Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот delqnski47 » 24 юни 2015 18:10

И кво му е на адашчето бе.Аре стига го нападайте,а. :evil: :lol:
Аз съм на мнение,че това е просто бизнес.Така че дори и да има адаша нещо общо,не виждам какъв е проблема.
Последна промяна от delqnski47 на 24 юни 2015 18:12, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 24 юни 2015 18:11

Пуснах сълза заради батков. :(

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 24 юни 2015 18:15

айде не се правете на ощипани, по-голям срам от това Пеевски (ДПС) да ви държи няма! 100 пъти предпочитам всичките циркове с А окръжна и В група пред всичко на заем от дебелата свиня! Не забравяйте за това следващия път, когато говорите за морал:

Адвокат Александър Ангелов е член на надзорния съвет на синия клуб. Той е обслужвал Цветан Василев, но после преминава в лагера на Делян Пеевски. В едно от многото си изявления от Белград Василев описва как през април 2014 г. Ангелов му е поискал от името на Пеевски "безвъзмездно прехвърляне на пакети от акции от почти всички тези дружества, за които говорихме преди малко" (по-нагоре в интервюто се споменават БТК, двата мултиплекса, "Дунарит", "Петрол" - бел. ред.). Тогава вече започва разрива между Василев и Пеевски.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 24 юни 2015 18:15

Новият акционер на Левски Александър Ангелов: "Аз не съм адвокат на г-н Пеевски. Познавам го от 3-4 години, а в Левски съм от 10 години. Не виждам никаква връзка. Имам практика от 15 години като адвокат. Имал съм клиенти, които съм представлявал, но да се твърди подобна връзка е несериозно."
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 24 юни 2015 18:21

ralka_levskarka написа:
Новият акционер на Левски Александър Ангелов: "Аз не съм адвокат на г-н Пеевски. Познавам го от 3-4 години, а в Левски съм от 10 години. Не виждам никаква връзка. Имам практика от 15 години като адвокат. Имал съм клиенти, които съм представлявал, но да се твърди подобна връзка е несериозно."

е то остава и да каже истината... дай малко по-сериозно- от къде са тия 6.5 милиона за бюджета ви, от джоба на един адвокат и някакъв бизнесмен член настротелната камара?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 24 юни 2015 18:22

captain_drifuss написа:айде не се правете на ощипани, по-голям срам от това Пеевски (ДПС) да ви държи няма! 100 пъти предпочитам всичките циркове с А окръжна и В група пред всичко на заем от дебелата свиня! Не забравяйте за това следващия път, когато говорите за морал:

Адвокат Александър Ангелов е член на надзорния съвет на синия клуб. Той е обслужвал Цветан Василев, но после преминава в лагера на Делян Пеевски. В едно от многото си изявления от Белград Василев описва как през април 2014 г. Ангелов му е поискал от името на Пеевски "безвъзмездно прехвърляне на пакети от акции от почти всички тези дружества, за които говорихме преди малко" (по-нагоре в интервюто се споменават БТК, двата мултиплекса, "Дунарит", "Петрол" - бел. ред.). Тогава вече започва разрива между Василев и Пеевски.

А знаеш ли Ангелов от колко време се познава с Батков и работи с него?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 24 юни 2015 18:35

По ми е интересно, как Гонзо и Стоев(ако го оставят треньор) ще накарат тия шушулки да играят мъжки? :roll:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 24 юни 2015 18:38

Надявам се Пеевски да няма общо с тези работи, но времето ще покаже.

Този бюджет за който се говори е нищожен дори в сравнение със същия от преди година-две, а още тогава не стигаха парите. Реално трябва да осигурят 15-6 млн на година за да има някакво прилично функциониране на клуб, без циркове и тн. Хубаво е обаче да се разпростират според чергата си докато се осигурят по някакъв начин такива пари. Никакво харчене на пари, които не са налични.

GA_ veliki написа:По ми е интересно, как Гонзо и Стоев(ако го оставят треньор) ще накарат тия шушулки да играят мъжки? :roll:

Кво да накараш? То няма един, който да има нещо футболно в него. Няма как само с надъхване и сърце. Трябват и някакви футболни качества, а те струват пари. Пари обаче явно не са налични към момента и трябва да се примирим.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
century_old
Контакти:

Мнениеот century_old » 24 юни 2015 18:57

Човешко е да се греши, тъпо е когато не се учиш от грешките на другите. Днес се пуснахме по пързалката по която поеха цска с изгонването на Божков. Същия сценарий: първо да се освободим от злото Батков, после (каква изненада !!!), опашка от милионери обичащи Левски няма, Лупи ще го прескочим, за да стане по-бързо, Тонев ще го играе Титан. Иво ще оправи Левски, толкова, колкото построи А сектор за юбилея– ако му дават пари тези зад него- ще дава, ако не – когато има. Но, ако строежа може да чака, футболистите една година без пари няма да играят. Тръста ще е нещо като цска акционерите, с учудване ще установи, че феновете не могат да управляват клуба и че не сме по различни от Локо Пловдив и прасетата. Пичовете имат гениални идеи как се ръководи модерен клуб, как се харчат правилно средствата, но никаква представа откъде ще се намерят пари за управляване.
Модата по всички форуми и фейсбуци, да се храни Ганя даде резултат, точно както с Черепа преди от ония. Ще посъветвам тези, дето плюяха най-много, за да не се хабят ако Батков реши някой ден пак да помага, да си копнат от прасетата някоя от молбите, в които сега правят свирки на г-н Божков (в нета е пълно с такива), да заменят съответните имена и да си я пазят, за като и дойде времето.

До преди малко бяхме горе, на ролбата и мрънкахме, че е студено и духа. Вече летим надолу, връщане няма, след 5,6 месеца ще започнем да пищим, ама не от кеф, а след година-две ще цопнем долу, в гьола, при нашите розови приятелки. Дежавю.

Днес, освен с г-н Батков, спокойно можем да си вземем сбогом и със онази любов, без която никак не можем...

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 24 юни 2015 19:30

Честно да си кажа сега като гледам днескащното интервю на Батков ми стана малко тъжно - все пак човека помагаше и даваше пари .

Върни се в “Левски”