! Що се отнася за варианта с Божков и А-окръжна, още тогава си знаех, че това е всичко друго, но не и възраждане на ЦСКА.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 25 юни 2015 16:30

Layne Staley написа:

А дали наистина има спасение за сегашния ЦСКА? Не искам да бъда разбран погрешно, аз също искам този вариант да се осъществи. Обаче.. Снощи като прочетох интервюто на Ганчев ми изникнаха поне 10 въпроса, които са си притеснителни. Как така ГГ изведнъж реши да вземе отбора точно когато дълговете са най-големи, а и не се знае колко ще изникнат? Инджов нали вече нямаше общо с ЦСКА? Как така преди няколко дни нямаше надежда и вариантите бяха обединения, нови дружества и т.н. глупости и изведнъж хоп - имаме си спасител. И не че нещо ама кой нормален ще се заеме с това да погасява милиони дългове, натрупани и окрадени от предишните собственици. Не знам за вас, ама за мен си има нещо гнило в цялата работа. И пак казвам - твърдо ЗА съм за оздравяване на дружеството, но ... въпросите и съмненията поне за мен са много.
САМО ЦСКА!!!

Съмненията има не са само при тебе и е напълно естествено да ги има!Според мене всичко зависи от добрата воля на собствениците :(
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 юни 2015 16:31

Der Führer написа:
BRF написа:Така е,трябва да се изчака!

Докато чакате , организирай Нейчо за една бирена среща , че явно теб те слуша повече :mrgreen:

[offtopic]Снощи пихме бири с него!Ангажирам се с организацията в най-кратки срокове![/offtopic]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 юни 2015 16:34

Layne Staley написа:А дали наистина има спасение за сегашния ЦСКА? Не искам да бъда разбран погрешно, аз също искам този вариант да се осъществи. Обаче.. Снощи като прочетох интервюто на Ганчев ми изникнаха поне 10 въпроса, които са си притеснителни. Как така ГГ изведнъж реши да вземе отбора точно когато дълговете са най-големи, а и не се знае колко ще изникнат? Инджов нали вече нямаше общо с ЦСКА? Как така преди няколко дни нямаше надежда и вариантите бяха обединения, нови дружества и т.н. глупости и изведнъж хоп - имаме си спасител. И не че нещо ама кой нормален ще се заеме с това да погасява милиони дългове, натрупани и окрадени от предишните собственици. Не знам за вас, ама за мен си има нещо гнило в цялата работа. И пак казвам - твърдо ЗА съм за оздравяване на дружеството, но ... въпросите и съмненията поне за мен са много.
САМО ЦСКА!!!

Щом някой се е наел,трябва да сме с него!Все още това е ЦСКА и ако фалира сегашното дружество значи сме приключили!Малко трябва да поизпразним главите от нещата случили се през последните месеци!Нямаме право на избор това или онова докато това дружество съществува и развива дейност!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 юни 2015 16:37

Red joker написа:Разбира се,че и ние феновете трябва да да даваме някакви пари ,момчетата от Бургас са прави!Така освен,че помагаме на Клуба,малко или много участваме в управлението му и ще имаме някаква база за диалог и да имаме очи да предявяваме изисквания към собствениците :idea:

Тук вече организираните фенове от Сектор Г трябва да дадат пример!Аз не членувам в никаква фракция,но мога да събера 20-30 човека за каузата-примерно 20лв на човек!

Върни се в “Архив”