При нов ЦСКА на коя страна ще сте

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
7 е добро число

Re: На кого да се доверим?

Мнениеот 7 е добро число » 24 юни 2015 22:20

Дидо написа:
7 е добро число написа:на Сашо "Апашо" Томов :mrgreen:

При когото ви тупахме редовно :mrgreen:

е да ..... и затова сега у селската лига :mrgreen:
[center]През 1921 год. е основан отборът „Хисаря“, докато не бива прекръстен на :
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .

Изображение[/center]

Потребителски аватар
IvanGit
Контакти:

Мнениеот IvanGit » 24 юни 2015 22:21

viking22 написа:САМО ЦСКА

Еййй, майтапчии мамини. :) :) :) :)

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 24 юни 2015 22:24

Най-много съм за вариант, в който си платим дълга към държавата. Ако няма такъв, бих приел ново дружество, което ние да си вярваме, че продължава историята на старото, и всички нормални хора да ни се подхилват. Твърдо съм против всякакви ГМО варианти.
И в трите изброени случая да се разбира, НЕЗАВИСИМО от дивизията.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 24 юни 2015 22:26

МернАх тук там разни неприлични приказки,така че само минавам да попредупредя малко за ''тона на разговор'' във форума...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
muzovir
Контакти:

Мнениеот muzovir » 24 юни 2015 22:34

Аз не знам, защо Гришата и Божков заедно, не се съберат в този момент!? Сега им е паднало, по- удобен момент няма да намерят.
Иначе всичко е пределно ясно- Който получи базата и откупи марката- за него сме!
Ако убиеш един- ти си престъпник, ако убиеш 100- ти си герой, ако убиеш хиляда- ти си цар, ако ги избиеш всички- ТИ СИ БОГ

Потребителски аватар
count_zero
Контакти:

Мнениеот count_zero » 24 юни 2015 22:48

Преди да дам чорбарското си мнение, бих помолил цвилещите злобари да не акат тук от радост, злоба, или пък внезапно осмисляне свише (нямам предвид адекватните и нормални фенове в синьо, зелено и т.н).
Та, по същество: подозирах, че има краен-краен вариант, в който... си плащаме. Дълго, тежко, суша откъм титли и евроучастия, къса пейка, борба за всяка точка... но истинско чистилище. За да кажем с чисти сърца: оправихме се, платихме си масрафите, няма какво да ни уплаши. Така е редно. На геймърски език, +200 "Морал". Другото са компромиси. Да, за да има някакъв клуб, който все пак да подкрепяме, да. Но ако наистина се намери някой, който да гори за запазването на светините ни... Честно, не вярвах, че има луд, който да го направи. Все още съм леко скептичен. Но се надявам, иначе не съм фен, а сеирджия, нали?
Към тези с упреците "бяхте към Божков, врътнахте се към Ганчев": нормално е да припознаеш клуба в Божков - последният (сравнително) успял собственик, но нормално е и да отчетеш какво направи само за няколко години другият човек с "Осъм". Awesome: г-н Домусчиев не е първият добър инвеститор в провинциален клуб у нас и Литекс също стана шампион веднага след завръщането си в елита (и дори до момента е с равен брой титли с Лудогорец!) Нормално е да буди в теб доверие и човекът, изградил такъв клуб. И е цесекар, това е ясно на всички отдавна. Ключов е търгът за марката.
За мен (а и за всички като мен с по пет червени инфаркта на сезон) е идеален вариантът, в който тримата - Инджов, Ганчев и Божков все пак се фокусират върху едно начинание, и нека то е съхраняването на нашият си, пооблъскан и разранен, но все още най-славен и легендарен български футболен клуб.
that's a team, gentlemen! and either we heal now as a team, or we will die as individuals.
that's football guys, that's all it is. now, what you gonna do?

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 25 юни 2015 00:08

Всеки шанс да се запази дружество със 31 титли и хиляди точки за рангристата на А-група трябва да се използва. Въпреки че е КРАЙНО съмнително как ГГ реши изведнъж да заеме коренно противоположна позиция и да се заеме с дружество с поне 23 милиона дългове. Очевидно около тоя отбор има някаква далавера, с която обикновените хора не сме съмсем наясно. За съжаление не може да сте на 100% убедени в дългосрочната му програма за спасение на стария клуб, особено след като се намърда на Армията.

Reckless

Мнениеот Reckless » 25 юни 2015 01:38

От Литекс съм, но знам едно със сигурност. Ако Ганчев се заеме с ЦСКА, ще внесе сигурност и спокойствие от финансова гледна точка, както и отбора ще се подобрява с всяка изминала година и това няма да е от днес за утре а ще продължи много дълги години. Гришата усети ли и фенска подкрепа, ще се раздаде за отбора. Човекът има сърце и е мъжкар. Ще го разберете !

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 25 юни 2015 06:36

Мисля, че тук не става въпрос на кой е по-дълъг!
На Ганчев или Божков...!
Става въпрос дали (и кой ) имат "топки" да се захванат..!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 25 юни 2015 07:04

А Гришата ще води ли и оркестъра по гостуванията?
Голяма селяния ще настане в шоплука. :lol:
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Върни се в “ЦСКА”