Мнениеот count_zero » 24 юни 2015 22:48
Преди да дам чорбарското си мнение, бих помолил цвилещите злобари да не акат тук от радост, злоба, или пък внезапно осмисляне свише (нямам предвид адекватните и нормални фенове в синьо, зелено и т.н).
Та, по същество: подозирах, че има краен-краен вариант, в който... си плащаме. Дълго, тежко, суша откъм титли и евроучастия, къса пейка, борба за всяка точка... но истинско чистилище. За да кажем с чисти сърца: оправихме се, платихме си масрафите, няма какво да ни уплаши. Така е редно. На геймърски език, +200 "Морал". Другото са компромиси. Да, за да има някакъв клуб, който все пак да подкрепяме, да. Но ако наистина се намери някой, който да гори за запазването на светините ни... Честно, не вярвах, че има луд, който да го направи. Все още съм леко скептичен. Но се надявам, иначе не съм фен, а сеирджия, нали?
Към тези с упреците "бяхте към Божков, врътнахте се към Ганчев": нормално е да припознаеш клуба в Божков - последният (сравнително) успял собственик, но нормално е и да отчетеш какво направи само за няколко години другият човек с "Осъм". Awesome: г-н Домусчиев не е първият добър инвеститор в провинциален клуб у нас и Литекс също стана шампион веднага след завръщането си в елита (и дори до момента е с равен брой титли с Лудогорец!) Нормално е да буди в теб доверие и човекът, изградил такъв клуб. И е цесекар, това е ясно на всички отдавна. Ключов е търгът за марката.
За мен (а и за всички като мен с по пет червени инфаркта на сезон) е идеален вариантът, в който тримата - Инджов, Ганчев и Божков все пак се фокусират върху едно начинание, и нека то е съхраняването на нашият си, пооблъскан и разранен, но все още най-славен и легендарен български футболен клуб.
that's a team, gentlemen! and either we heal now as a team, or we will die as individuals.
that's football guys, that's all it is. now, what you gonna do?