Аз съм на мнение,че това е просто бизнес.Така че дори и да има адаша нещо общо,не виждам какъв е проблема.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Новият акционер на Левски Александър Ангелов: "Аз не съм адвокат на г-н Пеевски. Познавам го от 3-4 години, а в Левски съм от 10 години. Не виждам никаква връзка. Имам практика от 15 години като адвокат. Имал съм клиенти, които съм представлявал, но да се твърди подобна връзка е несериозно."
ralka_levskarka написа:Новият акционер на Левски Александър Ангелов: "Аз не съм адвокат на г-н Пеевски. Познавам го от 3-4 години, а в Левски съм от 10 години. Не виждам никаква връзка. Имам практика от 15 години като адвокат. Имал съм клиенти, които съм представлявал, но да се твърди подобна връзка е несериозно."
captain_drifuss написа:айде не се правете на ощипани, по-голям срам от това Пеевски (ДПС) да ви държи няма! 100 пъти предпочитам всичките циркове с А окръжна и В група пред всичко на заем от дебелата свиня! Не забравяйте за това следващия път, когато говорите за морал:
Адвокат Александър Ангелов е член на надзорния съвет на синия клуб. Той е обслужвал Цветан Василев, но после преминава в лагера на Делян Пеевски. В едно от многото си изявления от Белград Василев описва как през април 2014 г. Ангелов му е поискал от името на Пеевски "безвъзмездно прехвърляне на пакети от акции от почти всички тези дружества, за които говорихме преди малко" (по-нагоре в интервюто се споменават БТК, двата мултиплекса, "Дунарит", "Петрол" - бел. ред.). Тогава вече започва разрива между Василев и Пеевски.
GA_ veliki написа:По ми е интересно, как Гонзо и Стоев(ако го оставят треньор) ще накарат тия шушулки да играят мъжки?
Потребители, разглеждащи този форум: darkblue67, ElCochino и 15 госта