Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот tiamat » 24 юни 2015 19:57

Tommi написа:Благодаря на г-н Батков за хубавите моменти, които ни донесе Левски по време на неговото управление! През всичките години имаше и някои неприятни моменти, но след време в съзнанието ще останат запечатани само хубавите спомени.

И от мен.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 24 юни 2015 20:00

Мда, не е година или две, бая са...можеше поне с Купата да си тръгне Батков, но не би! Винаги е малко тъжно на раздяла. Всичко си има начало и край...
Следващите 7 дни са много важни за Левски. Дано всичко завърши добре.
Но отсега мога да ви кажа, че бюджетът няма да е 6.5 млн лева.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 24 юни 2015 20:13

.. Адвокат Александър Ангелов е член на надзорния съвет на синия клуб. Той е обслужвал Цветан Василев, но после преминава в лагера на Делян Пеевски. В едно от многото си изявления от Белград Василев описва как през април 2014 г. Ангелов му е поискал от името на Пеевски "безвъзмездно прехвърляне на пакети от акции от почти всички тези дружества, за които говорихме преди малко" (по-нагоре в интервюто се споменават БТК, двата мултиплекса, "Дунарит", "Петрол" - бел. ред.). Тогава вече започва разрива между Василев и Пеевски...

дневник

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 24 юни 2015 20:15

eddie написа:
.. Адвокат Александър Ангелов е член на надзорния съвет на синия клуб. Той е обслужвал Цветан Василев, но после преминава в лагера на Делян Пеевски. В едно от многото си изявления от Белград Василев описва как през април 2014 г. Ангелов му е поискал от името на Пеевски "безвъзмездно прехвърляне на пакети от акции от почти всички тези дружества, за които говорихме преди малко" (по-нагоре в интервюто се споменават БТК, двата мултиплекса, "Дунарит", "Петрол" - бел. ред.). Тогава вече започва разрива между Василев и Пеевски...

дневник

Александър Ангелов: "Не съм адвокат на Пеевски, познавам го от 3-4 години. В Левски съм от 10 години. Аз съм адвокат и имам практика повече от 15 години, познавам Пеевски и не само него. Имал съм клиенти, които могат да представляват интерес за вас."

Гонг
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 24 юни 2015 20:19

Тодор Батков предава отбора в А група, с лиценз, със стадион, с ЕДИННА и многобройна фенска маса, подкрепяща отбора дори и на 400 км. Имаме си треньор. двадесетина футболиста....
Единствено не сме в Европа и изтървахме левашки една титла и и две купи за последните 25 месеца.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 24 юни 2015 20:21

modor написа:
eddie написа:

дневник

Александър Ангелов: "Не съм адвокат на Пеевски, познавам го от 3-4 години. В Левски съм от 10 години. Аз съм адвокат и имам практика повече от 15 години, познавам Пеевски и не само него. Имал съм клиенти, които могат да представляват интерес за вас."

Гонг

А ти представяш ли си нещо друго да каже? :)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 юни 2015 20:32

Исторически и емоционален момент за най-популярният и обичан футболен клуб в България. Аз лично искам и смятам, че ще да запомня Тодор Батков с добро! Под неговото управление имахме много щастливи вечери, а както правилно каза колегата Томи, лошото ще забравим с времето, за да може доброто да остане в съзнанието. Ясно е, че направи и много грешки, те са дъвкани и предъвквани в този форум много пъти, няма смисъл да се чоплят отново. Адвокатът изчерпа ресурса си, отиде си културно и мирно, без чадър от полицейски щитове и канонада от камъне и дръве, като през годините не допусна Левски да бъде изправен пред угрозата и позора да не получи лиценз или да играе в аматьорските дивизии. Дали преструктурирането ще е за добро не знам, но вярвам, че няма да е за по-лошо.
САМО ЛЕВСКИ!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 юни 2015 21:08

Ако наистина ще има спонсор, който да дава 19,5 млн. лв. за три години (т.е. средно по 6,5 млн. лв.) на година), съвсем спокойно бюджетът може да се качи до към 7,5 млн. лв чрез по-малки спонсори и други приходи. Тук е важно да се отчетат по-ниски приходи от билети, защото сектор "А" ще дръпне зрители от "В", а може би и от "Б". Но може би разходите умишлено се свиват до 6,5, за да се получи излишък, с който да се чисти дългът към НАП. От казаното от Тонев ми се струва обаче, че някои неща не са съвсем изпипани в детайли и са повече като идеи. Примерно намерението да се плаща по 1,5 млн. лв. на НАП и задължението да се изплати за 3 години няма да се случи, защото за този период ще се натрупа още около 1 млн. лв. лихваи. Също така твърдения, че целта е след еди-колко си години да не дължим нищо на никого бият малко на популизъм и е малко притеснително да се изказват от човек, който има претенциите да ръководи финансовата дейност. :) Но няма да обяснявам защо.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 24 юни 2015 21:11

Както си му е реда при вас се спази традицията по ченгеджийски всичко да си остане държавна тайна.Пак бушони ще управляват, пак скрита собственост.Вие сте единственият клуб в тази страна със засекретенено финансиране и тайни собственици.Е няма да скъсате както казва Жаклин със спартаковщината.
Последна промяна от onegavon на 24 юни 2015 21:14, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 24 юни 2015 21:13

Tommi написа:Ако наистина ще има спонсор, който да дава 19,5 млн. лв. за три години (т.е. средно по 6,5 млн. лв.) на година), съвсем спокойно бюджетът може да се качи до към 7,5 млн. лв чрез по-малки спонсори и други приходи. Тук е важно да се отчетат по-ниски приходи от билети, защото сектор "А" ще дръпне зрители от "В", а може би и от "Б". Но може би разходите умишлено се свиват до 6,5, за да се получи излишък, с който да се чисти дългът към НАП. От казаното от Тонев ми се струва обаче, че някои неща не са съвсем изпипани в детайли и са повече като идеи. Примерно намерението да се плаща по 1,5 млн. лв. на НАП и задължението да се изплати за 3 години няма да се случи, защото за този период ще се натрупа още около 1 млн. лв. лихваи. Също така твърдения, че целта е след еди-колко си години да не дължим нищо на никого бият малко на популизъм и е малко притеснително да се изказват от човек, който има претенциите да ръководи финансовата дейност. :) Но няма да обяснявам защо.

Как го виждаш един спонсор да дава 6.5 милиона на година? :) А как изобщо решихте, че идва спонсор с толкова кинти?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Левски”