Tommi написа:Благодаря на г-н Батков за хубавите моменти, които ни донесе Левски по време на неговото управление! През всичките години имаше и някои неприятни моменти, но след време в съзнанието ще останат запечатани само хубавите спомени.
И от мен.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Tommi написа:Благодаря на г-н Батков за хубавите моменти, които ни донесе Левски по време на неговото управление! През всичките години имаше и някои неприятни моменти, но след време в съзнанието ще останат запечатани само хубавите спомени.
.. Адвокат Александър Ангелов е член на надзорния съвет на синия клуб. Той е обслужвал Цветан Василев, но после преминава в лагера на Делян Пеевски. В едно от многото си изявления от Белград Василев описва как през април 2014 г. Ангелов му е поискал от името на Пеевски "безвъзмездно прехвърляне на пакети от акции от почти всички тези дружества, за които говорихме преди малко" (по-нагоре в интервюто се споменават БТК, двата мултиплекса, "Дунарит", "Петрол" - бел. ред.). Тогава вече започва разрива между Василев и Пеевски...
eddie написа:.. Адвокат Александър Ангелов е член на надзорния съвет на синия клуб. Той е обслужвал Цветан Василев, но после преминава в лагера на Делян Пеевски. В едно от многото си изявления от Белград Василев описва как през април 2014 г. Ангелов му е поискал от името на Пеевски "безвъзмездно прехвърляне на пакети от акции от почти всички тези дружества, за които говорихме преди малко" (по-нагоре в интервюто се споменават БТК, двата мултиплекса, "Дунарит", "Петрол" - бел. ред.). Тогава вече започва разрива между Василев и Пеевски...
дневник
modor написа:eddie написа:.. Адвокат Александър Ангелов е член на надзорния съвет на синия клуб. Той е обслужвал Цветан Василев, но после преминава в лагера на Делян Пеевски. В едно от многото си изявления от Белград Василев описва как през април 2014 г. Ангелов му е поискал от името на Пеевски "безвъзмездно прехвърляне на пакети от акции от почти всички тези дружества, за които говорихме преди малко" (по-нагоре в интервюто се споменават БТК, двата мултиплекса, "Дунарит", "Петрол" - бел. ред.). Тогава вече започва разрива между Василев и Пеевски...
дневник
Александър Ангелов: "Не съм адвокат на Пеевски, познавам го от 3-4 години. В Левски съм от 10 години. Аз съм адвокат и имам практика повече от 15 години, познавам Пеевски и не само него. Имал съм клиенти, които могат да представляват интерес за вас."
Гонг
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Tommi написа:Ако наистина ще има спонсор, който да дава 19,5 млн. лв. за три години (т.е. средно по 6,5 млн. лв.) на година), съвсем спокойно бюджетът може да се качи до към 7,5 млн. лв чрез по-малки спонсори и други приходи. Тук е важно да се отчетат по-ниски приходи от билети, защото сектор "А" ще дръпне зрители от "В", а може би и от "Б". Но може би разходите умишлено се свиват до 6,5, за да се получи излишък, с който да се чисти дългът към НАП. От казаното от Тонев ми се струва обаче, че някои неща не са съвсем изпипани в детайли и са повече като идеи. Примерно намерението да се плаща по 1,5 млн. лв. на НАП и задължението да се изплати за 3 години няма да се случи, защото за този период ще се натрупа още около 1 млн. лв. лихваи. Също така твърдения, че целта е след еди-колко си години да не дължим нищо на никого бият малко на популизъм и е малко притеснително да се изказват от човек, който има претенциите да ръководи финансовата дейност.Но няма да обяснявам защо.
Потребители, разглеждащи този форум: cskarcheto92, Google [Bot] и 12 госта